Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Γιατί μου χαλάς τη μέρα, βρε παλιόπαιδο;


Κατεβαίνω την Κανάρη χαρωπή.

Κρατάω τσάντες, ντοσιέ (με πατρόν, μην πάει αλλού το μυαλό σας), μεζούρες, ψαλίδια, είμαι φορτώ, γενικώς.
Κρυώνω, σφυρίζω, με τρώει η κοιλιά μου, αλλά το αντιπαρέρχομαι, έχω ακουστικάκια στ’ αυτιά κι ακούω μουσικούλα.

Μου χαμογελάνε στον δρόμο, χαμογελάω κι εγώ. Με χαιρετάνε συνάδελφοι, κουνάω όποιο χέρι μπορώ να ελευθερώσω, για να χαιρετήσω κι εγώ…
Φτάνω επίσης χαρωπή στο φανάρι, λίγο πριν τη Βασιλίσσης Όλγας.
Έχω αργήσει στο ραφείο, αλλά στα παπάρια μου, θυμάμαι ότι πεινάω και κατουριέμαι, το κινητό δονείται στην τσέπη μου, ψιλοαδιαφορώ και κάπου εκεί, τον… βλέπω.
Είναι σαν ντουλάπα, ντυμένος στα πράσινα. Είναι νέος, αυτό που λένε μπέιμπι φέις, αλλά τόσο βλοσυρός… Και το βλέμμα μου σταματάει στο μαντζαφλάρι: ένα όπλο να! -με το συμπάθειο-, περασμένο στον ώμο του.
Ξαφνικά η μουσική στα ακουστικά με ενοχλεί. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι απέναντι μου υπάρχει κλούβα.
Ξαφνικά δεν είμαι χαρωπή.

Δεν κατουριέμαι. Δεν κρυώνω.

Νιώθω τα μάγουλα μου να καίνε. Από τσαντίλα. Και την ίδια στιγμή, σκέφτομαι: " Έχει γούστο να νομίσει ο πρασινοντυμένος ότι τον ντρέπομαι κιόλας. Βρε ουστ!"
Ξαφνικά, χάνεται η καλή μου διάθεση.

Δεν θέλω να πάω στη δουλειά.

Δεν θέλω να φάω.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΠΛΑ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Σε καιρό ειρήνης σου λένε μετά και μάι ας!
Γιατί μου χαλάς τη μέρα, βρε παλιόπαιδο; Ε; Γιατί;


ΥΓ: Και μην τολμήσει κανείς να μου πει ότι τα όπλα περιφέρονται στην Αθήνα, εξαιτίας του άτυχου Διαμαντή και του συχωρεμένου του Αλέξη, γιατί θα βγάλω τα ψαλίδια!




ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: randomroger.blogspot.com

54 σχόλια:

tantoguanto είπε...

Την κατάληψη της πόλης από την Αστυνομία, η στάση της οποίας χαρακτηρίζετε άκρως προκλητική σε μια επιχείρηση να περάσει κλίμα φόβου και επεισοδίων, αλλά και προσβλητική για την ιστορική πόλη, πρέπει να στηλιτεύσουμε όλοι!
Καλησπέρα και καλό Σ.Κ.!!!

tantoguanto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
anna είπε...

Καλησπέρα,τα όπλα στα χέρια σκατόπαιδων,βλαμένων,ανεγκέφαλων,ρουφιάνων,άρρωστων γενικώς,μας κάνουν να αισθανόμαστε όπως εσυ και ξένοι στη πόλη μας

agrampelli είπε...

Εμένα πάντως παγώνει το αίμα μου και η ψυχή μου,κάθε που βλέπω αυτό το θέαμα...Ευτυχώς όχι συχνά!Δεν θέλω να το ξαναδώ ποτέ!

Δήμητρα είπε...

Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών....
Καλησπέρα:)

ATHENA είπε...

ΔΝΕ ΥΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΒΛΟΣΥΡΑ ΨΑΡΩΜΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΛΑ.

