Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Πονάει η αλήθεια (σα γροθιά, η ρουφιάνα)!


Χριστομαθές και ηθοπλαστικόν το νέο παιχνίδι του Αντενός, εις το οποίον πηγαίνει κανείς για να ξεράσει αλήθειες και να φύγει φορτώγκας με ευρά.
Ακόμη κι εγώ, η δηλωθείσα πολέμια των ριάλιτιζ, αμόληκα την πελάτισσα μισή ώρα νωρίτερα, με τις καρφίτσες πάνω της, καθότι «κόλλησα» με την ειλικρίνεια των παικτών.
Κόλλησα με την απλότητα του παίγνιου, εις το οποίον πας, σε ζώνουν με καλώδια και παλμογράφους και σε αρχινάνε (λάικ δι αμέρικαν μούβις, γουάου!) στις ερωτήσεις.
«Κεράτωσες ποτέ τον άντρα σου (μωρή πηδιόλα)
Απαντάς εσύ.
«Θες να βγάλεις τα άντερα της πεθεράς και να της τα δώσεις στο χέρι (κρετίνε σώγαμπρε);».
Απαντάς εσύ.
Και αφού σε περάσουνε από το κόσκινο το ψιλό, μετά σε βγάνουνε και μπροστά εις το (τηλεοπτικό) κοινό.
Κι αρχινάει πάλι η ανάκρισις.
Μόνο που (αθώα παίκτρια) αυτή τη φορά ο κερατωθείς σύζυγος είναι από κάτω και σε περιμένει με τη μπουνιά έτοιμη για απογείωση…
Το αυτό και η πεθερούλα σου (άδολε παίκτη), εν Χριστώ αδελφέ μου.
Για κάθε απάντηση που δίδεις, η φωνή του ασφαλίτη (παρντόν του εκφωνητού) σε ενημερώνει (και σένα και το κοινό και την πεθερά) αν λέγεις αλήθεια ή ψέματα.
Κερδίζεις τα ανάλογα ευρά και ανεβαίνεις επίπεδο. Το οποίον μεθερμηνεύομενον εστί, πας σε πιο χαρντ κορ ερωτήσεις…
«Μισείς τη μάνα και τον πατέρα που σε γέννα;»
«Ναι»
, λες εσύ, πέφτουν ντανάσκελα πατέρας και μάνα, χειροκροτά το κοινό, ανεβαίνει το ποσό.
«Έχεις κάμει σεξ με τον προϊστάμενο σου;»
Ατάσθαλος κόρη και επιρρεπής εις τις αμαρτίες της σαρκός εσύ, λες «ναι» και πάλι ανεβαίνει το ποσό.
Στα τέτοια σου γράφεις το σύζυγο, που εν τω μεταξύ σχεδιάζει σε πόσα τεμάχια θα σε κόψει. Ναι, αλλά εσύ σχεδιάζεις αν τα ευρά θα σε φτάσουν για ένα χρόνο στα νησιά Καλαπάγκος.
Πολύ χριστιανικά, η παρουσιάστρια (σύζυγος χριστομαθούς βουλευτού) σε ερωτά – και μετά απ’ όλες αυτές τις ειλικρινείς απαντήσεις – αν το βράδυ κάμεις το σταυρό σου ή πέφτεις και κοιμάσαι ξερή χωρίς να πεις ούτε το «Πάτερ ημών».
Εκεί (μωρή ηλίθια) σε πιάνει το….φιλότιμο, σκέφτεσαι και τον παπά – Χαράλαμπο που σε βλέπει και έχεις κανονίσει να μεταλάβεις κιόλας κι απαντάς πως «ναι», κάνεις τον σταυρό σου!
Βγαίνει ο ασφαλίτης από πάνω και λέει «Αυτό είναι ψέμα».
Γιατί μωρή γελοία, αφού έγινες που έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη απ’ τα καλάθια της λαϊκής, πας και λες ψέματα στην πιο γκαγκά ερώτηση;
Γιατί; Αφού το ξέρεις, ότι το χριστιανικόν αυτό παιχνίδι δεν συγχωρεί το ψέμα! Ένα να πεις, αρκεί για να φύγεις και τσίπης και ξεφτίλας!
Χάνεις και τα ευρά και μόλις γυρίσεις στο σπίτι θα φας και της χρονιάς σου, για να μάθεις να κερατώνεις τον Μπάμπη τον Σουγιά που για ένα κούτελο ζει στο Μεταξουργείο.
Γι’ αυτό σου λέω, κόρη:

