Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Οι κάλοι μου και "Οι Πύλες του Ανεξήγητου"


Παράπονο το ‘χουν μάι μπιλόβντ ουάνς να προσέχω στον δρόμο, όταν περπατάω. Α, αυτό αξίζει να το δείτε, διότι φαινομενικά δεν έχω καμιά επικοινωνία με το περιβάλλον, 9 στις 10 έχω μαραφετάκι στα αυτιά και ακούω χαζαμάρες και 10 στις 10 μ’ έχει χτυπήσει το παπούτσι και πηγαίνω σαν συγκαμένη με ολίγον από χαζό χαμόγελο στη μάπα.
Με λίγα λόγια, είμαι γυναίκα που σταματώ την κυκλοφορία!
Καθότι δεν ακούω όταν μου κορνάρουν, αλλά και να θέλω δεν μπορώ να τρέξω διότι έχω μάθει στις ξυπολησιές και οποιοδήποτε παπούτσι στα δέκα λεπτά με έχει αχρηστέψει ως άνθρωπο ευθυτενή.
Οι άσχετοι και πυροβολημένοι πιστεύουν ότι τανιέμαι και κουνιέμαι (πονάω, βρε γελοίε! Την όρεξη σου είχα να πηγαίνω σα σκούνα!), οι δε καλοί άνθρωποι, ψιθυρίζουν με τρυφερότητα ατάκες του τύπου: «χαζούλικο, μωρέ, αλλά χαριτωμένο» (να ‘στε καλά, παιδιά!).
Η ουσία είναι ότι εγώ τα πάω περίφημα με την πάρτη μου κι αν με άφηναν αι συνθήκαι να κυκλοφορώ ξυπόλητη για το υπόλοιπον του βίου μου, θα είχα διαπρέψει (δεν ξέρω που, αλλά περί αυτού είμαι βεβαία)…
Αυτή του κουλαμάρα, με τους κάλους στα πόδια (του μυαλού δεν ενοχλούν στην κίνηση), εγώ την πάω βόλτα εδώ και πάνω από 25 χρόνια και καθόλου δε με χάλασε. Ο δε κολλητός μου προτιμά να με λέει «ιδιαίτερη», απ’ το να φωνάζει κουλή και να με πληγώνει.
Όσο για τον καλό μου, ε, αυτός έχει πάρει απόφαση ότι τα’ χει φτιάξει με γιαγιάκα που μοιάζει με προσκοπίνα και ο χριστιανός (με) πηγαίνει μονίμως στο ρελαντί.
Σημειώστε δε ότι, όταν πρέπει να παρουσιαστώ σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, μίτινγκ (μη χέσω!) ή άλλη κοινωνική υποχρέωση με αδιάκριτα βλέμματα, είμαι η επιτομή του «άνω θρώσκω» και του «βαδίζω γαμάτα!». Σφίγγω τα δόντια, το παπούτσι έχει γίνει ένα με το νύχι μου κι ας είναι και δυο νούμερα μεγαλύτερο (!), οι κάλοι είναι έτοιμοι να ερεθίσουν τους δακρυγόνους αδένες μου, αλλά χαμογελάω με χάρη και δεν τρέχει κάστανο.
(Βέβαια, στο τέλος της ημέρας είμαι σαν τον Ντάνιελ Σαν στο Καράτε Κιντ, να σφαδάζει από τσι πόνοι και χωρίς κανέναν Κινέζο σένσεϊ να του βάζει μαγική λοσιόν στα ματωμένα κάτω άκρα, αλλά δεν πειρά…).