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΥΓΑ ΧΤΕΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 32 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΟΥΝ ΣΕ 52.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΒΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ 300 ΒΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ 20 ΒΟΛΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΛΕΜΕ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΡΑΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ...

monahikoslikos είπε...

Έλα τώρα που σου χάλασε τη μέρα ένα μπατσάκι που έδειχνε το πουλί του μεσημεριάτικα...
Καλημέρα κι άλλη φορά να προτιμάς περιοχές που κυκλοφορούν μολότοφ, είναι πιο ασφαλείς...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Γιαυτό εγώ επιμένω μετάθεση των ΜΑΤ Φαρμακονήσι. Αλλά επειδή έχoυν πολλούς Χρυσαυγίτες μέσα και αυτοί είναι κλάνες (με το συμπάθειο, πάνε μόνο από πίσω)οπωσδήποτε αεροπορική κάλυψη στα παιδιά με κάτι κάμερες ΝΑ, να βλέπουμε την ώρα της Αλήθειας,,εν Φαρμακονησίω.

venceremos είπε...

την καλημερα μου...
και να αφηνεις να σου χαλαει την μερα κανεις..
φιλια καρυστινα

faraona είπε...

Συμφωνω με ολους !!!
Τα ειπαν ολα ...τι να πω?
Ευτυχως οταν βγαινω εδω που ειμαι βλεπω κανα γαϊδαράκο .καμμια γριούλα φορτωμένη με χόρτα για καμμια πιτούλα...αντε το πολυ πολυ και κανένα κυνηγο που τον στραβοκοιτάω.
φιλια πολλα

Coco είπε...

Εγώ πάλι χάρη στην προηγούμενη ανάρτησή σου συνειδητοποίησα τι με χαλάει! Να περνάνε από μοδιστρική επιτροπή, κι όποιος δεν έχει ωραίο κώλο να φοράει κάτι ριχτό με πιέτες, επιτέλους! Και κανένα χρωματάκι επίσης, βαρέθηκα αυτό το χακί-μαύρο. Όσο για εκπαίδευση προτείνω ποδήλατο καθ΄εκάστην 6-7 πμ.

KitsosMitsos είπε...

Λες γι αυτό να μας εκδικούνται; Επειδή τους αγριοκοιτάμε;

Ανώνυμος είπε...

Το όπλο εσένα σημάδευε ,αρ΄γε ποιοι είναι αθυοί που σε (μας) φοβούνται??

Τσούγδω είπε...

Εγώ όποτε τους βλέπω άλλο σκέφτομαι... Έχε γούστο να νομίζει ότι έχω καμία εμπλοκή στα επεισόδια και να με μπουζουριάσει... Πραγματικά πλέον φοβάμαι να κυκλοφορήσω στην ίδια μου την πόλη, εξ' αιτίας των αστυνομικών...

Την καλησπέρα μου και καλή χρονιά!

Coco είπε...

ένας τέτοιος με σταμάτησε για εξακρίβωση στις εννιάμισι απόψε ο παπάρας

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν φιμώνεται απλά γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ ποτέ δεν φιμώνεται ....
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_9804.html

ΕΝΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ

Η ακρίβεια αυξάνει και ο έλεγχος του κόστους ζωής είναι χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα.
Η αιτία της απώλειας ελέγχου δεν βρίσκεται στην αδυναμία των μηχανισμών ελέγχου της αγοράς, αλλά στο γεγονός ότι η αγορά κηδεμονεύεται από ντόπια και πολυεθνικά μεγαλοτράστ, που έχουν χρηματοδοτήσει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και έτσι η πολιτική μας ζωή είναι όμηρος συμφερόντων που επιβάλλουν τις ανήθικες επιδιώξεις τους. Ασχολούμαστε επιπόλαια μόνο με τη SIEMENS, όμως ό,τι έκανε η SIMENS έχουν κάνει όλες οι μεγαλοεταιρείες. Αν κάποιος στ’ αλήθεια ήθελε να βάλει τάξη στη χώρα, θα βρισκόταν μπροστά στο φαινόμενο κατεδάφισης ολόκληρου του πολιτικού μας συστήματος...
Όταν πριν καιρό ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου ανέλυε στο Alter τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης, είπε χαρακτηριστικά, ότι τρίτο κόμμα και μάλιστα μεγάλο κόμμα έρχεται ο «κανένας», αφού το εκλογικό σώμα απορρίπτει και τα δύο μεγάλα κόμματα. Ορθή αυτή η διατύπωση του κ. Χατζηνικολάου, όμως ρωτάμε, όταν τα κανάλια επιμένουν να προβάλλουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και αφού οι λοιπές εντός Βουλής δυνάμεις είναι η αριστερά και η ακροδεξιά, συνεπώς δυνάμεις ανεύθυνες και αδυνατούσες να πείσουν, πώς άραγε είναι δυνατόν να εμφανιστεί, να υπάρξει πολιτικά αυτός ο κανένας;
Ο κανένας για να υπάρξει, πρέπει πρώτα να μπορεί να μιλήσει, πρέπει πρώτα να του επιτραπεί να μιλήσει. Εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ αναγνωρίζουν το πολιτικό κενό, το διαλαλούν, όμως εξοντώνουν και συνθλίβουν σοβαρές νέες δυνάμεις που θα μπορούσαν να το καλύψουν. Έτσι η μόνη ορατή εικόνα του πολιτικού μας συστήματος είναι ένα θλιβερό αδιέξοδο. Το αδιέξοδο δημιουργείται γιατί δεν έχουμε δημοκρατία. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Με το να προβάλλουν συνεχώς τα ΜΜΕ την αριστερά και την ακροδεξιά, δίνουν μεν την εντύπωση ενός εικονικού πλουραλισμού, όμως στην ουσία ναρκοθετούν το πολιτικό μας σύστημα, αφού τα πιστεύω των ιδεολογιών αυτών συγκλίνουν παράξενα στο να δίνουν κούφιες και εξωπραγματικές ελπίδες στους εργαζομένους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και στο να ρίχνουν όλες τις ευθύνες στην Ευρωπα7κή Ένωση και στις ΗΠΑ, ευθύνες που όμως ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στη συνειδητά υπόδουλη στη διαπλοκή και στη διαφθορά πορεία που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία τριάντα χρόνια...
Δεν είναι δηλαδή μόνο αισχρό και ανήθικο ότι φιμώνουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο έγκλημα έγκειται στο ότι επιτρέπουν στην αριστερά και την ακροδεξιά να δημιουργούν σύγχυση, να στρεβλώνουν τα πράγματα, να ρίχνουν τις ευθύνες εκεί που δεν ανήκουν.


Θέλουμε πολιτικούς που θα λένε και θα υπηρετούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, με τα λόγια, τις πράξεις και τα έργα τους ...! όχι στους πολιτικούς της ''καμαρίλας''
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5436.html

η ένωση κεντρώων έχει φιμωθεί από όλα τα μμε λόγο ότι λέει την αλήθεια και προπάντων έχει ονομάσει δημόσιος τους κλεφτες του χρηματιστηρίου δηλαδή τους καναλάρχες!
δείτε τις εκπομπές τις ένωσις κεντρώων μέσο τις ιστοσελίδας http://www.enosikentroon.gr/ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι!!!
είναι ο μονος πολιτικός στην ελλάδα που λέει την αλήθεια!!!
http://www.enosikentroon.gr/



http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_7268.html
...................Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
Έχεις φωνή!
Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
http://www.enosikentroon.gr/

Ανώνυμος είπε...

Aha λοιπόν αποκαλύπτεται επιτέλους ο ρόλος σου! Είσαι απ' αυτές τις χίπισσες που θέλετε την πόλη χαρούμενη πνιγμένη στο λουλούδι! ξέρουν όμως "αυτοί" τι κουμάσια είμστε γι' αυτό και σε κάθε γωνία "φυτεύουν" και από μια κλούβα: από τη μια μεταφέρει τον "ανθό" (αραβσοσίτου) κι απ' την άλλη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κοράσια σαν και του λόγου σου.
Πέσαν οι μάσκες!

