Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Κοινωνικότητες (ζητείται εκπαιδευτής)


Φέρε μου μπιστολάκια, φέρε ρόλεϊ, φέρε κραγιόν και μάσκαρες και κυρίως φέρε μου οδηγούς καλής συμπεριφοράς.
Ή για να το θέσω πιο σωστά: φέρε μου καλούς οδηγούς πι αρ (άκα δημόσιες σχέσεις).
Πρέπει να κατέβω από τα δέντρα, πρέπει να πάψω να τρώω μπανάνες και κυρίως πρέπει να σταματήσω να κάνω παρέα μαϊμούδες.
Σου λέω επείγομαι, διότι αν συνεχίσει o ευγενής κύριος προϊστάμενος να με στέλνει σε κοσμικά στέκια, γκαλά, σουαρέ και λοιπές κουλασιόν, για να γνωρίσω νέα πελατεία και να ράψω καινούρια κουστούμια, την έχω βάψει.
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να σταθώ ένα τρίωρο χωρίς να κάνω τίποτα, περιτριγυρίζοντας σαν (σαν;) τη βλαμμένη με ένα κατουρλιό στο χέρι και την επομένη να αισθάνομαι σαν να με πέρασε τρένο.
Πρέπει να μάθω να δίνω το χεράκι μου και να λέω «καλησπέρα σας» σε ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες θα πέταγα αυγά (σόρυ…).
Επίσης, μετά το «καλησπέρα σας» πρέπει να μάθω να συντηρώ μια κουβέντα (χα)…
Αλλά πες μου πως συντηρείται μια κουβέντα που περιφέρεται σαν αδέσποτη τσουλάρα από τον "Λάκη τον Γλυκούλη" (γιακ!) στην "Πολυκατοικία" (μπλιαχ…) και από εκεί στη Μονή Βατοπεδίου (πως γράφεται τώρα αυτό; Με «ε»; Με «α-ι»; Δεν μου φτάνουν τα κοινωνικά μου έχω και ορθογραφικά ζόρια, η γαζώτρια!).
Η ίδια κουβέντα, σε τέτοια μέρη – κοσμικά, δημοσιοσχεσίτικα, πολυτελίξ – μπορεί να πάει στον Ρουσόπουλο και μετά στις κρέμες σώματος και τα νέα κραγιόν της Ντιόρ και ειλικρινά πρέπει να πάσχω από κάποια σοβαρή κοινωνική αναπηρία και αδυνατώ να φύγω από ένα τέτοιο σημείο, χωρίς μετά να χρειάζομαι τρεις κούτες βαλεριάνα και έξι πράσινα τσάγια για να ξανάρθει το κεφάλι μου στη γνωστή του θέση…
Όταν δε, η πουτάνα η συζήτηση, έρχεται στο μέγα κεφάλαιο ελληνική τηλεόραση, εκεί, φίλε μου, σκατά, έχω να σου πω.
Επειδή είμαι γνωστό αθυρόστομο στοιχείο, πρέπει να προσέχω τι θα πω, οπότε τη βγάζω τουμπεκί ψιλοκομμένο ολ νάιτ λονγκ.
Διότι ο τάδε παρουσιαστής είναι φίλος κολλητός της τάδε τηλεκριτικού, ο δείνα ηθοποιός είναι γκόμενος της τάδε αρχισυντάκτριας, οπότε τι να πεις;;;
Ότι το δελτίο ΔΕΝ βλέπεται; Ότι ο ηθοποιός είναι μπάζον, αλλά να λες καλά που ξέρει ποιες να πιάνει γκόμενες για να μην τον φάει το μαύρο σκοτάδι κι οι διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ;
Οπότε, για τι πι αρ μου μιλάς, ευλογημένε; Εδώ δεν πιάνει ούτε το τουμπεκί!
Διότι κάποια ξελυσσαγμένη θα βρεθεί που θα σε «κόψει» ότι ΔΕΝ πολυμιλάς, άρα ΔΕΝ πολυσυμφωνείς (ότι ο παρουσιαστής είναι γαμάτος και ο ηθοποιός τρισμέγιστος), άρα «τι θες εσύ ανάμεσα μας;». Οπότε θα στην «πει»! Χύμα. Χωρίς έλεος. Χωρίς να λυπηθεί την κοινωνική σου αναπηρία.
Το λοιπόν. Απόψε το εννόησα και κάνω δήλωση μετανοίας. Χρειάζομαι εκπαιδευτή και μάλιστα μάγκα...
Γιατί δεν είναι μόνο το πι αρ (μάι ας) εις το οποίον πρέπει να εξασκηθώ.
Πρέπει επίσης να μάθω να χρησιμοποιώ τριπλή σκιά στο μάτι, να μην κολλάει το γαμωκραγιόν πάνω στα δόντια και να μην περπατάω σαν χεσμένη μετά από 3 ώρες πάνω σε ψιλοτάκουνα.
Το βλέπω. Ολοκάθαρα. Χρειάζομαι βοήθεια. Κι η συμβουλή του κολλητού «γράφ’ τους στα παπάρια σου», είναι η πρώτη φορά που δεν πιάνει.
Πρέπει να γίνω κι εγώ άνθρωπος του κόσμου. Κοινωνικός και ευλύγιστος. Και μου τελειώνουν κι οι μπανάνες, γαμώτι…

