Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

(Ανώτερη) ζωολογία και Κοπτοράπτης


Με τη ζωολογία θα ασχοληθώ σήμερα, διότι κάθε Κοπτοραπτού που σέβεται τον εαυτό της παρακολουθεί ντοκιμαντέρ, όχι απαραιτήτως στον ΣΚΑΪ…
Από τα πιο θαυμαστά είδη του ζωικού βασιλείου, λοιπόν, είναι τα δίποδα που κυκλοφορούν στα λογής – λογής κοπτοραπτεία και ανήκουν στη συνομοταξία «Μουτζαχεντίν του Αφεντικού» ή «Παραταξιακά Ταλιμπάν»!
Οι… ονομασίες τους προέρχονται είτε από την ιερή προσήλωση με την οποία υπηρετούν τον Αφέντη είτε από το πόσο ταγμένα είναι στα πολιτικά «πιστεύω» της παράταξης.
Τα πρώτα είναι μάλλον αντιπαθή δίποδα, τα δεύτερα είναι συνήθως χαζούλικα λόγω του «ταξίματος» τους στα… ιδεώδη και τους… αγώνες της παράταξης. Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο κατηγορίες είναι πανεύκολο να εντοπιστούν και βεβαίως να αποφευχθούν, αφού ο συγχρωτισμός μαζί τους εκτός από σταφυλόκοκκο και Καλαζάρ μπορεί να προκαλέσει και οξεία αφραγκίτιδα, για λόγους που θα αναλυθούν κάτωθι.
Σημειώνεται δε ότι τα εν λόγω δίποδα, όσο κι αν μοιάζουν για κατοικίδια, ωστόσο και επειδή είναι ανεπίδεκτα εμβολιασμού, ωφέλιμον κρίνεται να διατηρούνται εκτός της οικίας, καθότι όποιος κάτσει με στραβό το πρωί αλληθωρίζει…

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ «ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ»

Δεν υπάρχουν. Ζουν ανάμεσα μας. Μέχρι να εμφανιστεί το «Αφεντικό». Άμα τη εμφανίσει του, μακραίνει η γλώσσα, κυρτώνουν οι ώμοι, αυξάνεται η παραγωγή σίελου και άπαντες πέριξ του «Αφεντικού» - ειδικά αυτοί που τυχαίνει να συμπαθεί – είναι εχθροί.
Αν και το εκπαιδευμένο μάτι, τους εντοπίζει εύκολα, σε περίπτωση που η εμπειρία δεν βοηθά, αξίζει να στήσει κανείς αυτί στις συναδελφικές κουβέντες καλόπιστη κοινωνικής κριτικής (aka «θάψιμο»). Κάποιος θα βοηθήσει, αναφέροντας λέξεις όπως, ο «δούλος του Σκότους», το «τσουτσέκι», το «τσιράκι», το «αντ’ αυτού / -ης». Πρόκειται για πολύτιμη πληροφορία, την οποία δεν αγνοούμε!

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΕΝ – «δεν», όμως – πιάνουμε φιλίες με το «Μουτζαχεντίν του Αφεντικού». Εκτός κι αν προτιθέμεθα δίκην αύξησης ή προαγωγής, να ρισκάρουμε α) την ευλυγισία της μέσης μας, β) το ενδεχόμενο να μην καταλάβουμε πότε χάσαμε το ένα – μπορεί και περισσότερα – από τα πέντε μας δάχτυλα.
Διότι το «μουτζαχεντίν» έχει μία τάση να μετατοπίζει ευθύνες και να φορτώνει τις ανυποψίαστες κοπτοραπτούδες με δικές του δουλειές!
Και δεύτερον, διότι αν καταλάβει ότι υπάρχει ικανότερος από την περίπτωση του, τα δαχτυλάκια που λέγαμε θα γίνουνε… κιμάς!
Δεν υποτιμούμε τις ικανότητες του: μπορεί να τα έχουμε όλα στην εντέλεια, αλλά το «μουτζαχεντίν» έχει ταλέντο στην ίντριγκα. Και επειδή το ταλέντο του το ανακαλύπτουμε μετά την έξοδο μας από το… κοπτοραπτείο, καλόν είναι να μην ομιλούμε ούτε τόσο ώστε να μας «αγοράζει», ούτε πιο λίγο ώστε να μας υποψιάζεται!
Είμεθα κύριοι και κυρίες, τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας, δεν χαϊδεύουμε το δίποδο κουτάβι με τους χαυλιόδοντες, διότι μπορεί να παραγνωρίστουμε και τότε σώσον Ελέησον και επιστρέφουμε πάραυτα στην ασχολία μας.
Εννοείται, ότι δεν υβρίζουμε το «Αφεντικό» μπροστά του, εκτός κι αν θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.


ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Το «μουτζαχεντίν», σε κάποιες φάσεις της ζωής του και λόγω της τρελής πίεσης που του ασκείται από το «Αφεντικό» έχει… «ξεσπάσματα»! SOS! Δεν τον πλησιάζουμε, όταν δείχνει την τάση να… εξομολογηθεί θανάσιμα μυστικά και δεν το παίζουμε παρηγορητές και σύμβουλοι. Διότι, στο πρώτο χάδι στην κυρτωμένη πλάτη που το «Αφεντικό» θα χαρίσει στο «Μουτζαχεντίν», απλώς σκεφτείτε ποιος θα είναι εκείνος που επειδή γνωρίζει «κακά πράγματα» θα υποστεί φάλαγγα και τέλος, εκπαραθύρωση.
Επίσης, αποφεύγουμε συναντήσεις του «Αφεντικού» με το «μουτζαχεντίν» του πάνω απ’ τον κοπτοράπτη μας. Διότι, δε φτάνει που ‘χουμε να γαζώσουμε τα μαλλιοκέρατα μας, μετά θα πρέπει να σφουγγαρίζουμε και τα σάλια.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ «ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ»

Εν γένει θα περάσετε ζάχαρη. Ανεξαρτήτως παράταξης. Αν το χιούμορ σας είναι κάπως… διευρυμένο, θα κάνετε καινούριο συκώτι. Στο σπίτι σας, όταν θα ξαναφέρνετε στο μυαλό σας τι παπαριές ακούσατε σήμερα. Διότι δεν γελάμε μπροστά στο «Ταλιμπάν».
Σε ακραίες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται καν να κουραστείτε για να το εντοπίσετε. Ο χώρος εργασίας του είναι ζωσμένος με σημαιάκια και σλογκανάκια του κόμματος. Συνήθως, είναι δίποδο που θέλει ένα καλύτερο αύριο και πιστεύει ότι το κόμμα μπορεί και πρέπει να του το δώσει.
(Ελάτε, τώρα! Μην κάνετε γκριμάτσες! Οι περισσότεροι την περάσατε αυτή τη φάση!).
Είναι το δίποδο που θα σας βοηθήσει αν έχετε: α) συνδικαλιστικό πρόβλημα, β) ερωτικό πρόβλημα, γ) πρόβλημα δυσκοιλιότητας.
Μην τολμήσετε να θεωρήσετε ότι θα σας λύσει και το οικονομικό σας πρόβλημα. Αυτά θέλουν δουλειά και το «ταλιμπάν» δεν μπορεί, διότι για την ώρα…αγωνίζεται. Συνήθως, για να κάνει τη δική του ζωή (μόνο) καλύτερη, αλλά αυτό παραβλέψτε το. Η χειρονομία μετράει!

ΟΔΗΓΙΕΣ

Δεν λέτε στο «Ταλιμπάν» τι κόμμα ψηφίζετε. Ποτέ! Διότι αν ψηφίζετε το ίδιο ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙ! Κάθε που θα αγορεύει, θα ζητά με νεύμα ή με λέξεις την επιδοκιμασία σας… (φτου και βαριέμαι!). Θα σας τσακίζει το νευρικό σύστημα με την εκάστοτε χάρτα του κόμματος και θα σας αγγαρεύει να παραβρίσκεστε σε α) συγκεντρώσεις, β) τραπέζια διαλόγου του κόμματος, γ) παρουσιάσεις βιβλίων στελεχών του κόμματος, δ) κάτι θα βρει, δεν τον φοβάμαι!
Αν πάλι, θέλετε να τον σφάξετε στο γόνατο, επειδή ψηφίζετε κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο, η στιγμή της σύγκρουσης είναι πολύ κοντά. Και επειδή είστε κύριοι και κυρίες, δεν λέει να τσακώνεστε σαν τους μπαρμπάδες στα καφενεία για τα πολιτικά!

