Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Προβληματάκι στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1;

Ρε παιδιά! Σεβασμός στον εργάτη! Πως έρχεστε και αποθέτετε τέτοια νέα πάνω στον κοπτοράπτη, την ώρα που το σβήνω το ευλογημένο το μηχάνημα;
Βιετνάμ έγινε λέει το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, όταν χθες ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης των fm, μετέδωσε μήνυμα ακροατή, το οποίο «στόλιζε» τόσο τον ίδιο, όσο και τον έτερο των «Ραδιουργιών», Βασίλη Αδαμόπουλο.
Το θέμα βεβαίως δεν ήταν ο στολισμός, αλλά το ότι το μήνυμα ανέφερε το όνομα του ιδιοκτήτη του Ομίλου και παρουσίαζε τους δύο συνεργάτες (για να το πούμε κομψά) ως ανθρώπους της εργοδοσίας.
Ο Γιώργος Χουδαλάκης μετέδωσε το μήνυμα, αποδεχόμενος τον χαρακτηρισμό.
Ξέρετε, από αυτές τις απαντήσεις που το κεντρικό τους νόημα είναι «και ποιο είναι το πρόβλημα σου εσένα»;
Για τον ακροατή δεν πήρε όρκο κανείς, πάντως κάποιος άλλος από τα ψηλά πατώματα είχε πρόβλημα.
Και για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τα επί του...κοπτοραπτηρίου νέα, ο Γιώργος Χουδαλάκης για την ώρα θα βρεθεί σε... άδεια.
Αποφάσεις, λένε όσοι ξέρουν, θα ληφθούν, μετά τις εκλογές.
Μπα σε καλό σας, παρασκευιάτικα, είπα να τελειώσω μια φορά νωρίτερα και να ‘μαι πάλι στο διαβολομηχάνημα...
Τα λέμε μετά την Κυριακή!

23 σχόλια:

Swell είπε...

Ο κοντός (πολύ κοντός) την ανασφάλειά του την έχει περάσει και στο γυιό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ¨ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ¨ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!!ΕΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κρίμα.
Νόμιζα και γώ οτι ήταν σε κανονική άδεια.
Καιρός να αλλάξω συχνότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΗΘΟΣ, ΟΛΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΗΘΟΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΧΟΥΝΤΑΛΑΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΔΟΣΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΥΝΤΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΝΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά. Μπορεί να είναι άρρωστος ο άνθρωπος. Τον άκουγα. Αλλά και τώρα δεν μου φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα. Βέβαια είναι περίεργο που λείπει με τόσα γεγονότα, με φωτιές και εκλογές, αλλά εντάξει δεν έγινε και τίποτε. Μπορεί να γυρίσει

Ανώνυμος είπε...

Afiste ta paramythia. diavaste ta sx;olia sto keimenaki me titlo "Pou einai o Xoudalakis". Peftei poly gelio ston antenna gia parti tou.

Ανώνυμος είπε...

E; OXI KI APO THN PROTI GRAMMI TIS ENIMEROSIS...STIS FOTIES TIS PARNITHAS TO RADIOFONO TOY DIEYTHNTI XOYDALAKI EPEZE TRAGOUDAKIA. TOULAXISTON TORA ME FOTIES KI EKLOGES ALLAKSE SELIDA. EPITELOUS

Ανώνυμος είπε...

Πειράζει που δε στενοχωριέμαι καθόλου; Είχε καταντήσει πλέον φαιδρός με το ύφος του παιδιού από το Μπραχάμι που μεγάλωσε και έγινε μάγκας, απεγνωσμένες προσπάθειες για ατακαδόρικες εξυπνάδες που δεν του έβγαιναν όμως με τίποτα, σεξιστική συμπεριφορά (το καμάκι του στη Φραγκάκη ήταν υπερβολικό και ξεπερασμένο), έπαρση στον κύβο, συνεχείς επικλήσεις στην προσωπική του αντικειμενικότητα (αυτό φίλε άστο στους άλλους να το κρίνουν) κλπ. Δεν είχε τίποτε το αξιόλογο και πραγματικά απορώ πώς διάολο τα είχε καταφέρει και είχε πάρει έναν τόσο σοβαρό ρόλο. Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά!!! Ανάφτε κανά φως να οργανωθούμε! "Ανώνυμος", "ανώνυμος", "ανώνυμος"! Κοίτα πέραση ο Χουδαλάκης!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ. ΠΕΡΑΣΕ..
ΟΥΦ, ΟΥΦ, ΟΥΦ