ΥΓ1.: Θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως αν δεν βρεθεί κάποιος που θα με συμβουλεύσει να αλλάξω παρέες. (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ!). Ή δουλειά (ΚΡΑΪΣΙΣ; ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΚΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΝΤΟΥΛΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Έτσι δε, που το πάμε με τα τετραήμερα εργασίας, τη βλέπω την καταδίκη μου, όλο σε τέτοια αδικιορισμένα θα με στέλνουν…). Ευχαριστώ!

ΥΓ2.: Άσχετο, αλλά το Μπελάς Τιβι μια απ’ τα ίδια ήταν. Εκεί στο Μέγκα καλά θα κάνουν να κοιτάνε ανθρώπους σαν τον Ρίσβα («Μαύρα Μεσάνυχτα») σαν τα μάτια τους.
Γιατί θα πλήξουμε. Τουλάχιστον όσοι δεν την βρίσκουμε και πολύ με την «Πολυκατοικία». Θενξ!


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.ethos-pr.com

14 σχόλια:

venceremos είπε...

καλημερα!!δεν ξερω εσυ τι θα κανεις , εγω παντως θα μελεταω τα κουστουμια σου για να μαθω να...γαζωνω...καλως σε βρηκα επισης.
φιλια καρυστινα
υ.σ.θελω λεξικο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

agrampelli είπε...

Γέλασα,γέλασα,γέλασα!
Νάσαι καλά πρωί-πρωί!
Εγώ πάντως γαυτό πήρα τους αγρούς!
(Πήρα βέβαια παραμάσχαλα τα dvd με τα Μαύρα μεσάνυχτα!)
Καλημέρα νάχεις!!!

monahikoslikos είπε...

Καμιά δουλειά δεν είναι εντροπή κι όπως διαβάζω αρχίζεις και μαθαίνεις τουλάχιστον τι δεν πρέπει να κάνεις στις επίσημες συνάξεις.

Υ.Γ: Να σε δω σε ψηλοτάκουνα να λικνίζεσαι σαν ψαροπούλα σε φουρτούνα και δεν θέλω τίποτα άλλο.

anepidoti είπε...

καλημεροκαλησπέρα!!!
κάποτε έκανα... δημ. σχέσεις και κόντεψα να τις καταντήσω ..προσωπικές...τέτοιο χάλι, από καλό πέταξα δέντρα και κλαριά? νομίζειειεις????
ό,τι λες, μα ό,τι λες σ' αυτό το κείμενο συμφωνώ!
αχ, τα μαύρα μεσάνυχτα, που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι είναι διαμαντάκι, το μόνο που στολίζομαι φέτος, μου ξέμεινε από πέρυσι γιατί νοου τηλ. πια!!!!!
μην ψάχνεις εκπαιδευτή!!!
δεν άνοιξες τζάμπα αυτό το μπλογκ!!να βγάλει και τα λεφτά του...
φτύστα όλα εδώ, στο... μεταξύ μας,και ξαμολύσου με την βλεφαρίδα κάγκελο και τα βατοπε(αι)δια παραμάσχαλα για τον επιούσιο!
δες το σαν...γύρισμα για τα Μαύρα μεσάνυχτα, βρε παιδί μου!
σμααααατς!
-καλέ σεντόνι κατέβασα, μην τα βάζεις όλα μαζί..
με πιάνει λογοδιάρροια-

Sophia Kollia είπε...