και για να πούμε και κάτι στα σοβάρα: μόνο τον βλέπεις και τρομάζις ή σκέφτεσαι ότι πιο πολύ έχεις εσύ εκπαίδευση στο τάι τσι παρά το μειράκιον στη χρήση της προέκτασεως του πουλιού του, για να μπω και στο σχόλιο του Λύκου!

...
;(

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...!!!!

Δεν θέλουμε άλλα επεισόδια...γιατί εσείς να είστε πάντα εκεί να τα προκαλείτε???ΑΠΟΡΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Elpizw agapiti dinetou na kaneis plaka etsi?

anepidoti είπε...

γλυκειά μου μοδιστρούλα,
μόλις γύρισα απ' το...χωριό σου, όχι πως το..δικό μου στερείται πραιτόρων, έτσι δεν τόπε ο..Πολύδωρας;
λοιπόν, ήμουν έτοιμη να γράψω παρόμοια, με αφορμή την Κυριακή το μεσημέρι, όπου αντίκρυσα καμμιά σαρανταριά τέτοια πιτσιρίκια στο Σύνταγμα να κλείνουν τον δρόμο με τα ματζαφλέρια τους, είχε συγκέντρωση μεταναστών για μια δολοφονία.
τα είπες όλα! εικοσάχρονα αμούστακα και να καθραφτίζεται στο πρόσωπό τους όλη η βρωμιά της εξουσίας!
φυσικά, δεν θα γράψω, τάπα στην μοδίστρα μου!
σε φιλώ απ' άκρη σ' άκρη!

Swell είπε...

Kαλή σου βδομάδα αγαπημένη μου κοπτοράπτρια, να μη σε φοβίζουν ούτε τα όπλα, ούτε το βλοσυρό βλέμμα αυτών που τα έχουν. Τη νοοτροπία όλων όσων φορούν στολή που προϋποθέτει όπλο, πρέπει να φοβόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Ομολογώ πως καθόλου δεν με ενοχλούν οι αστυνομικοί.

@anepidoti

Την "βρωμιά της εξουσίας" την αγάπησαν πρώτοι οι Έλληνες ψηφοφόροι, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων. Περισσότερο δε, οι Έλληνες δημοσιογράφοι.

@monahikos lykos και υπόλοιποι φίλοι που κατακρίνουν την ΕΛ.ΑΣ.

Εύχομαι να μην χρειαστείτε ποτέ την συνδρομή του νεαρού που "έδειχνε το πουλί του."

@athena

"Ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων και δικηγόρων;" Να αγιάσουν τα γκλομπ τους.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Aυτή η εικόνα είναι που χαλάει τη δική μας μέρα.... κάποιες άλλες εικόνες δυστυχώς πολύ χειρότερες ... (ναι υπάρχουν και τέτοιες) που χαλάνε οχι μόνο τη μέρα μας, αλλά και τις ζωές ανθρώπων, το μέσο σχεδόν το ίδιο... ένα όπλο και ένας μαλάκας που το κρατάει...

http://podilatris.blogspot.com/2009/01/m.html

Tα φιλιά μου!

koptoraptou είπε...

@ tantoguanto

Το θέμα δεν είναι το να στηλιτεύσει ένας από εμάς τα αυτονόητα. Το θέμα είναι να καταλάβει το γκουβέρνο ότι αυτή δεν είναι ζωή. Απλά πράγματα!

@ anna

Κι εγώ σου λέω ότι μπορεί να μην είναι καν σκατόπαιδα. Αλλά και τον Απόστολο Παύλο να τον δεις με κουμπούρι, αλλάζεις γνώμη για την πάρτη του; Καλησπέρες!

@ agrambelli

Ναι,ρε παιδί, αυτό το συναίσθημα είναι ελεεινό. Καλησπέρες!

koptoraptou είπε...

@ Δημητρα

Ε, τότε παιδιά να φύγουμε, να πάμε αλλού που λέει κι η διαφήμιση.

