Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Και σιγά τα όργια, δηλαδή... (την Κυριακή είδαμε τα καλύτερα)


Παλιά, οι τσόντες είχαν υπόθεση. Έβλεπες ας πούμε τη λαίδη Σκορδοπιπίτσογλου να κουτουπώνει τον σταβλίτη, αλλά προηγουμένως είχε γεμίσει το μάτι σου με πλάνα από τον παραδιπλανό δρυμό, με δυο κυματάκια, καμιά πίπα δίπλα σε καμιά ζαρντινιέρα περιοπής.
Υπήρχε ένα βάθος, ένας συναισθηματικός οίστρος – δεν ξέρω αν με παρακολουθείς – και κυρίως είχες μια σιγουριά, ότι η λαίδη Σκορδοπιπίτσογλου στο τέλος θα έκανε 18 παιδιά με τον σταβλίτη, κοινώς θα την αποκαθιστούσε λευκή και άσπιλη (και χοντρή και σακουλιασμένη, αλλά δεν ‘ν’ της ώρας) στα μάτια της κοινωνίας.
Επίσης, εκτός από το βασικό σενάριο, υπήρχε ένας μπαγλαμάς σκηνοθέτης που εξηγούσε στη λαίδη που να στήσει τον απαυτό της και από ποια γωνία λήψης θα της τον έβγαζε πιο φακάμπλ, όχι έτσι αβέρτα κουβέρτα στήσου και κάτσε να σε παλαμαριάσουνε.
Για να μην μπω στη διαδικασία να αναφέρω, ότι με τις παλιές καλές τσόντες, υπήρχε ένα συναισθηματικό δέσιμο. Εσένα, δηλαδή, δεν σου θυμίζει τίποτα η «Εμμανουέλα στην Αφρική»; (Στην Ασία ή στο Περιστέρι έστω;). Δεν σου κάνει κάτι όλη αυτή η μουσική, όλο αυτό το τιριτόμπα που η γυναίκα είναι τόσο τσούλα και ταυτοχρόνως τόσο κυρία και ο άντρας τόσο φιφίτσουλας – την έχει πάντα, έτοιμη, ρε παιδί μου – και τόσο τσέτλεμαν ταυτοχρόνως;
Δεν αισθάνεσαι, ότι τις παλιές τσοντόβιες – τουλάχιστον, πριν την Τζένα Τζέιμσον, γιατί από εκεί άρχισε η έκπτωσις – και στα τέσσερα με τέσσερις να τις δεις και πάλι ένα σέβας θα τους το ‘χεις;
Και ξαφνικά έρχεται ένα όργιο της πλάκας, λόου μπάτζετ και με παγκοσμίως άγνωστους πρωταγωνιστές, σε ένα – υποθέτω – τριζάτο νοσοκομειακό κρεβάτι να σ’ τα κάνει όλα μούτι.
Τι ήταν να βγει αυτή η υπόθεση; Συναδέλφισσες και λοιπές γνωστές τρώνε τα χρόνια τους να ψάχνουν γκρικ άματουρς βίντεο στο ίντερνετ. Από την υστερία της όλης αναζήτησης κι από την ώρα που το γουγλ αρχίζει να σκορτσάρει, αντιλαμβάνεσαι ότι η καλή συνάδελφος δεν σκάμπαζε πολλά από… σκηνοθεσία και μια ανησυχία την έχει, μήπως ο φακός δεν έπιασε σωστά το…μουντ και μήπως στο μοντάζ δεν κόπηκαν τα ξύγκια.
Ταλαιπώρια και ωμότης.
Έκανε ζημιά η τεχνολογία και το μονοκάμερο. Έμεινε κόσμος άνεργος. Σκηνοθετάδες, πρωταγωνιστές, προδιούσερς, έχουν να συναγωνιστούν πλέον με κάθε καρυδιάς καρύδι που βγάζει ‘κει χάμου ένα μπλιμπλίκι, τραβάει ένα σκατόπλανο κακοφωτισμένο και μετά το μοστράρει στο Διαδίκτυο και κάνει και τον καμπόσο. Και δεν του κοστίζει και τίποτα. Τάζει ένα στεφάνι, ένα δαχτυλίδι, ένα πορτατίφ τελοσπάντων κι άμα του ζητήσεις και τα ρέστα σου κουνάει και τον κώλο του. Κατάλαβες, θράσος;
Και επιτέλους, ας εξηγήσει κάποιος στην κ. Τσιμτσιλή, ότι δεν συζητάει όλη η Ελλάδα ΤΑ όργια. Ένα μέρος της, ενδεχομένως, να συζητά – καλή ώρα – την κακή ποιότητα της συγκεκριμένης παραγωγής. Είπαμε, παιδί μου, ερασιτέχνες, αλλά αυτοί το παραχέσανε.
Τέλος πάντων. Το δίδαγμα είναι ένα: Να τα αφήσετε τα νουβοτέ, κορίτσια. Κι άμα δεν σκαμπάζετε κι από τεκνόλοτζι και σκουληκιάρη γκόμενο, να τα αφήσετε δυο φορές. Αυτές είναι δουλειές για επαγγελματίες. Κι άμα ντε και καλά σας τρώει ο πωπός σας για σταριλίκια, να ζητάτε αμοιβή για τον κόπο σας. Δε ‘ν’ ντροπή. Ντροπή είναι να γλείφετε τις φλοκάτες και μετά να σας ζητάνε και τα ρέστα για το καθαριστήριο.
Και μην ξεχνιέστε, παγκόσμια Ημέρα Κατά του Aids σήμερα, στο φαρμακείο να ζητάτε και τίποτα άλλο εκτός από βιταμίνες και λευκαντικά για τα δόντια. Προφυλακτικά τα λένε και για να τα χαρίζουν ακόμη κι οι εκδοτάδες, κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Άντε, παιδιά, χρόνια μας πολλά, μακριά από «παράσημα» κι όπου σας τάζουν γάμους να ζητάτε εγγυήσεις πρώτα και μετά να τσιτσιδώνεστε on camera. Τουλάχιστον να διεκδικείτε από κοινού τα εμπορικά δικαιώματα.