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Η στάση η οποία σώζει απέναντι σε τέτοια δίποδα, για τις γυναίκες είναι αυτή που υποδηλώνει «ούτε ξανθιά ούτε πεπειραμένη». Το οποίον σημαίνει, ότι αφιερώνετε κάθε μέρα (καλά, μέρα παρά μέρα) πέντε λεπτά στα οποία ακούτε με… αληθινό ενδιαφέρον την ημερήσια κατήχηση και μετά με εντελώς αλλούτερο ύφος λέτε «Συγνώμη, έχω δουλίτσα τώρα, να τα πούμε μετά;». Πιάνει πάντα, αν και το «ταλιμπάν» σαν τον καλικάντζαρο πάντα πιστεύει ότι είστε ένα δέντρο που μπορεί να πριονίσει.
Το αυτό, αλλά στο πιο βιλγκέρ ισχύει και για τους κυρίους.
Και μην ξεχνάτε: αγαπάμε τα ζώα, αλλά προσέχουμε και την υγειά μας!

Αυτά για σήμερα. Με άλλες κατηγορίες δίποδων, θα ασχοληθούμε εις το μακρινό μέλλον, τα φιλιά και τα σέβη μου στους νεοφώτιστους, επ’ ευκαιρίας της νέας σχολικής (και εργασιακής) χρονιάς και καλά μας γαζιά!



ΑΣΧΕΤΟΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ

Στη θεία Ντόνα είχα τάξει μία λίστα με τραγούδια παρελθούσης…χρήσης (δεκαετία και βάλε). Γράφε λοιπόν, χρυσή μου, τι άκουγε η Κοπτοραπτού στα 20 της!

1. My girl – Nirvana

2. Love Hurts – Nazareth
3. Bohemian Rhapsody - Queen
4. Must been talking to an angel – Eurythmics
5. Girls wanna have fun – Cindy Lauper
6. Pink – Aerosmith
7. So you want to be (A Rock n’ Roll Star) - Pattie Smith
8. November Rain – Guns n’ Roses
9. Nessuno mi puo giudicare – Katerina Caselli
10. You don’ t own me – Lesslie Gore
11. Σε όλα αυτά προσθέτουμε τα άπαντα του Σαββόπουλου και του Ζερβουδάκη και καλή μας όρεξη!





ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.cartoonstock.com




31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη?
Σε φιλω γλυκα!

μελονικος είπε...

Είναι πολύ ωραίο να δοκιμάζεις προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σίγουρα αυτό θα σε κάνει και καλύτερη και δυνατότερη.
Να είσαι καλά.
Χαιρετώ

monahikoslikos είπε...

Εχουν ανοσία και στις φόλες ανάθεμά τους.
Μάκια κοριτσάρα μου.

Swell είπε...

Μου επιτρέπεις αγαπημένη να βάλω πρόσωπα στους χαρακτήρες και μετά να στείλω την ανάρτηση στη Βουλή;

koptoraptou είπε...

@ aunt donna

Είσαι κι εσύ παιδί των σάουντρακς, Θεία μου! Τα φιλιά μου!

@ νικος

Σας ευχαριστώ κι αντεύχομαι!

@ monahikos likos

Οδηγίες για το πως φτιάχνονται οι καλές φόλες σε μελλοντικό ποστ. Φιλάκια!

@ swell

Ελεύθερα, λατρεμένε! Σας παρακαλώ όμως να μου επιτρέψετε να σας...βοηθήσω! Έχω διάφορους στο νου μου! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Εμπνευσμένη η ανάρτηση σας, δείχνει άτομο με μεγάλη εργασιακή εμπειρία παρατηρητικότητα και αναλυτική σκέψη (είδατε τα χρήματα που μου δίνετε πιάνουν τόπο ήδη γίνομαι Μουζαχεντιν σας).

Αναφέρατε τους Ταλιμπαν ,τους Μουζαχεντιν αλλά σας διέφυγαν οι Μουλάδες όπου Μουλάδες διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη τις πιο πολλές φορές εξωτερικοί σύμβουλοι όπου ενώ δεν έχουν ιδέα τι δουλειά κάνουμε προσπαθούν να μας οργανώσουν χωρίς ποτέ όμως να θέλουν να στεναχωρήσουν το αφεντικό.