Ωραία! Και ενώ σας έχω πει όοοολα αυτά και πλέον είναι πανεύκολο να με εντοπίσετε στους δρόμους της Αθήνας, πως θα σας φαινόταν αν συνέχιζα το κείμενο, παρντόν το φουστάνι ήθελα να πω, με ανάλυση για την πυρηνική ενέργεια και τον Βανούνου τον άτιμο;
Θα λέγατε ότι η Κοπτοραπτού το ‘καψε και θέλει καινούριες φλάντζες και κανένα άδικο δεν θα ‘χατε.
Ε, κάπως έτσι την πάτησα το Σάββατο τα μεσάνυχτα (όχι, δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω με μία φαγωμένη απ’ το παπούτσι φτέρνα!), όταν επέλεξα να δω (ΝΑΙ! ΝΑΙ!) «Πύλες του Ανεξήγητου» στον Άλτερ.
Το θέμα ήταν, αν επικοινωνούν μαζί μας οι συγχωρεμένοι μας και πως το κάνουν, ενώ στην εκπομπή ήτο καλεσμένο και ένα διάσημο «διάμεσο».
Προσπεράστε το γεγονός ότι είδα αυτό που είδα (τα ‘χουμε πει: είμαι βιτσιόζα! Συμπαθάτε με…), προσπεράστε και τη θεματολογία που για τους πολλούς μπορεί να θεωρηθεί και λίγο σπούκι…
Σταθείτε στο ότι χαμπάρι δεν πήρα για το θέμα – άτιμες τηλεοπτικές αναγγελίες, άλλα λέτε και άλλα δείχνετε! – και στο ότι χωρίς το «διάμεσο», «γραμμή» με τη γιαγιά μου τη Νινή δεν θα βγάλω που να χτυπάω τον αποτέτοιο μου χάμου.
Βέβαια, μπορεί να φταίει ότι ποτέ δεν κατάφερα να επικοινωνήσω της προκοπής με τους ζώντες και θα βγάλω άκρη με τους συγχωρεμένους;
Επίσης, (προσπαθώ να εστιάσω στη ρίζα του προβλήματος), ίσως να ‘φταιγε ότι με απασχολούσε κάτι πολύ γήινο, όπως η γιγάντια φουσκάλα που είχε φυτρώσει τόσο στη φτέρνα όσο και στο μεσαίο δαχτυλάκι… Πως λοιπόν να ασχολούμαι με την ύλη – τα ξερά μου, δηλαδή; - και να ‘χω απαιτήσεις να επικοινωνήσω και με το «πέρα από ‘δω»;
Άσε που γενικώς είμαι πολύ κατά του οβολού υπέρ μαργιολικατζούδων που θα μου πουν
α. τι κάνει η γιαγιά μου εκεί πάνω, β. ποια τσούλα μου βούτηξε τον γκόμενο στη Γ’ Γυμνασίου, γ. που καταχώνιασε η μάνα μου την καφέ μου τη βερμούδα (ΠΟΥ;;;).
Διότι, ναι, ο κύριος «διάμεσος» πλερώνεται κανονικά για να κάνει συνεδρίες δημοσίως, αλλά αν πας και τον τσιμπήσεις στο μουλωχτό και στο ιδιωτικό μπορεί να σε εξυπηρετήσει, αλλά να είναι προβληματική η λινκιά του με τον Ύψιστο.
Κατά τα λοιπά ο κ. Χαρδαβέλλας μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. Ειδικά όταν είναι όρθιος και βαδίζει πάνω κάτω στο στούντιο. Είναι που πιστεύω ότι κι εκείνον τον κόβουν τα ρημαδοπάπουτσα και συμπάσχω.
Να, μια εκπομπή που θα ‘χε ενδιαφέρον, λοιπόν: μήπως οι κάλοι είναι εξωγήινοι ξενιστές με στόχο την σταδιακή εξαφάνιση μας (από τους γαμωπόνους);;;; Ρωτώ.



