Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Λίγο πριν την κατάθλιψη (πφφφ, παρά τρίχα τη γλιτώσαμε, κουμπάρε!)

Πω, πω… Αράχνιασε το σύστημα μου. Αλλά είπα να το ρίξω λίγο στην ησυχία, λίγο στη σιωπή, μπας κι αρχίσω και νογάω τις αηδίες που τεκταίνονται στα «κοπτοραπτεία».
Το κακό με αυτές τις δουλειές είναι ότι κάποιοι παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Πιστεύουν ότι επειδή ξέρουν που να βάλουν το ρήμα και που το υποκείμενο, αυτομάτως καθίστανται διανοούμενοι.
Άλλοι την έχουν δει εργατοπατέρες και έχουν αρχίσει εδώ και βδομάδες να μας πρήζουν τα ούμπαλα με τις εκλογές της ΠΟΕΣΥ (χαχαχαχα! Καλό, αλλά σύντομο το αστειάκι!).
Άλλοι πάλι την είδαν αριστεροί, πολύ αριστεροί και άρχισαν να κουνιούνται στην πιάτσα με ιδεολογίες που θα καταργήσουν - λέει- τη γενιά των 700 ευρώ (χα,χα! Που πάτε, Καραμήτροι;).
Και κάτι άλλοι σαν και του λόγου μου κόντεψαν να πάθουν κατάθλιψη από τη συσσωρευμένη μαλακία που μέρα τη μέρα απιθώνεται στον «κοπτοράπτη».
Δε βαριέσαι. Πάντα θα υπάρχει το Tv Weekend να μου κάνει καινούριο συκώτι. Να βλέπω Μπέμπα Κυριακίδου, τρίτη σύζυγο του Μανώλη Χιώτη – Θεός σχωρέσ’τον τον καψερό – να σφάζεται με τις προηγούμενες δύο. Σα να λέμε μισό αιώνα ξεκατίνιασμα.
Κάτι τέτοια θα με σώσουν εμένα από το Δαφνί.

Σημείωση: Ζητώ συγνώμη για τις... απουσίες του τελευταίου καιρού. Εννοείται ότι το «κατάστημα» λειτουργεί κανονικότατα! Απλώς τώρα τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με το κουστούμι της ζωής μου. Παραλλήλως, ετοιμάζω κάτι…μπολερό για τη Μαρία την Άσχημη. Αλλά αυτά θα τα προβάρουμε εκεί κατά την Τρίτη…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάει και η Κοπτοραπτού. Παντρεύεται....

monahikoslikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
monahikoslikos είπε...

Κατ΄ αρχήν καλοφόρετο το κουστουμάκι της ζωής σου και ατσαλάκωτο.
Κατά μετά "επειδή κάποιοι ξέρουν που να βάλουν το ρήμα και που το υποκείμενο", δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είμεθα και μπιτ αντικείμενα, 273 παρόντες στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ 367 οι υποψήφιοι σωτήρες στα ψηφοδέλτια για την ΠΟΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

Αναφορικά με την παραλίγο κατάθλιψη ,δε βαριέστε ότι έχει κανείς καλό είναι. Άσε που η κατάθλιψη είναι και μες τη μόδα, φοριέται πολύ όλες τις ώρες και κυρίως αποτελεί άριστη δικαιολογία.


Τώρα το κουστουμάκι σας, σας συνιστώ να το ράψετε στα μέτρα σας ,από οίκο μόδας και κυρίως να ζητήσετε να κάνετε πολλές πρόβες.
Μακριά από ετοιματζιδικα γιατί μετά από ένα δυο πλυσίματα χάνουν τη φόρμα τους και ξεχειλώνουν.
Αλλά τι κάθομαι και λεω τώρα εσείς είστε η επαγγελματίας και γνωρίζετε την αγορά καλύτερα από τον καθένα.

Με γεια σας .

Ανώνυμος είπε...

από koptoraptou:

@ ανώνυμος:

Να φάτε τη γλώσσα σας, έχω να πω. Μην ακούσετε ότι κάποιος ράβει κάτι για την πάρτη του, αμέσως να φανταστείτε ότι είναι νυφικό. Αλάργα γιατί κρατάω ψαλίδι!

@ monahikos likos:

Λύκε μου, μην τσιμπάς κι εσύ. Όσο για τα ξέφτια της ΠΟΕΣΥ, τα μέτρα – κοινώς οι αριθμοί – τα λένε όλα. Τα σέβη μου!

@ de profundis:

Ναι, αλλά έλα που εγώ δεν πάω με τη μόδα. Άσε που δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Και εννοείται ότι μένω εκ πεποιθήσεως μακριά από ετοιματζίδικα! Σας φιλώ!

Giannis Kafatos είπε...

ντίαρ κοπτοραπτρια
για το κοστουμάκι συνιστώ την εβδομάδα μόδας όπου εκτός από τους ειδικούς θα πετύχεις και τους "ειδικούς" ""ρεπόρτερ"" (πρόεσεξες τα διπλά εισαγωγικά - δεν είναι τυπογραφικόν ρονγκ) που σίγουρα ξέρουν ... καλύτερα

στο άλλο θέμα τώρα
γιατί πρέπει να απολογείται κανείς αν "αργήσει" να ποστάρει? Τι ψυχαναγκασμός θεέ μου? Τι είναι τα βλογκια? καθημερινή εφημέρις? ή δελτίο ειδήσεων.
χαλάρωσε καλή μου και μη δίνεις παρά
καλή σκονισμένη γουίκ!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

monahikoslikos είπε...