Κάτι άσχετο ,σχετικό με τις μουσικές σας προτιμήσεις, δεν αναφέρετε τον Νικόλα Άσημο και τον Παύλο Σιδηροπουλο ,εγώ σας έκοβα για fan τους.

koptoraptou είπε...

@ de profundis


Χαχα! Εσείς, αγαπημένε, δεν θα μπορούσατε να είστε «μουτζαχεντίν»!
Κατά τα λοιπά, και με τον παρντόν κιόλας, αλλά να τη χέσω την εργασιακή εμπειρία, όταν έχει μαυρίσει το συκώτι μου. Θα προτιμούσα εργασιακή ελευθερία και ηρεμία. Όσο για τους μουλάδες, ήδη δεσμεύθηκα ότι με άλλες επαγγελματικές κατηγορίες θα ασχοληθώ εις το μέλλον. Οπότε, επειδή κάτι μου λέει ότι κι εσείς διαθέτετε πικράν πείρα, ευελπιστώ στη βοήθεια σας.
Για τους δε Σιδηρόπουλο και Άσιμο, καλώς υποθέσατε. Απλώς κάθε που θυμάμαι εκείνο «εγώ με τις ιδέες μου κι εσείς με τα λεφτά σας», ειλικρινώς σας λέω με πιάνουν αναφιλητά. Οπότε είπα να μην την βαρύνω πολύ την ανάρτηση.
Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω!

Berbantis είπε...

H piatsa leei oti eiste gnosti kormara sta media me galanes matares kai lexilogio zoriko. Pos irthate kai kriftikate piso apo afto to nick mono eseis to xerete.
By the way to post gia ta taliban me syginise vathia. Exoyme kamia dekaria tetoia ki ap' ta dyo eidh sto meros poy ergazomai. Leo na efarmoso tis simvoules sas alla an den petixoyn tha sas zitiso ta resta! Xairetw!

aa-duck είπε...

ΑγαπημένηΜου!!!ΑγαπημένηΜου!!!ΑγαπημένηΜου!!!
Μισο
θα πάθω συγκοπή

φ φ φ ενα δυο
φ φ φ

μα μήπως είσαι στο διπλανό γραφείο;;! Μήπως;;!

Αν είσαι όντως, θα ήθελα να σου θυμίσω και μία άλλη κατηγορία, ίσως όχι τόσο παλιάς κοπής και κλασικής μορφής όσο αυτές που περιγράφεις, αλλά πάντως αληθινή και υπαρκτή. Και τώρα που το σκέφτομαι πολύ αισθαντική και λαϊφσταϊλική.
And the winner iiiis... η μίξη!
Και φυσικά αναφέρομαι στους Μουτζαχεντίν Παραταξιακούς αλλά του Αφεντικού!
Οι οποίοι, σου λέει, «βρε παιδί μου, έχει πρόβλημα το αφεντικό; Πάρκαρε παράνομα ο Εφέντης στην πλατεία Κολωνακίου και τιιι; του κόψανε κλήση και πουστουμάκι στα μέτρα του;;; Ε, όχι, συνάδελφοι, η δουλειά είμαστε εμείς, θίγει η Τροχαία το αφεντικουλίνι και εμείς θα κάτσουμε άπραγοι να χάσουμε το μπσωμί μααααα$? Ε, όχι, συνάδελφοι, θα βγω στην Καραβάτου να τα πω!»
Και κάπως έτσι λειτουργεί ο Αφεντικοπαραταξιακός Μουτζαχεντινισμός και καμιά φορά μπορεί και να γίνονται τα τρία δύο, αλλά πάνω απ' όλα μένει το μπσωμάκι στη θέση του.

Τα φιλιά μου και τα σέβη μου, αγαπημένημουουου
:****************

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Εγώ πιστεύω ότι ένα είναι το κόμμα:

(Προσοχή! Ακατάλληλο για ανηλίκους)

http://liakos.files.wordpress.com/2007/09/img31.png?w=400&h=589

Σε ποιά κατηγορία ανήκω;

------ είπε...