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.stickertracks.com

35 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Αν βρείτε καλό διάμεσο σας προτείνω να το προσλάβουμε από κοινού, θα μας έρθει φθηνότερα.
Όσο για τους κάλους, όχι του μυαλού, η λύση είναι μία και δοκιμασμένη, να κυκλοφορείται με την Πόρσε Καγιέν τι διάβολο την αγοράσατε για την έχετε στο γκαράζ;

koptoraptou είπε...

Ψάχνεις κι εσύ Λύκε μου το δεξί από ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες, ε; Βρε, δώσ'τα σε εμένα και θα σου βρω και πετρέλαιο στο μπαλκόνι σου! (Χι,χι!).
Και καλέ ποια Καγέν;;; Ένα μίνι Κούπερ έχω κι αυτό σε μικρογραφία από μοντελισμό!!! Άντε καλό μας ύπνο, γιατί το πρωί ποιος τον ακούει τον κάφρο!

kanataki είπε...

διάβαζα το ποστ όταν έπεσε το μάτι μου σε μια πληροφορία που έμελλε να αλλάξει το βράδι μου για πάντα
Τίποτα δεν θα ήταν ξανά το ίδιο..

Μόνο 25 είσαι??

Με τι κουράγιο να συνεχίσω την ανάγνωση, μου λες?


με πρόωρη εμμηνόπαυση
έντζο
( απ το γριεντζο)

aa-duck είπε...

Αγαπημένη μου κοβεγαβού [γαλλιστί, ΟΚ;],
πρώτα απ' όλα θα σχολιάσω το σχόλιο (...) της άλλης αγαπημένησ τησ κανατακισ.

"Μα μόνο 25 και κάτι;" (σνιφ)

Κατά τα άλλα, έχεις δοκιμάσει να φορέσεις Nike Air?!?!?!?!
Δε λέω, δηλαδή, για ένα μίτινγκ, θέος φυλάξοι, απαραίτητοσ ο τακούνισ, αλλά για τισ υπόλοιπες ώρες γιατί να μην κάνεις ό,τι ο Μάικλ Τζόρνταν; Αλλά, πάλι, είσαι ίσως μικρούλι για να ξέρεις ποιος είναι αυτόσ (σνιφ δις).

Ενιγουει, ενιγουει, δοκίμασε κάτι πιο σοφτ και θα με θυμηθείσ. Και να σε πω, μίνι κούπερ έχεισ; Δοκίμασε και Todd's. Και θα με θυμηθεισ!

Οσο για τον κ. Χαρδαβέλλα και τουσ διάμεσουσ, αν βρείτε άκρη να με ειδοποιήσετε κι εμένα, παρακαλώ, γιατί σιγά μη και δεν είχα ανφινιστν μπίζνεσ και με τουσ εκσελθοντεσ του κόσμου τούτου.

Ευχαριστώ
*

Swell είπε...

Και γιατί δεν κυκλοφορείς ξυπόλητη; Ο Λαζόπουλος, δηλαδή, είναι πιο μάγκας, που όταν δεν φοράει τα Converse, είναι ξυπόλητος;

Giannis Kafatos είπε...

α, δείξε μου το πασούμ' σου να σου πω ποιος είσαι!
μια λεκάνη με ζεστό νερό (όσο πιο ζεστό αντέχεις) και μπόλικο αλάτι ανακουφίζει από τσι κάλοι, αλλά και από τα κακά πνεύματα που θέλει ο χαρδαβέλας να επικοινωνήσουν μαζί σου. Θα μπορούσα αυγατίζοντας τα λαϊκά γιατροσόφια με το δικό μου μπακράουντ (+ράουντ + ράουντ) να σου πω συγρόνως με το ποδόλουτρο να βάλεις μια σκελίδα σκόρδα στην κάτω δεξιά γωνία της ΤιΒης σου και να κάψεις καφέ πάνω στο μάτι.
τι λέω θεέ του χαρδαβέλα πρωινιάτικα
άντε καλή εβδομάδα με ... ανάλαφρο βήμα!!!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Agent Provocateur είπε...

Psedeusai gia thn Cayenne! Apla thn evgales sth fora mesw Pegkus Zhna gia na glitwseis ta flash k to pesimo ap thn Espresso!!

Oso gia to Xardav(d)ela... asxoliasto! Sa vdela exei gantzw8ei sthn TV k de leei na to xekounhsei! Afou vriksei k ta kanei!

Se filw k sou stelnw (mazwmena) polla xairetismata!!!
A.P.

Giousurum είπε...

Les autos o endiamesos na kanei douleia? Eixa daneisei kapota (prin tin apoxi ton pagetonon an thymamai kala) kati diskous pou den mou epistrafikan pote. To kako einai oti den thymamai oute kan se poion toous eixa dosei. (kai mou eixe parei kai Floyd o atimos,,,,)
KAlimera.

ria είπε...

τι τραβάς ρε πτωχή κοπτοραπτού!
και αν δεν έχεις καγιέν τι πράζ?
και η λότους καλή είναι.