Κάτσε σπίτι σου και κέντα. Κι άσε τα κρυφά κρυμμένα. Εκτός κι αν επιλέξεις να πεις αλήθειες, οπότε να τσι πεις ούλες κι όχι μισακές.
Να το φας το βρωμόξυλο, αλλά μετά να μπορείς να πληρώσεις δυο μαύρους να σου κάμουν αέρα στσι πληγές!
Να βγάλω και ‘γω κανά φράγκο που θα σου ράψω τα σκισμένα, μάνα μου! Μη γίνω κλέφτρα…

Σημείωσις : Άντε! Χαζές!
Σημείωσις 2η: Διπλοβάρδιες θα δουλεύουν φέτος τα «Επείγοντα». Έχει να πέφτει μπουνίδι κάθε Παρασκευή που θα πηγαίνει γόνα. Ναααα τα «βουλωμένα» μάτια.
Σημείωσις 3η: Αλλά γι’ αυτό θα μεριμνά το άλλο ριάλιτι, του Μέγκα, με τις εγχειρίσεις. Θα τρελαθούν στις πλαστικές προσώπου και στην ανάταξη ρινικών οστών. Όπως (δε) σε βλέπω και (δε) με βλέπεις!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: boxingclassics.net

32 σχόλια:

Δήμητρα είπε...

Σε ζηλεύει η θεία σου;;;Ναι.....
Πωπω γέλασα απίστευτα πάλι σήμερα.......

Και τα λες και τόσο παραστατικά
Καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

Τελειο ηταν!!! Το καλυτερο ρεαλιτυ της ελληνικης τηλεορασης εως τωρα...τετοιο ξεμπροστιασμα ουτε οταν ο νινο πηδηχτηκε στις χεστρες με την κακασχημη...και ο γκομενος νομιζε πως ητανε μονταζ!!!!

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΧχαΧΑΧΧΧΑχα

Ιωαννα

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτου,

Αυτά τα τηλεπαιχνίδια, καθώς και η απάντηση της κυρίας από επάνω μου θυμίζουν μια πολύ πετυχημένη έκφραση:

"Jesus died in vain"

monahikoslikos είπε...

Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιος τ’ ανακάλυψε
Τα λεφτά, τα λεφτά, την πορτοφόλα
Τα λεφτά, τα λεφτά, και μας παράλειψε
Ρόμπα γίνεται ο άνθρωπος για του παρά τη φόλα.

Unknown είπε...

κάποτε στις βρυξέλλες, σε ένα σταθμό του μετρό, είχε γιαλί πίσω σου, γύρναγες άμα ήθελες και χάζευες βιτρίνες μαγαζιών που ήταν στο υπόγειο εμπορικό κέντρο.
είχε γίνει εντελώς γνωστό στέκει επιδειξιών:
γύρναγες εσύ, κι ένας στημένος με καμπαρνίνα, άνοιγε αυτόματα την γκαμπαρτινούλα του και έβλεπες τα αχαμνά του εν πλήρει διαλύσει, αποτροπιασμώ και τα συναφή.
τους μπουζουριάζανε, και φτου κι απ την αρχή μετά από λίγο καιρό.
τώρα η μμε-κοπτοραπτική-διεθνής, έχει αναπτύξει δυο επισήμους κλάδους:
-α. εκπαίδευση: πώς να γίνετε επιδειξίας.
σας βοηθά αφάνταστα ο κάθε μεγάλος αδελφός. σας εκπαιδεύει παντού: στο σχόλιο των δημοσιοκάφρων, στο δρόμο με τις κάμερες (στο παρίσι σ'ένα εμπορικό έγραφε: χαμογελάστε, σας βιντεοσκοπούν τώρα), στις εκπομπές υψίστης παπαριάς σαν κιαυτή που λές, κλπ
-β. μόλις σε εκπαιδεύσουν, με τη διαβίου εκπαίδευση, όταν είναι να πάρεις πτυχίο, τους τα δείχνεις και σου πετάνε και το ξεροκόματα
ο.


πώς πετυχαίνετε ο άνθρωπος να γίνεται σκύλος.


συγγνώμη για τους σκύλους, μεταφορικά χρησιμοποίησα την έννοια. αγαπώ τους σκύλους.
μα λυπάμαι όταν οι άνθρωποι γίνονται ξελιγωμένοι σκύλοι με όλες τις παρελκόμενες φοβερές παρομοιώσεις, αρχαίες και νέες.