Καλό μεσημερι.....
Να σε ρωτήσω κατι;;
θα σε πειραζε να διαβαζα το γραμμα από την Αιδηψό στην εκπομπή μου;;;
Αν ναι είμαστε εντάξει ...αν οχι δεν πειράζει αλλη φορά...δε βλέπω να γράφεις και μειλ...οπότε θα εχω το νου μου να μου απαντησεις από εδω.
Σ`ευχαριστώ πολύ πάντως
Νανά Τσούμα ΝΕΤ 105,8

monahikoslikos είπε...

Μουτζαχεντίν εν δράσει

The Torch είπε...

Μεγάλο ευχαριστώ για τις συμβουλές... Και τα τραγουδάκια πολύ καλά επισης.

Green_revenger είπε...

nessuno nessuno???
ο κωστάκης ο καραμανλής είσαι???
Φτου φτου!!

μελονικος είπε...

Θα στο πω και ας μου θυμώσεις.
Μου φαίνεται πως περνάς καλά και μας ξέχασες.
Άντε στρώσου στη δουλειά, περιμένουμε.
Θα σκουριάσει ο κοπτοράπτης.
Καλημέρα.

Giannis Kafatos είπε...

βλέπω ότι έχουμε παρόμοιες διαθέσεις. Μουτζαχεντίν εσύ, Πρ(ου) - Πρ(ου) λίγο πριν από λίγο καιρό η αφεντιά μου
... φαίνεται ότι βλογκ-ο-μπαντικές δυνάμεις ή ... απλώς δαιμόνια σφυρίζουν τον ίδιο σκοπό στα τσερβέλα μας. Να πω ότι προσυπογράφω είναι λίγο ... αλλά θα το πω!

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Αν και αναφέρεται σε διαφορετική κουλτούρα νομίζω ότι θα σου αρέσει...

George Carlin
List of people that ought to be killed

http://www.youtube.com/watch?v=nU3iXM80dBc&feature=related

koptoraptou είπε...

@ berbantis

Πρώτον καλωσήρθατε. Δεύτερον, η πιάτσα εννιά στις δέκα λέει ανοησίες.
Τρίτον, τις συμβουλές να τις εφαρμόσετε, αλλά τα ρέστα να τα ζητήσετε απ’ τον εαυτό σας γιατί εμένα δεν μου περισσεύουν! Τα σέβη μου!

@ aa – duck

Γλυκιά μου, να μην πάθεις συγκοπή! Και όχι, δυστυχώς, δεν κάθομαι δίπλα σου. Και ναι, η μίξη είναι μια άλλη ιστορία, τρελή ταλαιπωρία για εμάς τις γαζώτριες!!! Την καλημέρα μου και να προσέχεις καλή μου!

@ ανώνυμος

Ευλογημένε! Θα μου κουβαλήσετε το Ηθών εδώ μέσα αλλά χαλάλι σας, καθότι χωρατατζής! Την καλημέρα μου!

koptoraptou είπε...

@ Νανά Τσούμα

Εγώ σας ευχαριστώ, αγαπητή! Σας άκουγα προσπαθώντας να ρημαδογυρίσω στο ρηματοδοσπίτι μου, αργά βραδάκι Παρασκευής. Να ‘στε καλά και καλές εκπομπές, εύχομαι!

@ monahikoslikos

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο ταιριαστή εικόνα, λατρεμένε. Είδες πως «κόβει» το μάτι του λύκου; Σε φιλώ!

@ the torch

Συμβουλές; Ωχ, για τις παραπάνω λέτε; Τι να σας πω! Πάρτε τις και κάντε τις ό,τι θέτε αν είναι να ευτυχήσετε! Την καλημέρα μου!

koptoraptou είπε...

@ green revenger

ΑΑΑ! Μπερδεύτηκα! «Κορμάρα με γαλανές ματάρες», λέει ο ένας «Κωστάκης Καραμανλής» λέει ο άλλος, παιδιά αποφασίστε! Την καλημέρα μου!


@ Νίκος

Δεν θυμώνω, έχετε απόλυτο δίκιο. Όμως, έμπλεξον με κοινωνικές υποχρεώσεις, γάμους, βαφτίσεις και τα τοιαύτα και δεν επρόκαμα η γαζώτρια! Υπόσχομαι ότι θα στρωθώ στη δουλειά, πάραυτα! Την καλημέρα μου!

