Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ( Είναι απλό, βρε παιδί μου...)


Βρίσε με, γύρνα μου τον κώλο σου, έλα να γίνουμε σκατά, πέτα μου κουτάκια από μπύρα, κάνε ό,τι θες, μα προς Θεού μη με κάνεις να βαρεθώ. (Και βαρέθηκα απόψε. Αφόρητα. Σιχαμένα. Αργά και βασανιστικά, που γαμώ τη δουλειά και τη διαστροφή μου μέσα, γαμώ!)
Τι πλήξη, Θε μου! Τι ανία! Τι ταλαιπώρια, Ιούνη μήνα! Τι έλλειψη επιλογών! Από την Όλγα Τρέμη στα ζαντολάστιχα της Πετρούλας κι από τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σούπερ Παραντάιζ, δεν είναι ζωή αυτή.
Παραλίγο, (παραλίγο λέω) να συμπονέσω τον κύριο Νικολακόπουλο για την απροσμέτρητη χλαπάτσα που του επιφύλαξαν τώρα στα γεράματα τα εξιτπόλια, αλλά δυστυχώς με είχε πιάσει κρίση χασμουρητού.
Νικητής της βραδιάς δεν ήταν ο Παπανδρέου. Όχι. Γράψτε λάθος. Ήταν εκείνο το τρισάθλιο κλισέ «αφήστε με να ολοκληρώσω» που πήγε κι ήρθε ένα εκατομμύριο οχτακόσιες τριάντα δύο φορές από το πρωί και που καταπιέστηκα αφόρητα, αλλά θα το πω. Αν θες να σ’ αφήνουν να ολοκληρώσεις, είναι απλό: ΠΑΙΧ’ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, παλιομπαγλαμά και ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ!
Άι σιχτίρι πια Κυριακάτικα, βαρεθήκαμε τις ζωές μας!

ΥΓ1: Τι ποιητικά που τα είπε προς το τέλος ο Αλέξης Τσίπρας…
ΥΓ2: Κανονικά όταν χαμογελάει η κυρία Παπαρήγα θα έπρεπε να νιώθω ασφάλεια και αισιοδοξία, αλλά δεν… Θα το κοιτάξω μετά του Αγίου Πνεύματος.
ΥΓ3: Τόσοι σπιν ντόκτορς ολούθε δεν μπορούν να μάθουν στον κ. Καραμανλή να χάνει και να το χαίρεται; Και στον κ. Παπανδρέου να κερδίζει και να μην χρειάζονται πάνες βρακάκια για να συγκρατήσουν τη χαρά του. Καταντά αντιαισθητικό και ευνουχίζει και τα λεγόμενα θινκ τανκς που να πάρει…



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.geswho.net

14 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Ζωγράφισες πάλι φιλενάδα απόψε και ναι συμφωνώ μαζί σου είναι απλό, φθάνει να ...επιταχύνεις το τρομπάρισμα.

Όσο για την ανία και τη βαρεμάρα φοβάμαι πως ήταν επιμελώς προσχεδιασμένη για να αποκρύψει τα επερχόμενα δεινά...

anepidoti είπε...

βαριέμαιαιαιαιαιαιαι!!!!
και κανείς δεν λέει να τελειώνει!να δούμε το τέλος κι ας είμαστε κομπάρσοι..
σι χα μά ρα!!
και δεν καταλαβαίνουν πως είναι τριτοκλασάτοι ηθοποιοί με κακοσκηνοθετημένο έργο....

Swell είπε...

Kι εσύ κοπέλα μου, τι διαστροφή είναι αυτή να κάθεσαι να βλέπεις τον άλλον την ώρα που την παίζει; Καλημέρα και καλή βδομάδα.

greekmedianews είπε...

Πλήξη! Και καμμία έκπληξη! έκτο κόμμα ο παπαθεμελής με το ζουράρι (όπως λέμε "το ποτήρι") στη Θεσσαλονίκη, πρώτο κόμμα η αποχή και όλα παν καλά με κόκα κόλα...
Ο κυρίαρχος λαός μίλησε...
Άλλο κακό να μη μας βρει, τους καημένους τους δημοσκόπους...

