Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

Όταν η τηλεόραση πηλαλάει πίσω από την κυβέρνηση...


Οι τηλεστάρ βρήκαν τον δάσκαλο τους από την παρούσα κυβέρνηση. «Πουλάκια μου», θα ‘λεγε ο Καραμανλής από μέσα του, «διακοπές μου θέλατε; Τσιμπήστε τώρα μία ψυχρολουσία να ‘χετε και μαζευτείτε από τις 20 Αυγούστου στο μαντρί σας για να μάθετε.
Μεταξύ μας, πάντως, ο Χατζηνικολάου έβγαλε πρώτος το φιρμάνι ότι επιστρέφει στις 20 του μηνός κι από ‘κει και δώθε ξυπνήσανε κι οι αποδέλοιποι.
Όπως οι κυρίες Στάη και Ζαχαρέα.
Τι ωραία που παίζανε μπροστά στον φακό, σαν τις συμμαθήτριες κατά τη διάρκεια σχολικού διαλείμματος. Ντυμένες στα μαύρα. Και να σου να δείχνουνε με το δαχτυλάκι –άγνωστο το τι δείχνανε- μέχρι που της ενημέρωσαν ότι είναι κακό πράγμα να δείχνεις και αναγκάστηκαν να…ανακαλέσουν.
Και να αρχίσουν τις εξυπνάδες περί… πληροφοριών. «Έχω μια πληροφορία, λέει η μία στην άλλη, υπονοώντας τις εκλογές…
Και καλά η Στάη. Αλλά η κυρία συμπαρουσιάστρια, να λέει φόρα παρτίδα ότι έχει μια πληροφορία για τις εκλογές… Πάει; Δεν πάει; Διότι θα σκεφτεί ο καλοπροαίρετος τηλεθεατής πούθε την έχει την πληροφορία. Από το ρεπορτάζ θα απαντήσει και επειδή είμεθα επιλήσμων λαός, θα το φάμε…
Για να καταλάβετε τον βαθμό ετοιμότητας, ο Alpha ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι για τα κάτωθι:

«Παρακαλούμε σημειώστε τις παρακάτω αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού:

-Από την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 05:50 θα μεταδίδεται η ενημερωτική εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ», αντί της προγραμματισμένης ενημερωτικής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΠΑΡΕΑ».

Το οποίον σημαίνει ότι μας χαιρετάει άρον – άρον ο Καρσιώτης και έρχεται τρέχοντας ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος από καιρό μας έχει ξεκαθαρίσει ότι… πολιτεύεται με τον Alpha.
Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι ότι εκεί στα κανάλια, τους έχει πιάσει μεγάλη κωλοπηλάλα -με το συμπάθειο- και οι απανταχού διευθυντές ειδήσεων έχουν δώσει εντολή, άπαντες να βρίσκονται στις θέσεις τους στις 20 του μηνού. Το στόρι θυμίζει εκείνο το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν για γνωστή σχολή δημοσιογραφίας. «Και ο Καμπουράκης; Και ο Οικονομέας; Και ο Ευαγγελάτος; Και ο Χατζηνικολάου; Και η Στάη με τη Ζαχαρέα; Και ο Αυτιάς;».
Μωρέ, όλοι θα είναι πίσω, λέμε! Εξόν από Star και Κρατική. Ο καθείς για τους λόγους του, βεβαίως…

ΥΓ.: Εύλογα υποθέτει κανείς ότι αυτή είναι μία από τις λίγες στιγμές που ακόμη και τα πρώτα ονόματα αισθάνονται όπως οι ρεπόρτερ των εκπομπών τους: αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τις πολύτιμες στιγμές καλοκαιρινής ευτυχίας για να «χωθούν» με τα μούτρα στη δουλειά. Τελικώς, κι αν δεν υπάρχει Θεός, υπάρχει – για την ώρα – κυβέρνηση Καραμανλή. Δοξάστε την!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα, σουχω πει ότι δεν σχολιάζω, ετσι ; Να εξηγούμαστε
ritsmas

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου koptoraptou μου. Όπως ίσως αντιλήφθηκες με έπιασε απίστευτη βαρεμάρα και ούτε που έμπαινα στο blog (για να γράψω ούτε λόγος)...
Καλός ο Καραμανλής που λες, τους χάλασε τις διακοπές τους τηλε-αστέρες, αλλά τώρα αρχίζει και το χοντραίνει...
Σκέφτεται, λένε, να βάλει τις εκλογές για τις 16 Σεπτεμβρίου, για να αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ...
Αυτή την ημερομηνία, όμως, ο Γιωργάκης θα πρέπει να δώσει το "παρών" στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...
Και τι θα γίνει, ρε Κωστάκη, με όλη την πράσινη παρέα που κανόνιζε να ανέβει στην "ερωτική πόλη" Θεσσαλονίκη...
Θα χάσουν και το καπάρο που έδωσαν για τα τραπέζια στην Πέγκυ και τον Πλούταρχο...
Έλα, ρε συ, Κωστάκη, κανόνισε να γίνουν λίγο πιο μετά οι εκλογές, να μη χάσουν οι "πράσινοι" τα μπουζούκια...
Έτσι κι αλλιώς για τα πανηγύρια είμαστε...
ΥΓ. Αχ, μ' άρεσε η αφορμή που μου έδωσες να "ξεμπουκώσω", τόσο, που θα το κάνω post στο blog...
ΥΓ2. Προσωπικά καθόλου δε με νοιάζει ούτε πότε θα γίνουν εκλογές, ούτε αν κάποιοι θα χάσουν τα μπουζούκια... Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...

Μάνος είπε...

Ξέρεις τίποτα για τον Χατζηνικολάου; Θα το κάνει δίωρο το δελτίο φέτος;

Ανώνυμος είπε...

@ Ριτσάκι:

Μπαίνε εσύ και σχολίαζε όποτε θες. Κάτι θα σε τσιγκλήσει κάποια στιγμή…

@ greekmedianews

Ελπίζω να εμπνεύστηκες από 'μένα. Ούτε από τη Μάρα, ούτε από την Έλλη, ούτε από τον Καραμανλή. Σ' ευχαριστώ για το post μωρούλι μου!

@ manos

Γύρισες Μάνο; Καλώς σε βρήκαμε. Ναι, μάλλον για δίωρο το πάει ο κύριος Νίκος, αλλά ακόμη το συζητάει. Περισσότερα στο επόμενο post. Κίσιζ.