ΥΓ1.: Η καλύτερη τσόντα παίχτηκε την Κυριακή το βράδυ. Οι δεξιοί όταν θέλουν γίνονται μαστόρια ασύλληπτης χάρης, πρωτοτυπίας και αισθητικής. Άξιοι!
ΥΓ2: Το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές από τον Περισσό θα ήταν πεταμένα λεφτά. 100 χρόνια στην ίδια στάση. Αμάν πια.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: newyinzer.com

21 σχόλια:

Swell είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα,

Δεν έχεις δίκιο για το ΚΚΕ. Φαντάζεσαι την Αλέκα να προσπαθεί ν' αλλάξει γωνία προσέγγισης του παλαμαρίου, το λιγότερο που θα πάθει είναι λουμπάγκο.

monahikoslikos είπε...

Πολύ τσούλα πάντως η πρωταγωνίστρια.
Που οι παλιές του είδους που έκαναν πρωταθλητισμό Κοπτοραπτού μου... τούτη δω (νοσηλεύτρια να την πω γιατρίνα να την πω) μια σκέτη τσούλα είναι που κάνει πως δεν καταλαβαίνει από που της μπαίνει ... ο αέρας, παντελώς άσχετη με το επάγγελμα κάτι σαν την Τσιτσιμελή που το ΄χει δει δημοσιογράφος και θέλει εγγραφή στην ΕΣΗΕΑ.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ολα Νύμφες και Μαινάδες, Σειληνοί και Σάτυροι μα τον Βρώμιο Πάνα! Μόνο που έχουμε χάσει το δάσος στο γκρόου πλάν όπως ακριβώς τα γράφεις λυρικά και επικά. Τον οργαμό υμών τον επιούσιον... προφύλαξε να πω και γω ένα ρητό.

faraona είπε...

Χαχαχα ομορφότατα τους την λές και καλά τους πρέπει δηλαδής κι αμάν αμάν.Τούς τραβας ενα γαζί εσυ παιδάκι μου... πλακοραφή θατόλεγα ανάμικτο με ζικ ζακ και ολίγον πουαντερί στο τελείωμα που ειναι ολο δικό τους.Αμε πια τι νόμιζε η κερά Πιπιλομάτα οτι τ αλωνίζουν τα ωά?Ρε την εχουμε πάρει χαμπάρι πια κι όλους τούς υποδέλοιπους της φάρας ,της σάρας και της μάρας τους αη στον οξ απο δω.