Πες το χρυσή μου και σκάσαμε από το πρωί, μη σου πω ότι κι ένας "αυτοκτονικός ιδεασμός" με περιτριγύριζε επικινδύνως σαν τσίμπησα την ανεύθυνη φημολογία του ανώνυμου.

greekmedianews είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Μια χαρά είσαι ακόμη και με τις απουσίες σου... Και αν δεν κάνουμε τώρα που είναι άνοιξη, πότε θα τις κάνουμε; Όταν κλείσουν τα σχολεία;
Γερός να είναι ο κηδεμόνας μας, να έρχεται να τις δικαιολογεί...
Άσχετο, απορία: τι σημαίνει "νογάω", γιατί αυτό το ρήμα δεν το 'χουμε...
Άλλο άσχετο, γιατί φαγώθηκαν να σε παντρέψουν; Φρόνιμα, παιδιά, δεν είναι μόνο ο γάμος ζωή...

Timoros είπε...

Δες μια άλλη μεγάλη αηδία ΕΔΩ

Swell είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Swell είπε...

Δεν μου λες, στις πρόβες θα υπάρχει ρεπόρτερ του STAR ή έστω της ESPRESSO;

Ανώνυμος είπε...

από koptoraptou:

@ Giannis Kafatos:

Τα βλόγκια είναι μία αηδία οψέποτε λειτουργούν ψυχαναγκαστικώς, λατρεμένε. Γι’ αυτό κι εγώ πήρα το ψαροπέδιλο και πήγα να βρέξω ποδαράκι. Τώρα που επανέκαμψα μη με φοβάστε!

@ monahikos likos:

Μη τσιμπάς, Λύκε μου! Πουλάκια είναι και λαλούν πουλάκια είναι κι ας λένε. Αν είναι να συμβεί το μοιραίον θα προειδοποιήσω πετώντας πρώτα τα παπούτσια μου από τον 6ο. Απ’ όπου και θα πέσω βεβαίως, βεβαίως!

@ greekmedianews:

Καλώς το παιδί το δικό μας! Ασ’ τα αγαπημένε, πάνε να με παντρέψουν με το ζόρι, αλλά δεν θα τους περάσει. Όσο για το «νογάω» είναι ο συνηρημένος τύπος του ρήματος... εννοώ. Τα φιλιά μου και στον δικό σας κηδεμόνα!

@ timorous:

Για τη Φάνη μιλάμε, έτσι; Όχι πείτε μου δηλαδή, περιμένατε κάτι εκτός από αηδίες;

@ Swell:

Να σου πω: σ’ αγαπώ, σ’ εκτιμώ, σου χρωστάω καφέ και δεν το ξεχνώ, όπως νομίζεις, αλλά μη με καταριέσαι, ρε γαμώτι! Τα σέβη μου!

Swell είπε...

Aγαπημένη, έχω τόσους πολλούς να καταριέμαι, που και να το 'θελε δεν θα μπορούσα να προσθέσω άλλον ένα. Πόσο μάλλον υμάς φιλτάτη!

ria είπε...

και τι έραψες βρε καλλιτέχνη; ψαροντουφεκοστολή;

τα διαλείμματα χρειάζονται για να γεμίζουν οι μπαταρίες, όλη μέρα με το γρου γρου του κοπτοράπτη, θα κουφαθείς, θα μουχλιάσεις στα ανήλιαγα υπόγεια του εργοστασίου, χρειάζεται λίγος ήλιος και θάλασσα. ενίοτε δε και ένας ακόμα ψαράς (ψαράς είπα όχι γαμπρός, αμέσως να μου τα ψάλεις!)

koptoraptou είπε...

@ Swell:
Έτσι! Να μου τα διευκρινίζετε αυτά διότι είμαι (υπό)φύση τρυφερή και πληγώνομαι!

@ ria:

Ρία παιδί μου, ο ψαράς εβρέθη. Και ελπίζω να μην του μπούνε τίποτα ιδέες να ντυθεί γαμπρός. Το θέμα είναι ότι με το γρου γρου που λές και εσύ του κοπτοράπτη, καμιάν ώρα θα βαρεθεί και θα πάει για... ψαρεμα. Την καλησπέρα μου!

ria είπε...

ώστε ο ψαράς εβρέθει!

το καλύτερο νέο, ρίξτου παραγάδι! οι ψαράδες τσιμπάνε εύκολα και θα ξεχάσει και το γρου γρου γρου... αν πάλι θέλει να ντυθεί γαμπρός, παίξτο γοργόνα!

koptoraptou είπε...

@ ria:

Μη με πιλατεύετε με τον ψαρά. Ας κάμει ό,τι θέλει. Εγώ το πολύ πολύ να βρω στολή νοσοκόμας. Άκου γοργόνα! Τέτοια γράφετε και μετά δεν τους κάνουμε ζάφτι με τίποτα!

KitsosMitsos είπε...

Δαφνί; Με φώναξε κανείς;

koptoraptou είπε...

@ kitsosmitsos:

Όχι, παιδί μου! Μη σκανιάζεις!