αν δε θες να σε πονούν τα πόδια σου, δοκίμασε να φορέσεις τακούνια για δυο μήνες. μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου, δε θα έχεις πιο άνετο παπούτσι. οι δυο μήνες θα περάσουν εύκολα αφού κάθεσαι και λίγο στον κοπτορράπτη.

όσο για τους διάμεσους, βρείτε μου έναν που να μπορεί να μιλήσει μ' αυτον που μπήκε σπίτι μου και έκλεψε το ρολεξάκι μου και το βραχιόλι με τα μπιχλιμπιδάκια που έπερνα από κάθε νησί που επισκεπτόμουν. και ξέρω ότι έχει πεθάνει γιατί με τόσες κατάρες που του έριξα, είναι αδύνατο να είναι ζωντανός. θέλω να μάθω που έχει το βραχιολάκι μου... σνιφ...

καλησπέρα κοπτοραπτού. σνιφ (με έπιασε το παράπονο)

koptoraptou είπε...

@ kanataki:

Τσάμπα και βερεσέ άλλαξε το βράδυ σας για πάντα, αγαπημένη. Αν με διαβάζατε σωστά θα βλέπατε ότι εγώ έγραψα «για παραπάνω από 25 χρόνια». Και δεν έγραψα ότι είμαι 25 χρονών (είπαμε, όχι κι έτσι). Αλλά έτσι είστε εσείς. Βιαστικιά. Και ουχί γριέντζο. Τα φιλιά μου!

@ aa-duck:

Καλέεεε! Τι πάθατε όλες, «μικρούλι» και «μικρούλι». Άι νόου χου Μάικλ Τζόρνταν ιζ!!! Αμ νοτ δατ γιάνγκ!!! Ένας άνθρωπος κοντά στα – άντα είμαι κι εγώ!
Όσο για τα Νάικ, ευχαριστώ για την ιδέα, αλλά θα πρέπει να τα αγοράσω σε τουλάχιστον 10 χρώματα για να τα συνταιριάζω. Διότι, αγαπημένη, προτιμώ κουτσή, παρά κακόγουστη! Όλα κι όλα!

@ Swell:

Αγαπημένε, και να πω ότι δεν με ξέρετε; Τι σχέση έχω εγώ με το Λαζόπουλο, όχι πείτε μου! Έχε χάρη που σας υπολήπτομαι και δεν θα σας κρατήσω κακία! Τις καλησπέρες μου!

@ giannis kafatos:

Πως με φαίνεται ότι με καταλαβαίνεις, Τζοβάνι! Ευχαριστώ για την ιδέα με τη λεκανίτσα. Απόψε κιόλας μη σου πω! Όσο για τα αλάτια και τους καφέδες, τι να σου πως βρε μάτια μου, τα ψιλοσκιάζομαι αυτά τα πράγματα!

@ agent provocateur:

Ιιιιιιιι! Που είσαι μικρό μου;;; Που χάθηκες βρε σιχαμένο; Άντε γύρνα πίσω που σε έφαγαν οι βόλτες και οι δρόμοι;;; Τα φιλιά και την καλησπέρα μου!

@ giousouroum:

Δεν έχουμε πει ότι δεν δανείζουμε βιβλία, δίσκους και σιντί; Τώρα, σ’ όποιο διάμεσο και να σας συστήσω, κάτι μου λέει ότι οι Πινκ Φλόιντ σας έχουν μοσχοπουληθεί στους Ζαχαρίες του Μοναστηρακίου. Την καλησπέρα μου!

@ ria:

Εγώ, λέω να κάμετε ένα ευχέλαιο, μια προσευχή, κάτι. Μια το γιούκα, μια το μάτι, μια το ρολεξάκι, κάποιον έχετε τσαντίσει και σας «στολίζει» πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Ανακαλύψτε τον και κάντε τον να ξεχάσει πως τον λένε! Τι άλλο να ευχηθώ, αγαπημένη;;;

Unknown είπε...