Καλημέρες σας
σήμερα αφήσατε την κοπτική και πιάσατε το κέντημα μου φαίνεται....

Ανώνυμος είπε...

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααα




αγαπη ειπαμε Mario Salieri για τσοντες με πχοιοτητα οραμα και κυριως θεμα!
Λισεν του θεια και βιζιτ:
http://www.mariosalieri.it

Eva Stamou είπε...

Πολύ καλά τα λες, αφού μ' έπιασε μια νοσταλγία για τις παλιές, καλές μέρες της Εμανουέλας! Καλά τα λες και για τα προφυλακτικά, ας συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δικαίωμα όχι μόνο στην απόλαυση αλλά και στην προστασία μας, κι ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Το πιο θλιβερό είναι ότι δεν αποφεύγουν την χρήση προφυλακτικών μόνο οι νέοι κι 'ανώριμοι', όπως ίσως νομίζουμε, αλλά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας!

Καλό μήνα.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Όλο αυτό το (ωραιότατο ομολογουμένως ποστ) γράφτηκε για τα υ.γ.
Καλημέρα Κοπτοραπτού! Καλό μήνα και καλό χειμώνα!

PAN-DORA είπε...

H κατάσταση πρέπει να είναι απελπιστική αν η τσόντα του διαδικτύου δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) των παλιών καλών εκπροσώπων του είδους (πχ της εγχώριας κι ελεεινής μεταγλωττισμένης βιντεοκασέτας που νοικιάζαμε μερικά ρεμάλια χωρίς αιδώ και με πολύ πατατάκι εν αναμονή της εξεταστικής μας, εκείνα τα ωραία χρόνια της αθωότητας). Επειδή φέτος κάνω αγρανάπαυση, έχω μείνει με την απορία: μήπως η εν λόγω τηλεοπτική κυρία ήταν πέρισυ σε μια κουζίνα και μαγείρευε;

dame31 είπε...

Μπορεί να αναφέρετε την Εμμανουέλα κυρία κοπτοραπτού μου αλλά εγώ διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές (τι ωραία που τα λέω ε;) διαβλέπω πως υπήρξατε φαν του "Εραστή της λαίδης Τσάτερλι" και του βαλεριάν Μποροβτζικ. Κάνω λάθος;

Η τσόντα της Κυριακής ήταν σαν τις ελληνικές τσόντες των '70s με τη Φόνσου.

Giannis Kafatos είπε...

κατ αρχήν μην καρφωνόμαστε με τις γνώσεις μας στο είδος! είπαμε σινεφίλ αλλά μέχρις ενός ορίου!
Αγαπημένη μου βιοπαλαίστρια Κοπτοραπτού υπέστης μια ακόμη "κλοπη" και το κείμενο σου το πήρα και τ' ανεβασα.
το έλαχιστο δηλαδή για να τιμήσω τη νταν-τέλα που έσιαξες πάλι
Να μου είσαι καλά!
Γιαννης

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Eγω που την νοσοκομειακή υπερπαραγαγωγή δεν την έχω δει,και
Που η τσόντα της Κυριακής μου φάνηκε πολύ Γκουσγκουνο-φαρσο-τσόντα έχω κάποιο πρόβλημα; Να τρέξω σε γιατρούς; (ή όχι καλύτερα μη με δω σε κανα βιντεάκι και έχει βγει και η ρίζα;)

Τα φιλιά μου κοριτσάρα.. όσο για τα προφυλακτικά δεν μπορώ νά πω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.. παρα μόνο κρατώ το εύστοχο.. 'θΑ ΠΗΔΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ;"

agrampelli είπε...

Καλησπέρα!
:))

ΣΑΑΑΧΝ είπε...