@ Athena

Περισσότερο από τα επεισόδια, με φοβίζει η λέξη. Κι ότι τη βάζουν σιγα σιγά ξανά στην καθημερινότητα μας. Φιλιά, Αθηνούλι!

@ monahikos likos

Πουλάκι. Όπως το είπες. Επειδή το άλλο είναι μικρό και είμαστε και λίγο κομπλεξικοί παίρνουμε να κρατάμε ένα λίγο μεγαλύτερο. Αχ, Λύκε μου, αν όλοι οι άντρες φρόντιζαν να λύνουν από μικροί τα προβλήματα τους δεν θα είχαμε αυτά τα ζόρια σήμερα.

koptoraptou είπε...

@ DIONYSOS

Φαρμακονήσι; Άντε καλέ. Αυτά είναι ακατάλληλα χωρίς τη γονική συναίνεση. Καλησπέρες, Διόνυσε και καλή χρονιά!

@ venceremos

Προσπαθώ, Καρυστίνα μου, προσπαθώ! Τα φιλιά μου!

@ faraona

Με παίρνεις μαζί σου; Τουλάχιστον απ’ τα σικέ γαϊδούρια να βλέπω τα αληθινά. Τα φιλιά μου και καλά να περνάς!

koptoraptou είπε...

@ Coco

Μα δεν είναι ντροπή να παίζει τέτοια μπουχεσίαση στο Σώμα; Πείτε τα κι εσείς, γιατί τα λέω μόνη μου και με λένε τρελή!

@ KitsosMitsos

Λες; Μ’ ένα μας βλέμμα να βάζουμε φωτιές; Λες;
Ρε λες να το κάνω τσιφτετέλι να βγάλω κάνα φράγκο;
Τα φιλιά μου ΚίτσεΜήτσε!

@ de profundis

Αγαπημένε, αν ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω σχόλια, θα καταλάβεις πολλά! Τα φιλιά μου!

koptoraptou είπε...

@ tsougdw

Το ίδιο πράμα λέμε, φίλη. Ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε στο ίδιο μας το σπίτι, στην ίδια μας την πόλη. Τότε είναι που δεν μπορούμε να μιλάμε για δημόσια τάξη και ασφάλεια.

@ Ελλην VS Chaos

Μάλιστα….

@ Γιάννης Καφάτος

Χίπισσα; Με κολακεύετε, χρυσέ μου! Άλλα μη μου μιλάτε για κλούβες, γιατί έχω κλειστοφοβία και αλίμονο μου! Σας φιλώ και μη μου κιοτεύετε! Αγάντα!

koptoraptou είπε...

@ dinetou

Από άποψη; Επειδή μπορώ; Που έλεγε και η Θεοπούλα;

@ anepidoti

Όχι! Όλα κι όλα! Μη μ’ αφήνεις να βγάλω μόνη μου το φίδι απ’ την τρύπα. Γράψε κι εσύ κάτι, κι ας είναι και σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο που λέει ο λόγος.

@ Swell

Αγαπημένε, δεν μπορώ να μην τους φοβηθώ. Γιατι σε αντίθεση με μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού που έλκεται από τις στολές, εμένα με πιάνει κοιλόπονος. Οπότε καταλαβαίνεις… Τα φιλιά μου!

koptoraptou είπε...

@ Ανώνυμος

Μπράβο σας. Είστε γενναίος.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας για τους δημοσιογράφους, κυρίως αυτούς που οι μηνιαίες αποδοχές του ξεφεύγουν των 2000 ευρώ.
Όσο για τη συνδρομή του νεαρού, ειλικρινά θέλω να ξεχάσω τη στιγμή που τη χρειάστηκα.
Για τα κλομπ τα ξαναλέμε, όταν προσγειωθούν στο κεφάλι σας. Που το απεύχομαι ειλικρινώς. Εκτός κι αν μιλάτε από θέση ισχύος.