συχαίνομαι τον εαυτό μου με τέτοιες εκπομπές.
χαίρομαι, που μεγάλωσα τρία παιδιά, και τα δυο μεγάλα μου, 21 και 19, θέτουν θέμα αρχής να μη βλέπουν ποτέ αυτού του τύπου τις ...
πώς να τις πω τώρα;
ας πω απλώς: την ξεφτίλα τέτοιου τύπου.
τύπος και χτύπος στη συνείδησή μας. πολύ αυστηρή στραβο... είμαι.
να πω κι ένα θετικό;
ίσως,
να μάθεις, έστω και τιμωρούμενος, πόσο φτηνός είσαι, πόσο τιποτένιος.
είναι κι αυτό κάτι, μακροπρόθεσμα πολύ σπουδαίο. σόρρυ, λιγάκι αγχωμένη, επαναστατημένη.
να πάω κι εγώ εκεί, και να με ρωτήσουν για το κοπτοραφείο μου...
ε ρε γλέντια...


το φανταστικό εννοείται!
άλλωστε, δε δουλεύω πουθενά. είμαι συνταξιούχος νοικοκυρά.

KitsosMitsos είπε...

Το καλύτερο ήταν εκείνο που αφού η γκόμενα (αμερικάνα ασφαλώς) είχε πει τα χίλια μύρια και ήταν στα πρόθυρα δολοφονίας (από όλους τριγύρω) την ρωτάνε Αν τελικά πιστεύει ότι είναι καλός άνθρωπος, απαντάει Ναι και φυσικά χάνει! Χαχαχα!

μελονικος είπε...

Καλημέρα μοδιστρούλα.
Πιάστηκες πάλι με ένα δύσκολο θέμα.
Ευτυχώς το κατέχεις καλά και για αυτό μπορεί και το πιάνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
Να είσαι καλά και να δίνεις στα πράγματα μια τέτοια αστεία πλευρά χωρίς να χάνεται η ουσία.

koptoraptou είπε...

@ Δήμητρα

Ναι, μα θα ήταν απείρως πιο διασκεδαστικό αν ρωτούσαν ευθέως: «Πες μου πόσα χρωστάς στις πιστωτικές για να φτάσεις μέχρι το κατώφλι μας;». τα φιλιά και την καλησπέρα μου!

@ Ιωάννα

Ο πήδος παραμένει μία καθόλα φυσική λειτουργία. Η ρεντικολέντζα πάλι, όχι. Τις καλησπέρες μου!


@ Ανώνυμος

Πάντα ευθύβολος! Τα σέβη μου!

koptoraptou είπε...

@ monahikoslikos

Υπάρχει και το άλλο άσμα, Λύκε μου:

Φερ’τε μου Λεφτά,
Φέρ’τε μου Λεφτά,
Όχι επιταγές
Μόνο μετρητά!


@ abbtha

Λενάκι, γλυκό μου, δυστυχώς, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη για να καταλάβει και η δική μας τηλεοπτική δημοκρατία, ότι το να είναι κανείς άσημος είναι μεγάλη υπόθεση. Φυσικά, αυτό θα γίνει όταν το εργοστάσιο που κατασκευάζει καλάμες κλείσει και όταν σπάσουν αυτές που ήδη κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Μέχρι τότε, θα πρέπει να κάνουμε μαθήματα ανοχής στους πάσης φύσεως επιδειξίες! (Υπέροχο το σχόλιο σου, αλλά μου το χάλασες μ’ εκείνο το «νοικοκυρά» και «συνταξιούχος». Μια καλλονή των 23 Μαίων μπορεί να είναι νοικοκυρά, αλλά στη σύνταξη ζαμέ!)

@ kitsosmitsos

Το ‘χω δει αυτό το ρεζιλίκι, πριν από αρκετό καιρό. Μόνο που νομίζω ότι εγχώριες επιδόσεις στο τηλεπαιχνίδι θα κάνουν τους ξένους να τρίβουν τα ματάκια τους. Την καλησπέρα μου, Κίτσεμήτσε!


@ Νίκος

Αχ, κύριε Νίκο μου και σ’ είχα έννοια ότι θα το διαβάσεις και θα σε πιάσει δυσφορία. Αλλά δεν φταίω εγώ. Ο Όφις, η τιβί, δηλαδή, με έβαλε! Και πάλι σ’ ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες. Φιλιά πολλά!

anepidoti είπε...

