Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Βοήθεια, με μετράνε!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

«…
- Αγαπίτσα;
- Ε;
- Εδώ γράφει ότι είσαι άντρας!
- Πού, παιδί μου;;;
- Να, εδώ, στη δημοσκόπηση!
- …!!!
- Γράφει ότι είσαι και αριστερή, αριστερός, γουάτ έβερ, ότι είσαι ψιλοανένταχτη και έχεις προβλήματα με το πολιτικό σύστημα της χώρας!
- ;;;;;

Μπα, πανάθεμα τον δημοσκόπο μου μέσα! Είναι η στιγμή που έχω βγει από το μπαμπλ μπαθ, έχω λουστεί στην κολώνια τσιχλόφουσκα και σίγουρα ελπίζω να ακούσω καλύτερα πράγματα από το έτερον δυόμιση, από το ότι είμαι άντρας, ανένταχτος και με προβλήματα στην γκλάβα μου.
Και τσουπ ο δημοσκόπος είναι εκεί, μπροστά μου, με το μολύβι και το χαρτί στο χέρι. Για να με μετρήσει, να με καταχωρίσει, να με κατηγοριοποιήσει, για να μην πω να με τσουβαλιάσει. Όχι, για να μη ζω με τη πλάνη ότι μόνο εγώ κρατάω μεζούρα και ψαλίδι.
Θα με κόψει, θα με ράψει, θα με κατατάξει και μετά εγώ πρέπει να είμαι περήφανη που χαρτογραφήθηκα, κλασαρίστηκα και αρχειοθετήθηκα. Και έτσι είμαι λιγότερο κακιά, τρομακτική, μυστήρια, γιατί με έχουν ταμπελώσει αρμοδίως και μπορούν κάπως να με φωνάζουν. Βρε τι πάθαμε απόοοοψεεεε…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ανοίγω μέιλ. Όπως όλος ο κόσμος. Απαντάω, ρωτάω, κατά κάποιο τρόπο επικοινωνώ. Μέχρι που πέφτει το ζερβί μου μάτι σε αίτημα συνεντεύξεως! Αγκέν! Κι ό,τι έλεγα ότι μ’ αφήκανε ήσυχη. Ο αγαπητός κύριος Κ. (βλέπετε; Εγώ σας σέβομαι…) μου έχει γράψει ένα κατεβατό: πόσο με υπολήπτεται και πόσο με παρακολουθεί ανελλιπώς, πόσο συμφωνεί μαζί μου και πόσο «αδερφή του» με αισθάνεται «σε έναν επαγγελματικό χώρο που βρίθει από αναξιοπρεπή πρόσωπα» (!).
Απαντώ ευγενικά ότι δεν δίνω συνεντεύξεις, διότι είμαι η καμία και πολύ τη βρίσκω μ’ αυτό. (Παλαιότερα, το θέμα συνήθως έληγε εκεί. Χα! Ατύχησα…).
Δεν εννοεί το πνεύμα μου και επανέρχεται με δεύτερο μέιλ, το ίδιο αγαπησιάρικο, βέβαια κάπως πιο μπρουτάλ, μου λέει ότι εξακολουθεί να με αισθάνεται αδερφή ψυχή και επιμένει να τα… πούμε.
Αρχίζω να φοβάμαι, καθώς όταν κάποιος (που δεν με ξέρει!!!) με λέει φίλη του, αδερφή του, συγγενή του και τα συναφή, στο μυαλό μου σκάει μια παροιμία του παππούκα μου, που μου ‘λεγε ότι «στην ξαδέρφη και στη θεία έναν πόντο πιο βαθειά». Οπότε καταλαβαίνετε τί γίνεται με τις φίλες και τις αδερφές!
Λακωνικότερα απαντώ ότι ΔΕΝ προκάμω και κυρίως ΔΕΝ θέλω.
Ακολουθεί μέιλ, στο οποίο με λούζει, με κάνει σύσκατη για την αλαζονεία μου, που πως τολμώ να υπάρχω και να το παίζω υπεράνω και πως οι «συμπεριφορές μου» (sic) είναι εκείνες που κάνουν τους ιστολόγους ύποπτους και αναξιόπιστους... (Καμάρι μου εσύ!).


ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ: φαινομενικά, δεν υπάρχει.