@ Ποδηλάτρης

Δεν διαφωνώ. Και το μικρόφωνο όπλο είναι και το πληκτρολόγιο και η δικογραφία. Μόνο που τα προηγούμενα δεν σκοτώνουν. Κυριολεκτικώς, τουλάχιστον. Καλησπέρες.

...RadioFMMixes... είπε...

Εγώ είμαι χαρούμενος και χαμογελάω. Εκεί κάτω στο Φάληρο, γίνεται χαμός. Μπες και ρίξε μια ματιά, κορίτσι!

xaos είπε...

Ωραία εικόνα!!Να την βλέπουν και τα παιδάκια που πάνε σχολείο να αισθάνονται ασφάλεια.

Τσουχτρα είπε...

Για αρχή...Καλή Χρονιά να έχεις μοδιστρούλα μου κι αέρα στα ψαλίδια σου !
Τα όπλο λοιπόν είναι η απέλπιδα προσπάθεια να φανεί ολίγον τι μεγαλύτερο ό,τι μικρό έως ανύπαρκτο διαθέτει ο κατέχων. Τα ευκόλως εννοούμενα....

Ανώνυμος είπε...

δεν πήγες στη δουλειά
δεν έφαγες
τουλάχιστον κατούρησες?

Tzeve είπε...

μέχρι το όπλο θα σου έλεγα πως με συνάντησες...ειδικά εκεί που είπες baby face και βλοσηρό ύφος...

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Ούτε γενναίος είμαι, ούτε σχέση με την εξουσία έχω. Απλά ακολουθώ μια πανάρχαια τακτική που εγγυάται την αποφυγή των γκλομπ. Η τακτική είναι αρκετά απλή... λέγεται "υπακοή στους νόμους"

Ανώνυμος είπε...

Για την ακρίβεια... η μόνη περίπτωση να μην ακολουθήσω την πανάρχαια τακτική είναι να απαντήσει κάποιος στην αγγελία του κ. Μπάμπη. Τότε θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω...

http://www.imageshack.gr/view.php?file=sv8f435y57wn0fw93vyy.gif

koptoraptou είπε...

@ RadioMixes

Άι νόου. Έχετε φαγούρες εκεί στα Φάληρα και απ’ ότι πληροφορούμαι βρέθηκε και άνθρωπος να σας ξύσει. Τι να σου πω, φίλε μου; Κουράγιο και υπομονή!

@ Χελώνα

Ναι. Προπαντός τα παιδάκια…

@ Tsouxtra

Και γιατί δεν παίρνουν ένα γουόντερμπρα για τα τσουτσούνια τους, Τσουχτρούλα μου; Να ηρεμήσουμε κι εμείς; Φιλιά, αγαπημένη, και καλή χρονιά!

koptoraptou είπε...

@ sakafiora

Κατούρησα. Τρεις ώρες μετά. Που μου ‘χει περάσει η τσαντίλα. Απίστευτο, ε;

@ Λασπολόγος

Αχ, έτσι είστε; Ε, αν δείτε μια τρελή να ροβολάει φορτωμένη, εγώ είμαι! Χαιρετήστε με!

@ Ανώνυμος

Τι μου λέτε; Ώστε όποιος είναι ανυπάκουος τον κάνουμε ντα! Οκέι. Θα το ‘χω κατά νου…

@ Ανώνυμος

Σωστά. Να φωνάξουμε κάποιον απ’ το ΚΚΕ να κάνει αγιασμό.

Ανώνυμος είπε...

"Τι μου λέτε; Ώστε όποιος είναι ανυπάκουος τον κάνουμε ντα! Οκέι. Θα το ‘χω κατά νου…"

Όχι... αλλά οι δικηγόροι και οι δημοσιογραφοι είναι μια καλή αρχή...

koptoraptou είπε...

@ ανώνυμος

Φίλε τράβα αλλού να παίξεις. Θα βρεις αρκετά μπλογκς γι' αυτή τη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

πάντως γενικά, τα πράγματα δε συμβαίνουν.. εμείς τα συμβαίνουμε.. όλα!

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε τράβα αλλού να παίξεις. Θα βρεις αρκετά μπλογκς γι' αυτή τη δουλειά."