εγώ πάντως για αματέουρ, το χαρακτηρίζω υπερπαραγωγή. κακόγουστο βέβαια, αφού έχασε την αθωωότητα του αματέουρ, μιμούμενη ωμές σημερινές παραγωγές, που απέχουν πολύ από τον αισθησιασμό. τουλάχιστον να έπιανε τις καλτ πια παραγωγές τύπου γκουσγκούνη.. αλλά ούτε αυτό.. (έτσι τα λέω αυτά, δεν βλέπω εγώ τέτοια..)
καλά κάναν πάντως τα παιδιά. όταν περνάνε άνθρωποι καλά, χωρίς να είναι σε βάρος άλλων, μόνο καλό μπορεί να είναι.
μαμάτε γιατί χανόμαστε, όπως λέει κι ο ποιητής!!
κάααχλημέρες!!

Artanis είπε...

Δεν μού 'κανε τόσο εντύπωση η "Εμμανουέλα στην Αφρική", οσο η Τζένα Τζέιμσον- πού την θυμήθηκες βρε παιδάκι μου;;;
Ωραίο ποστ, απολαυστικό...
Καλημέρα και καλό μήνα...

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Δεν είδα τίποτα ούτε και με νοιάζει. Έχω τόσα να ασχοληθώ που το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του ή το κρεβάτι του νοσοκομείου, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Αυτά τα ΜΜΕ έπρεπε ενδιάμεσα να έχουν και τα γράμματα ΚΚ.....κακά κουτσομπολιά...
για να τα χαρακτηρίσω επιεικώς...
Καλό μήνα!!!!

Coco είπε...

δεν βλέπω TV
ακριβώς διότι χάθηκε το σέβας
και ο οίστρος!
ο...δημιουργικός!

fevis είπε...

Καθόλου δεν θα διαφωνήσω με τα περι σκηνοθεσίας και υποκριτικής τέχνης... Οι διάλογοι όμως του συγκεκριμένου βίδεο, του νοσοκομειακού όχι της ΝΔ, ήταν σπαρταρτιστοί... Τύφλα να έχει ο Θεός με το "Σκύψε ευλογημένη"...:-)

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Χχαχαχαχαχααχαχχααχαχ και μόνο που έμαθα καινούριες λέξεις, τα συγχαρητήριά μου άκου φιφίτσουλας αχαχαχαχαχαχ!
Η φωτό επίσης όλα τα λεφτά η απαξίωση του κουνελιού καθώς το.."πνίγουν" φοβερή!
Και τώρα θα τοποθετηθώ...

Καταρχήν η νοσοκομειακή τσόντα ήταν στην πραγματικότητα βουκολική γιατί αν προσέξεις όλοι μιλάνε βλάχικα ("μη μιλάς προυόστυχα" "θέλου ένα πουοτό" και τέτοια!).
Κατά δεύτερον εντελώς συμπτωματικά όλοι όσοι πηδιόντουσαν εκείνο το βράδυ, μετά το βίντεο έπαθαν κατάθλιψη όπως συμβαίνει σε κάθε ευηπόληπτο τσοντόβιο που σέβεται τον εαυτό του.
Κατά τρίτον τσαντίστηκα που δεν υπάρχει εξιλαστήριο θύμα-Τσέκου με καίριο θέμα ποιός είναι ο κομιστής του DVD παρά όλοι ασχολούνται ποιός είναι ο κομιστής του πούτσου!

Να μας δείξουν το βίντεο να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη!

KitsosMitsos είπε...

Ο συσχετισμός μιλάμε ότι είναι απίστευτος! Χαχαχα!
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Βαφτηστήρα, αν υποψιαστώ ότι βολτάρεις σε αμαρτωλά sites θα κόψω το τσιγάρο. Έχω φυράνει και πιστεύω ότι είσαι ακόμη.... αθώο, τρομάρα μου.

Ο ΝΟΝΟΣ

Side21 είπε...

Δεν τα πάω καλά ...
με το κουτί & τα ονόματα
μου είναι παντελώς άγνωστα !!!
Πάντως επειδή όλοι έχουμε τις
τάσεις μας για διστροφές ...
θα ψόφαγα να δω το ΚΚΕ να βγάζει
γραμματέα με πανελλαδικό δημοψήφισμα.
Είναι τόσο κλειστές διαδικασίες που
ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος !!!
Αφού έχουν ήδη σφαχτεί οι φράξιες άγρια
σε πηγαδάκια & κλειστές μάζωξες ...
Μιλάμε για "Hard Quore" δηλαδή !!!