Ειλικρινά, πάντως, δεν ξέρω ποιον θα ωφελήσει αν ξέρει ότι
- Λούζομαι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
- Καπνίζω και στον ύπνο μου
- Μ’ αρέσει ο καφές, το πεντικιούρ και η λακέρδα
- (Και μα την Αγία Επανάσταση) δεν έχω ακόμη συνταξιοδοτηθεί, οπότε ας με συγχωρήσουν κάποιοι που δεν απαντώ στα μέιλ τους αμέσως, καθότι δεν βοηθάει κι η ρουφιάνα η τεχνολογία. Να έχω βρε αδερφέ μια οθόνη συνεχώς συνδεδεμένη απέναντι από τη μούρη μου, για να βαράω προσοχή μόλις μου στέλνουν μήνυμα… Και πάλι ζητώ συγνώμη.

Κύριε Κ. μου, μπορώ τώρα να παρακολουθήσω με την ησυχία κατινάζ εκπομπές, που είναι πολύ του γούστου μου, ή θα με κράξετε ξανά και δε θα φάω το μεσημέρι;

14 σχόλια:

stelios είπε...

«κολώνια τσιχλόφουσκα»

Πολύ μου άρεσε! :D

Ανώνυμος είπε...

Σου ζητησα συνέντευξη όταν πρωτοξεκινησες. Πιθανώς να με θυμάσαι γιατι απο την απάντηση σου ανοίξαμε μια συζήτηση μερικών mails που κατάλαβα πολλά για εσένα. Είναι όντως βλακώδες να ζητάς ένα πασάλειμα από κάποιον που δε γουστάρει να δει τη μουρη του φορα παρτιδα επειδή απλώς ξέρει να γράφει ή λέει πέντε νόστιμα πράγματα. Πρέπει όμως να παραδεχθείς ότι δεν είναι λίγοι οι bloggers που επιδιώκουν αυτή την προβολή. Είτε γιατί τους αρέσει είτε γιατί μέσβω του blog τους προσπαθούν να προωθήσουν κάποια δουλίτσα τους ή κάτι άλλο. Έχεις δίκιο λοιπόν να αντιδράς, αλλά μην ξεχνάς ότι σε αυτό το θέμα υπάρχει προηγούμενο.
Φιλικά - και τότε όπως και τώρα

Ν.Λ

monahikoslikos είπε...

Τώρα εγώ δεν κατάλαβα κύριος Κ. είναι ο αιτών ή Ν.Λ;
Όχι πως έχει και καμιά σημασία άλλωστε ούτε και η συνέντευξη, αν ενέδιδες, θα είχε καμιά είδηση...
Γιατί ποιος αλήθεια νοιάζεται κάθε πότε λούζεσαι, αν καπνίζεις, τι καφέ πίνεις κι αν προτιμάς λακέρδα αντί για καπνιστό σκουμπρί.
Αυτό που θα περιμέναμε από μια συνέντευξή σου είναι να μας πεις πως "τσιμπάς" τα ζάρια και κερδίζεις στο ταβλί.
Αλλά τέτοια μυστικά φαίνεται να τα κρατάς για την Ανατροπή τουυ Πρετεντέρη και γι αυτό σνομπάρεις τον κύριο Κ. ή Ν.Λ ή όπως κι αν λέγεται τελικά ο ατυχής θαυσμαστής σου...
Πολλά φιλιά και καλό τρέξιμο.

μελονικος είπε...

Δεν τούς κ....ς.
Αντε από κεί οι αντίσκαστοι.
Μας πρήξανε.
Ότι γουστάρουμε κάνουμε.
δε πειράζουμε και κανέναν.
Α!!Σιχτιρ.
Γιά .

Giannis Kafatos είπε...

πολύ με συγκίνησε η κολώνια τσιχλόφουσκα, γιατί εγώ συχνά πυκνά τρώω παγωτό τσιχλόφουσκα σε τυρκουάζ χρώμα από το Τζουκερίνο κοντά στο σπίτι μου.
Να λοιπόν άλλο ένα πράμα για τις μελλοντικές μετρήσεις: οι βλόγκερ γουστάρουν τις τσιχλόφουσκες.
το υπόλοιπον ... ξέρεις τις απόψεις μου. Πάντως κι εγώ τα χω πάρει όταν ζητούσα κάποιες συν/ξεις κι έτρωγα χιλόπιτα. Βεβαίως δεν είπα σε κανεναν ότι είναι αδελφός μου, ούτε σε καμία ότι είναι αδελφή μου. Η αδελφή μου είναι μια χαρά και δε χρειάζεται να μου δώσει συνέντευξη: τα λέμε χαλαρα!
(α, επίσης για τον μετρητή: σιχαίνομαι τις τσιχλόφουσκες με γεύση πεπόνι,καθώς και το ίδιο το πεπόνι)
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

koptoraptou είπε...