αχ βρε μοδιστρούλα,...
σε καταλαβαίνω με τις κάλλοι, εδώ εγώ, που είμαι 23 ετών, κι αρχίζω να νιώθω κάτι ενοχλήσεις, εσύ που τα καβάλησες τα 25, ε, τι να περιμένεις κορίτσι μου...
παρόλη την κακιούλα που βγάζω, οφείλω να σου πω ότι το γέλιο που έριξα διαβάζοντάς σε συμβαδίζει με τα κιλά μου (το γέλιο της -λεπτής-αρκούδας)
όσο για τον λαμπρό κύριο χαρδαβέλα, όταν μιλάς για διάμεσο, μιλάς για δάχτυλο ποδιού ή χεριού; έτσι να ξέρω. πάντως έχει τώρα πια κι ένα μόνιμο χαμόγελο... πού λες να οφείλεται; μήπως στα δρομολόγια των σκέψεων υπάρχουν κι εκεί κάλλοι;

koptoraptou είπε...

@ abttha:
Σε τσάκωσα μικρή Ελένη! Ώστε γέλασες, μικρή μου με εμένα τη τζατζόγρια;;; Καλά μου κάνεις! Γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου! Αυτός ειναι ο στόχος μου, άλλωστε. Να με... γελοιοποιώ για να γελάνε οι Μπάρμπες!

ΥΓ.: Μπάρμπι μου, το ποζαλάκι έγιανε καθόλου το στριμμένο; ή να του γράψω κι αυτου κατιτί να γλυκάνει να μη σε βασανίζει; Μάκια πολλά!

KitsosMitsos είπε...

Απολαυστική από αρχή μέχρι τέλους, ειδικά στο κομμάτι των αναλύσεων! Όσο για τα κουλά με τους κουλητούς, τι να πει κανείς!
Συνεχίστε γιατί το αξίζετε!

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

ολα ηταν...
αλλα αυτο με τον Χαρδαβελλα...
ηταν οοοολα τα λεφτα!!!

:)))

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αγαπητή μου δεν σας βρίσκω καθόλου μικρή αλλά ούτε και μεγάλη ,σας βρίσκω ο,τι πρέπει γιατί κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ηλικίες αλλά μόνο ηλικίες ο,τι πρέπει για ζωή.

Κατά τα λοιπά τους δημοσιογράφους σαν τον κ . Χαρδαβελα τους θαυμάζω φανατικά. Έχουν κατορθώσει να κάνουν την μ@λ@κι@ επάγγελμα και να κονομάνε χοντρά από αυτό. Προσοχή τους ίδιους δεν θεωρώ καθόλου μ@λ@κες ,το αντίθετο μάλιστα, τους ζηλεύω κιόλας γιατί παρά τα αστείρευτα αποθέματα μ@λ@κι@ς που διαθέτω δεν έχω κατορθώσει να βγάλω λεφτά από αυτά ,μήπως είμαι μ@λ@κ@ς τελικά ? Άντε την έκανα την αυτοκριτική μου πάλι σήμερα.

Τέλος (βλέπετε μας βάλατε πολλά θέματα μαζεμένα) απορώ με όλη αυτή την ιστορία με τα παπούτσια ,είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι δεν έχει έρθει ακόμα το βασιλόπουλο να σας δώσει τα γοβάκια σας??(προς θεού δεν εννοώ να σας τα δώσει στα χέρια, άλλωστε όπως σας κόβω μάλλον εσείς δίνεται στους άλλους τα παπούτσια στο χέρι).
Υ.Γ Αν παρόλα αυτά σας ενδιαφέρει, ξυπόλητη μπορείτε να κάνετε καριέρα ως τραγουδίστρια (υπάρχει επιτυχημένο προηγούμενο ) και ως Φακίρης (επάγγελμα που θα έχει μεγάλη ζήτηση όπως εξελίσσεται η ζωή μας.)

monahikoslikos είπε...

Αχ, βρε κοπτοραπτού τι πύλη του ανεξήγητου είναι αυτή που άνοιξες με τα ...νιάτα σου.
Και η abttha δηλώνει ξανθιά ετών 23 αλλά δεν είδα να έχει τόση πέραση.
Μήπως να δηλώσω κι εγώ τριαντάρης μπας κι αυξηθεί η επισκεψιμότητα, τι με συμβουλεύεις...