@ Giannis Kafatos

Θα έχει ακούσει φυσικά ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται; Έτσι; τα σέβη μου τυραγνισμένε άνθρωπε!!!!

@ ανώνυμο

Ένα έχω να σας πω: ο παππούλης είναι Θεός!

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Πριν σας καληνυχτίσω (καθότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) σας προτείνω και αυτό:

George Carlin
Americans like war

http://www.youtube.com/watch?v=sDkhzHQO7jY&feature=related

Καλή εβδομάδα και καλή δουλειά.

Berbantis είπε...

Afta na ta afisete! H piatsa mporei na leei lalakies alla spanios peftei exo. Na saw rotiso kai kati allo pou to bradi tis paraskevis anagastika na steilo minima sthn sympathi kiria Tsouma gia na matho
Exete bgei pote se kapoia radiofvniki ekpompi kai miloysate gia ta Mi Mi Epsilon i h piatsa me pliroforise pali lathos?

KitsosMitsos είπε...

Χαχαχα! Η ανάρτηση αυτή από τις καλύτερες! Χαχαχα!

KitsosMitsos είπε...

Έχω κάποια νέα που σας αφορούν άμεσα (όχι τίποτε δραματικό), αλλά δεν έχω email να τα στείλω.
Τι να κάνω;

kanataki είπε...

ρε πούστη μου δεν μπορω να βρω τις αντιστοιχιες με τους δικους μου

μπαμπεσικα θα παω,παει και τελειωσε

koptoraptou είπε...

@ ανώνυμος:

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού;;;; Θα έπαιρνα όρκο ότι η χάρη μου έχει φτάσει μέχρι τα Σούρμενα! Καληνύχτες, καλημέρες, ό,τι σας βολεύει!

@ Berbantis

Αχ, τι θέλετε από τη ζωή μου και έχω δουλειές πρωινιάτικα; Να κεράσω καινούριο κουρτινάκι που το ράβω τώρα και να πάτε στο καλό;

koptoraptou είπε...

@ Kitsosmitsos:

Αχ, σας ευχαριστώ πολύ!

@ Kitsosmitsos:

Αχ, σας το είπα και χθες βράδυ στο μέιλ σας. Με τρομάζετε! Τι συμβαίνει; Το mail μου το έχετε ήδη από το χθεσινοβραδινό μου μήνυμα.

@ kanataki

Κυρία Κανατάκη, με είχαν ενημερώσει ότι είστε καλό παιδί και αθώο πλάσμα, αλλά τόσο πια δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό. Σας φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΝΟΣ

Βαφτηστήρι πήζεις ή είναι η ιδέα μου;
Πηγε και παραιτήθηκε κ' η κυρία υπουργού και σε χώσανε κανονικά έτσι;
Κοίτα να κοιμηθείς καψερό γιατί λίγο που σε πήρε το ματι μου το μεσημερι εχεις γινει σα σουραύλι!
Άντε φιλιά στο κουτελο απ το νονό σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΝΟΣ

Εγώ ειμαι παλι. για μην ανοιγω το meil γιατι βαριεμαι θυμησου την Παρασκευη το βιβλίο. Thank you!

Ανώνυμος είπε...

Αη μαρή ανιψια που είσαι..?
[ματς μουτς μουτς]
Τι κάνεις καλέ ..για να σε δω?
Αδυνάτισες μαρή...
Αη φκιάσε ε΄να καφε να σε δω λίγο...
[και ανεβασε κανα ποστ μη χεστουμε :-)))))))))]

koptoraptou είπε...

@ Ο ΝΟΝΟΣ

Νονέ, δε με χε...
Η γλώσσα μου βγήκε. Άντε! Α, και το βιβλίο την Παρασκευή να το ξεχάσεις! Πήζω!

ΥΓ.: Την επόμενη φορά βγάλε ντουντούκα για να μου πεις τι θέλεις. Ακαμάτη! Ούτε το μέιλ δεν ανοίγεις!

@ aunt donna

Σώπα, Θεια. Έκανα τον βαρύ γλυκό μου και σου 'ρχομαι! Μάκια!