Συγνώμη, αλλά δεν είχα αντιληφθεί ότι το έργο ήταν θεατρικός μονόλογος. Είχα μείνει με την εντύπωση πως βρίσκομαι σε ιστολόγιο.

koptoraptou είπε...

@ χωρίς λόγια

Ενίοτε. Αλλά συνήθως δεν "συμβαίνουμε". μας συμβαίνουν.

@ ανώνυμος

Ναι. Εδώ είμαστε περιοδεύων θίασος που δεν συμφωνεί με το εργάκι "ξυλο σε δικηγόρους και δημοσιογράφους ή άλλη επαγγελματική κατηγορία". Υπό αυτή την έννοια, όντως μιλάς μόνος σου, οπότε επιμένω ότι πρέπει να πας αλλού να παίξεις. Στο καλό.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι... τόλμησα να θίξω δύο πράγματα... τους στυλοβάτες της ελληνικής κοινωνίας, το μπετον αρμε της ηθικής τάξης... ΚΑΙ την κοινώς αποδεκτή φυσική τους κυριαρχία... εγώ ένας ταπεινός ελαιοχρωματιστής... ο περιοδεύων θίασός σας είναι τρομακτικά επιλεκτικός απέναντι στις διάφορες μορφές εξουσίας... όπως και απέναντι στην ειρωνία... αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν... θίασο;

τα σέβη μου.

koptoraptou είπε...

@ ανώνυμος ελαιοχρωματιστής

Αγαπητέ, τα λες σε λάθος άνθρωπο.
Ποσώς πιστεύω ότι τα ΜΜΕ είναι... στυλοβάτες της κοινωνίας.
Πολλώ δε μάλλον οι δικηγόροι.
Αλλά αβάντα σε 'σένα και άλλους σαν κι εσένα να λένε και να παροτρύνουν εγκεφαλικούς και ανεγκέφαλους να ρίχνουν ξύλο σε κόσμο, εγώ δεν θα δώσω.
Κοίτα στις μπογιές σου να ανακατέψεις και λίγο χρώμα. Τελευταίως τα βλέπεις όλα λίγο μπλε.

μελονικος είπε...

Υπάρχει ένα παλιό μυστικό πού κυκλοφορεί εδώ και χρόνια από στόμα σε στόμα.
Θα σού το πω αλλά τάφος ε!!!
Αυτοί με τα μεγάλα όπλα σε δημόσια θέα είναι μικροτσούτσουνοι.
Και ένεκα που.. αναγκάζονται.
Τσιμουδιά όμως.
Δε σου το είπα.

koptoraptou είπε...

@ μελονικος

Κύριε Νίκο μου, σσσσς, να σας πω κι εγώ ένα μυστικό;
Το θέμα ειναι το μυαλό να είναι μεγαλύτερο απ' το τσουτσούνι. Μόνο έτσι ισοφαρίζει η δουλειά. Αλλά δεν το άκουσες από μένα, έτσι;
Σε φιλώ, κύριε Νίκο μου!

Side21 είπε...

Είδες ρε παιδί μου
συναπαντήματα που ...
μπορεί να σου τύχουν πρωί - πρωί ...
Να εγώ π.χ. χτες πρωϊνιάτικα
έπεσα πάνω σε Εφοριακό !!!

koptoraptou είπε...

@ Side 21

Ωχ! Αυτό πρέπει να πόνεσε...
Καλησπέρες!

Ανώνυμος είπε...

θα επιμείνω.. για αυτά που μας συμβαίνουν εμείς φταίμε. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λίγο ή πολύ. και ίσως όχι τόσο για τα πράγματα που συμβαίνουν, αλλά περισσότερο για αυτά που ξανασυμβαίνουν και ματαξανασυμβαίνουν..