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσι είσαι ότι πιο δροσερό και ντούρο υπάρχει στην παρούσα φάση στην ελληνική bloggosfaira. Ούτε κιτρινιές ούτε μιζέριες. Ειδησούλες όταν πρέπει στα άλλα παιδιά εκεί του mediablog και φλεγματικό χαβαλέ από δω. Σου εύχομαι τα καλύτερα αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα βρεις χζωρίς να σου τα ευχηθώ!
Γελάω με την καρδιά μου και με παρηγορεί να ξέρω ότι υπάρχεις εκεί έξω κι ας μην σε ξέρω.
Φιλικά

Στάθης

koptoraptou είπε...

@ kitsosmitsos:

Και που να σφίξουν οι ζέστες, αγαπητέ. Εκεί να δείτε απόλαυση. Εγώ κι ο Νες Καφές, ένα πράμα. Την καλησπέρα μου!

@ Βασιλική:

Καλώς ορίσατε στο φτωχικό μας και να μη μας παρεξηγάτε για την ακαταστασία. Με τον καιρό θα τη συνηθίσετε και θα σας αρέσει. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

@ de profundis:

«Ό,τι πρέπει για τη ζωή»! Έχω να ακούσω τέτοιο κοπλιμάν χρόοονια. Και δεν αστειεύομαι, τώρα. Για τον δε Χαρδαβέλλα έχω να σας πω ότι κι εγώ τον ζηλεύω, αλλά ποτέ δεν θα είχα τα γκατς να βγω φόρα παρτίδα και να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Με συγκρατεί, βλέπετε, η απειλή της μητρός μου που όταν ακούει για φλιτζανούδες και διάμεσα ξυπνάνε οι…Ουρσουλίνες μέσα της.
Όσο για το βασιλόπουλο που λέτε υπάρχουν δύο ντεφό: πρώτον δεν είναι βασιλόπουλο. «Δουλεύει μεσ’ τα κρύα για την αγάπη μου», που τραγουδούσε (πολύ) παλιά και η Βίσση. Μέχρι πριν από τον συγκεκριμένο, όντως, αρκετοί είχαν πάρει τα παπούτσια τους στο χέρι, αλλά αυτό είχε να κάνει με άλλους λόγους τρε κομπλικέ, για να εξηγηθούν έτσι στο πόδι.
ΥΓ.: Τραγουδίστρια; Φακίρης; Δε μας φτάνουν τόσες άφωνες και τόσοι παπατζήδες;

@ monahikoslikos:

Πως λέμε «είμαι ένα άγριο νιάτο που ‘χει το… μπιπ στο πιάτο»; Καμία σχέση, Λύκε μου! Όσο για την…επισκεψιμότητα που λες, ούτε εσύ ούτε το Λενιώ έχετε ανάγκη. Οι τρεις μας θα γίνουμε οι «Πάντα Νέοι Νο 2» και θα κάνουμε τον Καρβέλα να φάει τη σκόνη μας!

@ Στάθης:

Ενώ πολύ θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια – πολύ καλά για την ακρίβεια – το γεγονός ότι κάθε τρεις και μία υπάρχει κάποιος που με εγκωμιάζει έτσι με καθιστά – πώς να το πω; - σε δύσκολη θέση. Πάντως, σας ευχαριστώ και σας λέω ότι η ζωή συνεχίζεται είτε εγώ είμαι εκεί έξω είτε κανά διάμεσο αποφασίσει – όξω από ‘δω – να με σπρώξει παραέξω. Την καλησπέρα μου!

ria είπε...

πτωχή, πλην τίμια κοπτοραπτού, ευχαριστώ για την επίσκεψη στο ιστοκαλύβιόν μου και σας απήντησα

(μα πως τα λέω το άτιμο!)

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

μα δεν ειδα πουθενα ακαταστασια!
ολα πολυ τακτοποιημενα τα βρηκα!!!

καλημερα!
:)

Sophia Kollia είπε...