@ stelios

Καλωσήρθατε. Και που να το μυρίσετε δηλαδή. Θα θέλετε να φάτε το μπουκάλι.

@ Ν.Λ

Σας θυμάμαι. Και φυσικά δεν αντιλέγω για τις... δουλίτσες. Αλλά είναι τουλάχιστον σχιζοφρενές στην αρχή να γλείφεις έναν άγνωστο άνθρωπο για να σου "κάτσει" η συνέντευξη, και μετά να τον ξεχέζεις επειδή δεν "έκατσε". Και πάντως καθόλου επαγγελματικό. Νομίζω. Καλησπέρες, όπως και να 'χει.

koptoraptou είπε...

@ monahikos likos

O N. Λ είναι άσχετος με τον μεσιέ Κ. Ενημερωτικά το λέγω Λύκε μου για να μη φασκελώνεις λάθος άνθρωπο.
Όσο για τον κύριο Πρετεντέρη θα βγω μόνο αν κάνει εκπομπή για τον Κασπάροβ του ταβλιού. Ελπίζω, μόνο, να μη με διαβάζει ο άντρας μου γιατί θα με τσακίσει με την κωλοφαρδία του. Α, και που ΄σαι, Λύκε; Κανόνισε καμιά παρτίδα βρε παιδί μου! Φιλιαααααά!

@ μελονικος

Μόνο σιχτίρ; Να λέτε καλά που δεν άρχισα να μιλάω όλα τα...γαλλικά που γνωρίζω. Τα φιλιά μου τα πολλά!

koptoraptou είπε...

@ Giannis Kafatos

Γιάννη μου, όσο και να τα πήρες επειδή δε σου έκατσε μια συνέντευξη δεν νομίζω ότι έκανες ποτέ εκπτώσεις στο επίπεδο. Όσο για το πεπόνι, όντως, το άτιμο δεν υποφέρεται. Άσε που πρήζει και τη μπάκα κι άντε ξεφούσκωσε την μετά. Καλησπέρες!

Ανώνυμος είπε...

'' Στην ξαδέλφη και στη θεια έναν πόντο πιο βαθιά'';;;
χαχαχαχαχ!
Ρε συ που τα βρίσκεις αυτα;
Σε διαβάζω για να ξεπατικώνω τέτοιες ατάκες και μάλιστα λέω και που της βρήκα. Τέλεια!
Να εισαι παντα καλα και τοσο χορατατζου!!!!!

ATHENA είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ
ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Κ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Η επικοινωνία είναι έρωτας,
Ο έρωτας είναι μύθος,
Ο μύθος είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σέβεσαι τα αυτία,τα μάτια, τη θωριά του εαυτού Σου, όπως τον καταλαβαίνεις.
Η άρνησή σας στη Συνέντευξη πρέπει να γίνει σεβαστή όπως του Βέγγου, της Μαρινέλας του Βαγγέλη,της Αννας Νταλάρα, του Μπένου και πλήθος άλλων επωνυμων και "επώνυμων"

Artanis είπε...

Δεν έχεις άδικο...Στο κάτω κάτω, αν ήθελες, θα έψαχνες μόνη σου την προβολή, και θα έγραφες ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, όπως κάνουν πολλοί...
Ασ' τον να λέει...Εσύ να κάνεις το κέφι σου...Δεν γουστάρεις και τελείωσε...

koptoraptou είπε...

@ ανώνυμος

Αυτό βρήκατε να συγκρατήσετε ευλογημένε;

@ athena

Έτσι! Να μας λέτε τι σας αρέσει για να ξέρομεν τι να σερβίρομεν. Όσο για τον κύριο Κ. είπαμε, περαστικούλια!

koptoraptou είπε...

@ Dionysos

Καλέ!!! Τι μου λέτε;;; Να με τρελάνετε πάτε κι εσείς;;; Τα φιλιά μου.

@ artanis

Έτσι. Ακριβώς. Αλλά το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο με συγκίνησε, οφείλω να πω.