Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Έλλη ζερβά, Μάρα δεξά και στο Mega κάποιος χαίρεται...

Από την προηγούμενη Παρασκευή είχα να έρθω σε επαφή με κανάλια, με τηλεόραση, με κόσμο τους γενικότερα. Και τι ωραία πούτανε!
Μέχρι που με προσγείωσε χθες ένα τρέηλερ – όχι, που δεν το ‘χα δει, αλλά χθες μου τα ‘βγαλε τα γκαβά!
Έλλη και Μάρα στον Alpha. Εξκιούζ μι, φίλτρα εκεί στην Κάντζα δεν «παίζουνε»; Για τις κάμερες λέω... Η Μάρα βγαίνει λες κι έχει αρπάξει και η Στάη ξανθή και ασπριδερή – ασπριδερή σαν τα ψωμάκια της μπύρας. Όσο για τη σημειολογία του χαμόγελου, βαριέμαι και δεν θα ασχοληθώ.
Αλλά το ότι στο πλάνο, η Μάρα καταλήγει δεξά κι η Έλλη ζερβά, νταξ’ κυρ σκηνοθέτα μου, το πιάσαμε, μην ιδρώνεις περαιτέρω...
Το γαμάτο όμως, είναι το διαφημιστικούλι του «Διασχίζοντας την Ελλάδα με τα πόδια». Τόσο πολύ με μπρίζωσε που άρπαξα δυο μπιρόνια, μια πίτσα, μισό κουτί προφιτερόλ και άραξα για να δω πως καίγονται τα ρημάδια τα πατσοκοίλια. Μανία, αυτό το κανάλι να μας κάνει όλους σκουράντζους.
Ο κ. Μπούτος τι λέει επ’ αυτού; Γιατί εγώ τον προτιμώ καλοζωισμένο!
Αλήθεια, τώρα που είπα Mega, έχω απορία: γιατί ακόμη και στο ψυχαγωγικό τώρα τελευταία όλοι περιμένουν το ok του... ενημερωτικού τμήματος για να βγάλουν προς τα έξω μια πλεροφορία; (Θα επανέλθω επ’ αυτού με λεπτομέρειες).
Για την ώρα φιλιά και καλά δροσίσματα.
(Δε λέτε που έπεσε ο ρημαδοϋδράργυρος, που είχαμε βελάξει τόσες μέρες από τη βρωμοζέστη;)

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τα θαλασσομπάνια σ΄ "ανεβάζουν", συνέχισε σταθερά μην σταματάς.
Όσο για το θυλικό δίδυμο του ΑΛΦΑ τι να πω, η μία σύζυγος υπουργού και υποψήφιου βουλευτή με τη Ν.Δ κι άλλη στο παρατσάκ το γλυτώσαμε να τη δούμε στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Τίποτα από ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΝ δεν του βρίσκεται του Κοντομηνά να το κάνει 5κομματικό το δελτίο;

Ανώνυμος είπε...

Προς Monahikoliko:

Ευτυχώς που είναι θαλασσομπάνια και δεν είναι... θαλασσοδάνεια... Όσο για το πεντακομματικό δελτίο - να χαρείς Λύκε μου - μην τους δίνεις ιδέες και μου πρήξουνε τα σκώτια! Άσε σαν κορίτσι κι εγώ να χαρώ το... καλοκαίρι και σου 'χω υλικό, σπιντάτο, εν ευθέτω

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω και την κυρία Έφη Σαρρή. Πάντως καλό είναι το δελτίο, απλά ώρες ώρες η Ζαχαρέα χάσκει