Εγώ λέω, να καλέσουν και Τον Εφραίμ εκεί, μπας και μάθουμε τι γίνεται και με τα οικόπεδα.Ξέρουμε, αλλά να δούμε ποιός βούτηξε τα περισσότερα, αν ήταν δίκαιη η μοιρασιά, βρε παιδί μου...
Είσαι άπαιχτη, νάσαι καλά!!!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Καλή η απομυθοποίηση, το αισθητικό και ηθικό ξεμπρόστιασμα ,αλλά όπως την περιγράφετε την " νέα δημόσια εκπόρνευση" εμπίπτει στις διατάξεις του ΕΣΡ που την καταγγέλω πρώτος εγώ ευθέως. Η μέθοδος είναι αντιεπιστημονική, εξαπατά τον τηλεθεατή, τα original οροι αληθείας χρησιμοποιήθηκαν αλλαχού αλλά δεν προέκυψε από την δικαστική έρευνα της νοσηλείας Ξηρού στον Ευαγγελισμό, πρέπει τα πρόστιμα να ανέβουν άνω των 200.000 ευρώ ώστε οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι της σειράς να σταματήσουν τις εκφυλισμένες περι σεξ αντιλήψεις τους στο γυαλι. Γιατί πηγαίνει κάποια να γίνει ρόμπα σε μια τέτοια εκπομπή, για να της βγεί η κάθαρση ή για λύτρωση στο χωνευτήρι...αμαρτιών. Βλέπουμε μια διαπόμπευση αντίστοιχη της λαιμητόμου επί χρήμασι, αφου δεν έχει άρτο μας πασάρουν υποκουλτούρα για ΘΕΑΜΑΤΑ.
Αν μην τι άλλο μην θεωρηθώ σεμνότυφος, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟς ΜΑς.!

Giannis Kafatos είπε...

έτσ-α λοιπόν μας αποκάλυψες τις μυστικές διαδρομές των προγραμμάτων. Εντυπωσιακή η σύνδεση των δύο παιχνιδιών.
Σπιτσλες μαζί σου για μια ακόμη φορά (όχι από ίωση - αλήθεια μιλάς ή ... ακόμη)!
Πω και πω και να μπορούσα να διαλέξω παίκτες κι ερωτήσεις (όμως). Φυσικά θα το έστηνα από μακρινό άγνωστο μέρος και όχι με μέιλ αλλά με ταχυδρομικό περιστέρι που εξόν από τις κουτσουλιές του τι αλλο ίχνος αφήνει!!!!
ΧΑΧΑΧΑ
καλή βδομάδα βιοπαλαίστρια μου!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

μελονικος είπε...

Με έχεις λοιπόν νεαρά για τόσο συντηρητικό??
Απλώς δε συμπαθώ την υπερβολή.
Και εσύ δεν τη χρειάζεσαι.
Καταφεύγουμε σ'αυτήν όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε.
Και αυτό δε σου λείπει.

vatraxokoritso είπε...

Είναι τέλειο! Μα κι η άλλη να έχει πει ένα κάρο αλήθειες που πονάμε «μου κατέστρεψε την ζωή η μάνα μου, η θεια μου με ζηλεύει, έχω καπνίσει χασίσι...» και τελικά να πει ψέματα ότι έχει πάρει το Lower; Συμπέρασμα! Ο Έλληνας δίνει περισσότερη αξία στα πτυχία παρά στο κέρατο...
Αυτή που το παρουσιάζει δεν ξέρω αν είναι μαέστρος ή τι άλλο, πάντως κρυοκώλα είναι σίγουρα!

Τσουχτρα είπε...

Αυτά τα τηλετέτοια (δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω παιχνίδια) εφαρμόζουν την τακτική "Δώσε κρέας στο λαό" . Θα υπάρξουν κι άλλα ίσως πιο σκληρά για να χορτάσει το μάτι του τηλεκανίβαλου ! Όσο βουλιάζει στον καναπέ η υπερτροφική παρτούκλα μας, αυτά μας αξίζουν !

Καλή μου μοδιστρούλα καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε !

koptoraptou είπε...

@ anepidoti

Αχ, μην τους βάζετε ιδέες, αγαπητή, γιατί ικανούς τους έχω! Να ‘στε καλά και θα περάσω να τα πούμε.