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Ανεξάρτητα από την ποιότητα των ιδεών που διακινούνται (η ποιότητα είναι, βεβαίως, έννοια υποκειμενική), η ελευθερία κατανομής των ιδεών είναι μια αρχή της δημοκρατίας.
Δεν θέλετε να "δώσετε αβάντα" σε ανθρώπους που ειρωνικά (και εμμέσως) σχολίασαν την προβολή της επαγγελματικής ιδιότητας των ανθρώπων που υπέστησαν ξυλοδαρμό. Η κυρία που σχολίασε τους ξυλοδαρμούς δεν περιορίστηκε να αναφέρει ότι απλά "έπεσε ξύλο," αλλά ότι είναι αδιανόητο να πέφτει ξύλο σε δικηγόρους και δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα είπε: "ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΡΑΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ..."

Χούντα, λοιπόν, όχι επειδή έπεσε γενικώς ξύλο, αλλά επειδή έπεσε ξύλο σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Άσχετα, βέβαια, που η χρήση βίας (από το κράτος - που κατέχει το μονοπώλιο της νόμιμης βίας) έγινε για την καταστολή προγραμματισμένης και συντονισμένης παραβίασης της δημοκρατικής διαδικασίας από υποομάδες του κοινωνικού συνόλου.

Είναι βολικό να πιστεύετε ότι γράφω για να υπερασπίσω την κομματική παράταξη που διαχειρίζεται αυτήν την περίοδο την εξουσία. Το ίδιο βολικό θα ήταν και για εμένα να σας κατηγορίσω για το αντίστροφο. Όμως δεν θα το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή δεν σας γνωρίζω και δεύτερον, επειδή δεν έχει καμία σημασία.

Σας κατηγορώ, όμως, για ελλειπή αναγνώριση του δικαιώματός μου στην ειρωνία, δεδομένου του γεγονότος ότι κάνετε ευρεία χρήση αυτής στο ιστολόγιό σας.

Είναι, επίσης, βολικό να θεωρείτε ότι κατέχετε το μονοπώλιο της ηθικής. Ότι μπορείτε να χαρακτηρίζετε τα είδη (ένοπλης ή άοπλης-έμμεσης) βίας ως, εξ ορισμού, καλά ή κακά. Δικαίωμά σας είναι. Όπως και δικαίωμά μου είναι να εκφράζω αντίθετη άποψη. Για αυτό και το ιστολόγιο είναι ιστολόγιο και όχι θεατρικός μονόλογος. Δεν μπορείτε να "δώσετε" ή να αρνηθείτε να "δώσετε αβάντα" σε κανέναν. Ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα. Το διαδίκτυο δεν είναι τηλεόραση.

φιλικά,
ο ελαιοχρωματιστής

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα του την επεφτα. Ειμαι μεγαλη πουτανα?
και επισης αυτο που θα προσεχα ΔΕΝ θα τανε το οπλο αλλα το φουσκωμα στο παντελονι.
ειμαι τσουλα τελικα.
Καλημερες φρικαρισμενές!

koptoraptou είπε...

@ ελαιοχρωματιστής:

Εσείς δεν γράψατε αυτό;

«Ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων και δικηγόρων;" Να αγιάσουν τα γκλομπ τους»

Και αυτό;
Για την ακρίβεια... η μόνη περίπτωση να μην ακολουθήσω την πανάρχαια τακτική είναι να απαντήσει κάποιος στην αγγελία του κ. Μπάμπη. Τότε θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω...

http://www.imageshack.gr/view.php?file=sv8f435y57wn0fw93vyy.gif
Και αυτό;

Όχι... αλλά οι δικηγόροι και οι δημοσιογραφοι είναι μια καλή αρχή...

Ήταν ειρωνικό το ύφος σας και δεν το κατάλαβα, συχωρέστε με.
Όσο για ηθικές παστρικοθοδώρες, επιμένω ότι πρέπει να ψάξετε σε άλλα ιστολόγια.
Γιατί όντως, εδώ δεν είναι τηλεόραση. Κάθε άλλη κουβέντα περιττή.

@ Aunt Donna

Θεία, το ξέρω ότι μπορώ πάντα να βασίζομαι σε ‘ σένα, γλυκειά μου!
Τα φιλιά μου!