Ξεράθηκα στα γέλια, Καλημέρα συμπάσχουσα ,Μια απορία έχω, Γιατί δεν βάζεις κάτι πιό αθλητικούλι να μην πονάς? Υπάρχει και το σίτι-σπόρτ, και άν δεν σε πιστέψουν, βγάλτους ότι είναι εκτός μοδός...Νάσαι καλά, και πάντα κέφια..έστω και με το ζόρι!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως τελικά σ'αρέσει να τα κοιτάς μόνο τα πατούμενα και όχι να τα περπατάς?

Unknown είπε...

κοπελάρα μου, παρόλο, σωστά το κατάλαβες κι εσύ κι ο λύκος, ζηλεύω τρομερά την ταλεντάρα σου,
είμαι περήφανη που σε πέτυχα στη σκοτεινιά του διαδικτύου.
και ο ντε προφούντις στα είπε τόσο όμορφα, που τον ζήλεψα και αυτόν!
είναι τόσοι εδώ που μπαίνουν και αφήνουν εύστοχα σχόλια! καταπλητικά.
αυτό ξέρεις τι σημαίνει;
σημαίνει ότι παρόλο που ζούμε την εποχή μιας εκτεταμένης λαμογιάς,
όλοι μέσα μας ξεδιψάμε μόλις βρούμε λίγο νεράκι!
διψάμε όλοι, ό,τι κι αν το παίζουμε, διψάμε το απλό, το σωστό, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
όσο ψεύτικοι και να μαστε (μιλάω για μένα και για κανέναν άλλον).
κι έτσι βλέπω στο διαδίκτυο κι άλλους λίγους ανθρώπους σαν κι εσένα, που καταφέρνουν και βγάζουν από τον άλλον τον καλύτερο εαυτό του.
να είσαι καλά.
και να ζεις και να χαίρεσαι τη ζωή σου, το ίδιο ανεξάρτητη και το ίδιο αληθινή πάντα.
συγγνώμη για το μελό, αλλά είναι και η εμμηνόπαυση στα 23 που με κάνει λίγο πιο ευσυγκίνητη...

(αχ, προδόθηκα)

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα. Ένας αχταρμάς το γαζί. Πατούσες, κάλοι, μέσοι, παράμεσοι, Χαρδαβέλλες, γκόμενοι κ.ο.κ. Αν είχες γράψει και το κείμενο μετά τον ημιτελικό της Γιουροβίζιον θα περίμενα να διαβάσω κάτι και για την Καλομοίρα που έβαλε το στρινγκ ανάποδα για γούρι και έραψε και το φυλαχτό που της έδωσε ο Πατριάρχης μέσα στη φόδρα του φουστανιού της για το κακό μάτι. Κάτι ήξερε η ρουφιάνα.

koptoraptou είπε...

Παιδιά! Κάν’ τε φασαρία να τη σπάσουμε του αφεντικού!!!!







Ria:

Δεν κάνει τίποτα, αγαπητή. Την επόμενη φορά θα φέρω και φοντανάκια!!! Φιλιά!

Βασιλική:

Άμα βολεύεστε, εμένα χαρά μου, κυρία μου!

Sofia:

Αθλητικούλι; Για να μην μπορώ μετά να συμμαζέψω τα κότσια μου; Α παπα!
Όσο για το «καλά με το ζόρι», παλεύομεν! Καλωσήρθατε κι εσείς!

Cartman:

Εσείς να μη μιλάτε, (ξέρετε τι εννοώ) και τα παπουτσοκεράσματα δεν τα γλιτώνετε!
Ορίστε μας!

Abttha:

Νεράκι; Εγώ; Πες το αγάπη μου, να με βγάλει σε τρέντι μπουκαλάκι το Ζαγόρι!
(Ελένη, μη με συγκινείς, γιατί κλαίω σπάνια, αλλά όταν τα μπήγω, δε σταματάω ούτε με διακοσάευρο. Και με πετυχαίνεις σε πολύ ζόρικια φάση…).
Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω – περί «ταλεντάρας» και τα συναφή… Μ ‘ έχεις «ξεράνει» κι αν μπορούσες να με δεις είμαι ήδη κατακόκκινη… Να ‘σαι καλά, παιδί μου και θα τα πούμε κάποια στιγμή! Σ’ ευχαριστώ!
ΥΓ.: A, ρε de Profundis τι μου κάνεις!