@ Dionysos

Μεγάλη κουβέντα είπατε, αγαπημένε: «σεβασμός στην αμαρτία του καθενός μας». Βέβαια, εδώ μπερδεύεται η αμαρτία με την ανοησία, αλλά τι να γίνει; Μισή ντροπή δική τους κι η άλλη μισή πάλι δική τους. Τα φιλιά και τα σέβη μου!

@ Giannis Kafatos

Είμαι ακόμη βραχνή, γείτονα. Αφού με παίρνουν τηλέφωνο, μου λένε «συγνώμη λάθος» και μου το κλείνουν. Αν συνεχίσω, σ’ αυτό το βιολί και αυτή την εβδομάδα, θα πάω στους γιατρούς, το δίχως άλλο! Τα φιλιά μου!

koptoraptou είπε...

@ Νίκος

Δεν έχω εσένα για συντηρητικό, κύριε Νίκο μου. Εμένα έχω για γλωσσοκοπάνα και που και που λιγο βρομόστομη. Αυτό φοβάμαι, κατάλαβες; Τις καλημέρες μου!

@ Vatraxokoritso

Μεσ’ το μυαλό μου, είστε; Μα να μην την πειράξει τόσο κέρατο και τόσο διαδικτυακόν σεξ και να πάει να πει ότι ψέματα ότι το πήρε το πτυχίο της; Ποιος χέστηκε αγάπη μου για το ντοκτορά;;;; Την καλημέρα μου και σ’ εσάς!

@ tsouxtra

Συμφωνουμε απολύτως. Αλλά αν δεν το δούμε και λίγο από τη φαιδρή του πλευρά θα μας πάρει από κάτω. Εμένα προσωπικά δηλαδή, που με πιάνουν ντροπές, όταν ρεζιλεύεται κόσμος γύρω μου. Κακό συνήθειο, από παιδί το ΄χω και δεν αποβάλλεται το άτιμο! Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕς ΧΩΡΕς ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ!

Giannis Kafatos είπε...

σού τό'πα το γιατροσόφι της γιαγιάς μου αλλά δεν ακούς!
2 κουταλιές μέλι σε ένα ποτηράκι του κρασού. Στίβεις μισό λεμόνι, τ' ανακατεύεις και το πίνεις σιγά και απολαυστικά!
περαστικά σ' ντίαρ βιοπαλαίστρια!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Swell είπε...

Θα προτείνω σε γνωστό μου Δόλιο δημοσιογράφο να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Να τσιμπήσει πολλά ευρώπουλα και να γλυτώσει κι απ' τα οικογενειακά βάρη, που μόνο άγχος του δημιουργούν και δεν το απολαμβάνει...

Ανώνυμος είπε...

όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση της μάνας που χειροκροτούσε περιχαρής την κόρη της, επειδή είπε ότι «η μητέρα μου μου έχει καταστρέψει τη ζωή» (αλήθεια). Πλήρης ξεφτίλα. Θεωρώ τις ερωταπαντήσεις σκηνοθετημένες, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα ξεφτιλιζόταν τόσο για 5.000 ευρώ.
Απορία 1: αν στη light κατηγορία του ορίου των 5.000 ευρώ, οι ερωτήσεις είναι «πήγες με παντρεμένο», στη…βαριά κάνουν απλά τις ερωτήσεις ή έχουν κι ένα ένταλμα καλού-κακού?
Απορία 2: Με αυτές τις &$$#* θεωρεί ο ANT1 ότι κάνει άνοιγμα στο νεανικό κοινό;

fevis είπε...

Ρε γαμώτο... Τα καλύτερα χάνω... Την άλλη παρασκευή δεν πάω πουθενά... Θα πιάσω στασίδι από νωρίς...:-)

koptoraptou είπε...

@ ανώνυμος

Μπράβο σας. Δείτε τη. Ποιος ήρθε και σας έκλεισε την τηλεόραση, να του ρίξω ξυλιές στο χέρι; (Μνήσθητι μου κύριε!)

@ Giannis Kafatos

Αφήστε το, αγαπημένε. Τίποτα δεν έκαναν ούτε τα μέλια, ούτε τα λεμόνια και τραβιέμαι τώρα με τις ρετσέτες του ιατρού. Αφήστε που βήχω σα γαϊδούρα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ!!!