ΥΓ. Τα σέβη μου, να με συμπαθάς που χάθηκα... Παραμένω αναγνώστης, αλλά περιόρισα το σχολιασμό και εδώ και αρκετό καιρό σταμάτησα να γράφω από αντίδραση και βαρεμάρα...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ρε μαλακα ποιος κερδισε?
εχει σημασια?
εσυ και γω αυριο το πρωι οποιος μπαγλαμας και να βγει
παλι στη δουλεια θα παμε.
Αυτη η Πετρουλα δε...
δεν ειναι ΝΤΙΠ σιχαμενη?

Giannis Kafatos είπε...

ε, κι εσύ μισά τα γράφεις!
"αφηστε με να ολοκληρώσω ... στη μούρη σας" είναι η σωστή ατάκα η πρόστυχια!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"Ήταν εκείνο το τρισάθλιο κλισέ «αφήστε με να ολοκληρώσω» που πήγε κι ήρθε ένα εκατομμύριο οχτακόσιες τριάντα δύο φορές από το πρωί και που καταπιέστηκα αφόρητα, αλλά θα το πω. Αν θες να σ’ αφήνουν να ολοκληρώσεις, είναι απλό: ΠΑΙΧ’ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, παλιομπαγλαμά και ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ!"

Xαχαχαχαχαχαχαχαχα κορυφαία ατάκα χαχαχααχαχαχαχαχαχχαχα!
Ανάποδος που είναι ο άνθρωπος όμως...τόσα χρόνια να την παίζουν στην τρίτη σκάλα, χτες βρήκαν να κατεβάσουν ταχύτητα!

kopria είπε...

Πολύ όμορφη ανάρτηση.Δροσιστικότατη

Artanis είπε...

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,
εγώ τα είδα μέσω νετ και δεν βαρέθηκα καθόλου...Απλά το έκλεισα...Πού να δείξει η Νεοζηλανδική τηλεόραση τέτοια πράγματα...Χε,χε,χε, παραείμαι μακριά...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Η ΝΔ κατάφερε να μη συντριβεί και να περιπέσει σε χρόνια βαρηκοϊα, το ΠΑΣΟΚ θέλει οφθαλμιατρική περίθαλψη για την κατάντια του, το ΚΚΕ χρήζει ψυχιατρικής ερεύνης και ο Σύριζα και οι Οικολόγοι είναι Παιδιατρικού και Ορθοπεδικού ενδιαφέροντος. Μας λείπει ο λόγος και ο τρόπος επικοινωνίας, εκτός διαδικτύου, όποιος πιστεύει την ενότητα της αριστεράς σαν πολλαπλασιαστικό παράγοντα πρέπει να δουλέψει για αυτό.
Έγκυρα 5.200.000 ψηφοδέλτια είχαμε να δούμε από το 1977. Οι λίγοι θα αποφασίζουν για τους πολλούς, μήπως η πελατειακή σχέση διώχνει τον κόσμο από την αξιοπιστία των πολιτικών και των κομμάτων;;;;
Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για τα σχέδια του συστήματος για αξιοπρεπή ήττα του δικομματισμού ,της διαφθοράς, των σκανδάλων, της διαιώνισης του συστήματος.

HELIASTER είπε...

Μην βαριέστε... είναι τόσοι πρόθυμοι να μας βαρέσουν που δεν πρέπει να βαριόμαστε μόνοι μας...

Ανώνυμος είπε...

egw pantws anhkw stous pragmatikous nikhtes ths apoxhs (50%) :P
ki ase tous allous na panhgyrizoun!

u-hoo είπε...

"εβγηκαν όλι νικητές και χάσαν' όλοι οι άλλοι ..."
;)
αααχ αγαπημένη μου βιοπαλαίστρια
αααχ και πάλι αααχ (να μην αρχίσω και τα βαχ και καταχραστώ του χώρου που μας προσφέρετε!)!!!
;)

KitsosMitsos είπε...

Τρελό ξέσπασμα! Μπας και την παίξουνε και μας αφήσουν ήσυχους...