Λοιπόν,ας κάνουμε ένα μαθηματάκι ,η συνήθεια βλέπεις...
Πρώτα από όλα, το παπούτσι να είναι από Καλογήρου, Μαλλά και του ιδίου επιπέδου. Όταν είναι σωστό το παπούτσι, στέκεσαι καλύτερα και χαλάλι η επένδυση. Δεύτερον τα φοράς στο σπίτι για να πάρουν τη φόρμα και να ανοίξουν να πάρου την φόρμα.
Τώρα πας εκεί που είναι να πάς και πρέπει να μιλήσεις. Όταν θές να αποφύγεις αυτό που σε χαλάει, έχεις έτοιμη μια τράπεζα από ανέκδοτα. Τα σόκιν είναι πιο αρεστά.
Άν πρέπει να θάψεις κάποιον ντε και καλά για να εξυψώσεις κάποιον άλλο, παρακολούθησε τα μικρά κανάλια με τα νούμερα που έχουν και βγάζουν γέλιο. Έτσι όλοι θα γελάνε, και κανείς δεν θα παραξηγηθεί. Όταν πρέπει να μιλήσεις για την πολυκατοικία η τον Γλυκούλη, επικεντρώσου στα καλά, όπως στην αντίδραση της κοινωνίας, το δέσιμο των ηθοποιών, έτσι δεν θα χρειαστεί να χαρακτηρίσεις κάποιον ξεχωριστά, ότι είναι για όλη την οικογένεια κπλ.
Για το Μπελάς τβ, δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα καλό. Απορώ με το Μέγα που το επέτρεψε να βγει.
Οπότε λέμε πως θα μπορούσε να εξεληχθεί.
όταν θές να πεις ντε και καλά κάτι αρνητικό ακολούθησε την μέθοδο σάντουιτς. Δηλαδή, λέμε κάτι θετικό, λέμε το αρνητικό, και μετά αμέσως πάλι κάτι θετικό. Έτσι ο ακροατής μένει με την εντύπωση του θετικού.
Το κραγιόν δεν θα κολλάει αν το ταμπονάρεις με μαλακό χαρτμάντιλο, η σκιά στρώνεται καλύτερα με τα δάκτυλα και όχι το βουρτσάκι.
Τα μηχανικά μολύβια είναι πιο μαλακά από τα άλλα.
Αν βρήκες επικοδομητικό το μάθημα, ρώτα με να σου πω και άλλα.
καλημέρα και καλή επιτυχία

Swell είπε...

Eλα στη Ρόδο να δουλέψουμε μαζί, Κοπτοραπτού μου. Εδώ είναι όλα πιο ωραία και πιο μεγάλα. Κάνουν και τις εφημερίδες κομματικά έντυπα (για να μην πω προσωπικά γραφεία βουλευτών). Εδώ να δεις επίπεδο πι αρ...

Unknown είπε...

ελπίζω να σε βλέπω να φοράς το ντιορ, να μυρίζεις ντιορίσιμο, να λες σαχλαμάρες, κι εγώ να σου εξηγώ με εκατόν πενήντα βραχιόλια πώς θα πετύχεις τους καλύτερους λουκουμάδες.
επιτέλους, ένα όραμα!
από γλάστρα που ονειρευόμουν, τώρα οραματίζομαι τον εαυτό μου ηρωίδα σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί σου...
ωωω...
άλλωστε δε θα ναι η πρώτη φορά που ό,ιτ και να λέω κανε΄ς δε δίνει σημασία.
σνιφ!
(φέρε και το εβιάν σε περικαλώ)

tantoguanto είπε...

Εραψες και έκοψες πάλι με απόλυτη ευστοχία κάτι κλωστίστες κρέμονται αλλά θα τις κόψουμε στο μονταζ.
Καλημέρα και καλό Σ.Κ!!!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Εγώ έχω πρόταση για να μας κλείσουνε το στόμα...........
"kΕ Καραμανλή, μόλις άκουσα την ομιλία σας στη Βουλή,μας χρωστάτε δεν σας ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
Στα οικονομικά ή θα πάνε 40 άτομα φυλακη για κατάχρηση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,οι 4 είναι υπουργοί σας(Δου,Μπα,Βου και Κον),(+2 από τους άλλους επικίνδυνους δεξιούς που θέλουν να λέγονται ΠΑΣΟΚ,Φωτ,Δρυ) ή οφείλετε επιταγές 1.000.000 ευρώ εμου του ιδίου, σε 5.507.897 Ελληνες φορολογούμενους Πολίτες. (ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΟΙΚ.ΈΤΟΥς 2005) Ηδη κάνατε την αρχή μοιράζοντας 28.000 τετοιες στους “συναγωνιστές σας ” τραπεζίτες. Μην μας αδικείται…τίποτα λιγώτερο και ΕΜΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Η διείσδυση απατεώνων στη κρατική μηχανή to ίδιο και στα καναλαρχαίϊκα ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΗ, το ίδιο και στα δύο κόμματα του δικομματισμού, εις βάρος όλου του υπόλοιπου Χριστεπώνυμου ή μη πληρώματος……."

Tzeve είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουφές ,τουλαχιστον, έλεγε τίποτα η ήταν μια από τις ίδιες πλαστικούρες που βγάζουν σε τέτοια μέρη??

Αν όχι ο Μπουφές ο Μπουφετζής ??

Unknown είπε...

ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΥ.

K@terin@ είπε...

θα σου πρότεινα να μπεις σε αυτό το απαράδεκτο δηθενισμό επειδή είναι θέμα δουλειάς κατα άλλα συνέχισε να ακολουθείς την συμβουλή του κολλητού σου "γράψτους όλους στα πα...σου "

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

---Στα δύο μέτρα σας ακούω καλύτερα. Αυτοδυσφημούμαι.
Είναι μια στάνταρ δικαιολογία μου, σε κουλά σαλόνια για να γλυτώνω κανά κουφό.....