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση που έμαθα απο φίλο μου στην Τηλόραση Αντεννα, είναι ότι η ενημέρωση έφυγε απο τα χέρια του Χουδαλάκη και πήγε στα χέρια του Μιχελάκη, για τον οποίο, ο πρώτος, φέρεται ότι ψυθίριζε πώς τα έχει κάνει μπάχαλο και ότι παίρνει πόδι γιατί πήρε το δελτίο της τηλεόρασης από ψηλά και το τόριξε... (Καλά δεν θα γράψω ότι αποκαλούσε τον Μιχελάκη με το επίθετο που έχει αντικαταστήσει στα νεοελληνικά τη λέξη κύριος).

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμο 8:01

(Σ.Σ.: Που κατάντησα! Να απευθύνομαι σε "ανώνυμο 1" και "ανώνυμο 45").
Προς αυτόν, λοιπόν:

Να κάνει η μάνα, φίλε μου! Τι την πέρασες την Κοπτοραπτού; Ρεπόρτερ του κυρ- Νίκου; Άκου λέει "να κάνει ρεπορτάζ η κοπτοραπτού!". Για, λίγος σεβασμός στην εργάτρια!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ),ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ..ΕΠΙΣΗΣ!!ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ‘‘ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ‘‘ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ(ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...)ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

...Σε άσχετο χώρο ακούστηκε οτι τελικα είναι θέμα υγείας...Αν κ λόγο ωραρίου δεν παρακολουθώ καθημερινά πρωινή ζώνη,θεωρώ οτι διαφέρει απο τους υπόλοιπους δημοσιογράφους και του εύχομαι περαστηκά...!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, είναι αλήθεια ότι στις μεγάλες πυρκαγιές ο Χουνταλάκης είχε αποσυρθεί. Αλλά στις άλλες μεγάλες πυρκαγιές που είχαν γίνει στην Πάρνηθα και Πεντέλη ήταν αν θυμάμαι καλά στο σταθμό, που έπαιζε μουσική και οι Αθηναίοι ανησυχούσανε και δεν μάθεναν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ? ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΟΣΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ'!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ.

vasilias001 είπε...

ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΚΗΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χουδαλάκης ηταν αρχισυντακτης του Τριανταφυλλοπουλου και εκανε χρονια ρεπορταζ...αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...!!!!το οτι δε γουσταρουμε καποιον δε σημαινει οτι δε σεβομαστε την αποψη του ή τη δουλεια του...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΑΜΕ, ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΗΤΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Να μην το βαρατε...μεχρι και επι τοπου ρεπορταζ στον πολεμο της Γιουκοσλαβιας εκανε...Τωρα για παθος και ηθος δε ξερω αν εχει, αλλα οτι καποια θεματα τα εκρινε εντελως ‘‘χυμα‘‘αυτο για αλλους ειναι καλο και για αλλους οχι...

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα μου αρεσε Ασχετα σε ποσα διαφωνουσα η συμφωνουσα μαζι του.
Ιδιαιτερως καλα ηταν τα περσινα του σχολια.
Γενικα φετος ο σταθμος ειχε προβλημα Μαλλον αλλαξε ροτα. Ισως γι' αυτο εφυγε και ο Καλαμιτσης - κολλητος του Χουδαλακη.
Επικοινωνησα με τον σταθμο "επιστρεφει απο αδεια στις 20 σεπτεμβριου" ειπαν
Τωρα εχουμε 24 και ουτε φωνη ουτε ακροαση

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ξερει κανεις που θα παει (η που πηγε) Ο Χουδαλακης?

Μεγαααααααααααααλη αδεια σαν να μου φαινεται αυτη!!!