@ Swell

Μη μου πείτε το όνομα του καλού αυτού κυρίου! Αφήστε με να μαντέψω! Δεν έχω καλύτερο από τις μαντεψιές! Τα σέβη και τα φιλιά μου!

koptoraptou είπε...

@ add

Πρώτον καλωσήρθατε. Δεύτερον, ελπίζω οι ερωτήσεις σας να είναι ρητορικές και να μην περιμένετε από εμένα τη καψερή να απαντήσω. Ε;

@ fevis

Μα που είστε όταν πρέπει να δίνετε το παρών; Που; Να μην επαναληφθεί! Την καλησπέρα μου!

AATON είπε...

Τι πιο "τίμιο" απο το να παραδέχεται "σεμνά και ταπεινά" με όλη της την ειλικρίνεια μια παντρεμένη "Κυρία", και ξέροντας πως ο σύζυγος είναι εκεί και ακούει, πως τον απάτησε μία και δύο και τρία και τέσσερα παιδ...σόρρυ παρασύρθηκα.
Πόσο σθένος και λεβεντιά χρειάζεται (ή πόση απελπισία απο τα χρέη) έ;
Καλά έλεγε ο σχωρεμένος ο Αγγελόπουλος..
"Αυτή η κυρία
κυρία που τη λέτε.."

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Βιντεάκι όπου ο Χιτλερ μαθαίνει ότι η Μονή Βατοπεδίου του έχει φάει τα οικόπεδα:

http://uk.youtube.com/watch?v=SI1njjBm0IE

------ είπε...

χαχαχα!!!
Θα βγαίνουν από το ένα Ριάλιτι με σπασμένη μύτη και ντουγρού στο άλλο να τη φτιάχνουν!!!!
Καλημερα σου!!!!

koptoraptou είπε...

@ ΑΑΤΟΝ

Πρώτον, καλώς ορίσατε, τα φοντανάκια είναι φρέσκα, πάρτε.
Δεύτερον, δεν θέλεις απλώς σθένος και λεβεντιά. Θέλει και μυαλό κουκούτσι, το οποιο εσχάτως, είναι πολύ τρέντι, γι' αυτό και βλέπετε τόσα καρυδότσουφλα στις κάμερες.
Τα σέβη και την καλησπέρα μου!

@ ανώνυμος

Ε, λοιπόν, σας ανακηρύσσω το σούπερ ψαχτήρι του κοπτοραπτείου! Ήτο τέλειον! Τα φιλιά μου!

@ Νανά Τσούμα

Μη γελάς, Νανά μου, μη γελάς. Ικανούς τους έχω για όλα. Τα φιλιά μου κοριτσάρα!

Santiago Nasar είπε...

Δεν το' χω δει... "bzzzzz-ψέμα-χάσατε"!
ε καλά ντέ, είδα λίγο "blip-αλήθεια-κερδίσατε-5000ευρώ"!

Πάντως δεν είναι άξιο σχολιασμού ότι υιοθετούμε αμέσως ότι ηλιθιότητα βγει διεθνώς, το πολύ για δύο σαιζόν, μετά βαριόμαστε και περνάμε στην επόμενη ηλιθιότητα.

μελονικος είπε...

Έμαθες για την΄Αμπθα Ε????

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Μα γιατί κακολογείτε την παίκτρια;
Η γυναίκα πιστεύει πολύ στη μόρφωση, κι εδώ που τα λέμε ένα πτυχίο την σήμερον ημέρα χρειάζεται!!! Εξάλλου δεν λέμε ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις; Ε! η κυρία δήλωσε "πτυχιούχα πηδιώλα" τι κι αν την τσάκωσε ο λάι ντιτέκτορ; Την δήλωσή της την έκανε η γυναίκα.. έτσι για το ονόρε! Α! και περαστικά για το λαιμουδάκι σας!

koptoraptou είπε...

@ sandiago nazar

Δεν είναι ότι την υιοθετούμε, αγαπητέ, αλλά και ότι πάνω της κρεμάμε ελπίδες για λύση του οικονομικού μας προβλήματος. Την καλησπέρα μου!

@ Νίκος

Ναι που να πάρει η ευχή. Εμαθα. Και σας ευχαριστώ που με ειδοποιήσατε. Τα φιλιά μου. Θα είμαστε σε επαφή.

@ Ποδηλάτρης

Καλωσήρθατε και το πρώτο κοστουμάκι.. κερασμένο. Ναι, παιδί μου ψοφάει ο Έλληνας για ξεπτίλα! Την καλησπέρα μου!