Nikosm:

Όχι ότι έχω κανά πρόβλημα με το νιαουρητό κοράσιον, αλλά αν με δείτε να γράφω για Καλομοίρα δύο τινά συμβαίνουν: α) δεν άντεξα και το «ριξα» στα σκληρά, β) κέρδισα τριπλό τζακ ποτ και δικαιούμαι να καταστρέψω τη όποια λίγη, εναπομείνασα φαιά μου ουσία. Την καλησπέρα μου!!!

ria είπε...

σεμνή κοπτοραπτού αν υποψιαστώ ότι είσαι αυτή που άκουσα απόψε πριν από λίγο... θα πεθάάάάνω. που λέει και η χήρα του λαζόπουλου!
(της ξέφυγε της μτθ)

Ανώνυμος είπε...

ria, η αγαπητή κοπτοραπτού έχει προ πολλού αρνηθεί και διαψεύσει κάθε σχέση με τις εν λόγω αδερφές καθώς και τις έχει δημοσίως καταγγείλει για σφετερισμό της ιδιότητάς της.

Ανώνυμος είπε...

Από koptoraptou:


@ ria:

Αχ, Ρία μου ενώ πολύ θέλω να σε ρωτήσω τι άκουσες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μη μου θυμίζεις αυτή την παθέτικ ιστορία με τις εικασίες ότι πίσω από την αφεντιά μου κρύβεται γνωστή τηλεκριτικός… Ειλικρινά, πλέον ανακατεύεται το στομάχι μου. Σόρυ.

@ nikosm:

Νίκο, ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις εσύ!

ria είπε...

είπα εγώ τίποτα για τηλεκριτικούς?

εσύ νίκο, τι υπονοείς? εγώ δεν είπα τίποτα, η μτθ την εκαψε το είπε στον αέρα χθες βράδυ, λίγοι πρέπει να το είδαν μέχρι τέλους και πολλοί πιο λίγοι να το έπιασαν!

ria είπε...

παρεπιπτόντως, ποιος είδε το χαιρετισμό στη λυδία την τρίτη το βράδυ στα πρώτα ημιτελικά της γιουροβίζιον?

Ανώνυμος είπε...

Τα Σκεύη μου και τα Σέβη μου!
Ωραίο Ιστοκαλύβιον έχετε καλή μου.Κάτσε να σε βάλω στα αγαπημένα..έχεις πολύ ζουμί αγάπη μου εσύ....

Unknown είπε...

γλυκό μου ραφτάκι, ακόμα σε πονούν οι κάλοι;
ανεξήγητο...
την καλησπέρα μου με αγάπη

Ανώνυμος είπε...

@ria
Όλοι όσοι έπρπε να το δουν..u know dear! ;-)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

είσαι σίγουρη ότι δεν φοράς δυο δεξιά παπούτσια, για παράδειγμα;
:)

koptoraptou είπε...

@ ria:

Γράψε άκυρο. Προφανώς άκουσες τα περί κοπτοραπτούδων από τις αφές Μαγγίρα;
Άλλη τρελή φάση αυτή… Προφανώς κι ο Νίκος το ίδιο κατάλαβε. Πάσο και καλημέρες. Όσο για τον ξέκωλο χαιρετισμό στη Λυδία με το ζευγάρι που έβγαζε τα μάτια του, τον είδαμε και πόσο χαρήκαμε που στη Ευρώπη θα πιστεύουν και με τη βούλα ότι πηδιόμεθα ασύστολα!


@ abttha:

Ελενάκι μου, τι σου έλεγα γι τα κοκαλάκια μου; Ε, ξυπνησαν τα αυχενικά μου και δεν μπορώ ούτε μέχρι την κουζίνα να παω. Φιλάκια και θα επανακάμψω έστω και μετά πόνων!

@ aunt donna:

Καλωσήρθατε Θεία! Σας ευχαριστώ πολύ! Όσο για το ζουμί τη γνωστή παροιμία με τον κάβουρα προφανώς τη γνωρίζετε! Τα φιλιά μου!

@ σπύρος σεραφείμ:

Λες, βρε Σπύρο μου; Χαχαχαχα! Καλημέρες!