Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

"...Καλοκαίρι, μια οσμή νεκροθαλάμου, καλοκαίρι...."


Αυτά τα καλοκαίρια, τα πλαστικά, τα μίζερα, που δεν ξέρεις πότε ίδρωσες, πότε κρύωσες, πότε σκατά θα βρέξει, είναι τα χειρότερα. Και για ‘σένα και για την τηλεόραση. Λες και ο καιρός είναι σε... απευθείας σύνδεση με αρκετούς υπηρέτες της δημοσιογραφίας.
Μιλά με το στόμα τους:
Πότε ξεπροβάλλει δειλά μια ακτίνα ήλιου – τότε που κάνουν όντως αυτό που πρέπει. Σε πληροφορούν.
Πότε βρέχει ακατάπαυστα βλακείες – καμιά ομπρέλα δεν είναι αρκετή.
Και πότε τα λεγόμενα τους καίνε σαν βασανιστικός, λιγδιάρης καύσωνας τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Είναι οι στιγμές που τα σενάρια της μαλακίας – καμιά είδηση, μόνο σάλτσες – χύνονται από την οθόνη σαν καυτή ανάσα, ανθρώπου που έχει καιρό να πλύνει τα δόντια του.
Τις τελευταίες μέρες σχεδόν μακαρίζω τον Ταχτσή.
Ο φόνος του δεν βεβηλώθηκε ικανά.
Η λινκιά δεν είχε ακόμη ανακαλυφθεί.
Άσε που τω καιρώ εκείνω, οι ανόητοι αισθάνονταν ακόμη μια κάποια ντροπή για την ανοησία τους και φρόντιζαν να μιλούν λιγότερο.
Σήμερα, σε τεμαχίζουν, ενώ είσαι ακόμη ζωντανός. Σιγά που θα κωλώσουν, όταν πεθάνεις.
Αν δε, πεθάνεις φρικτά, οδυνηρά, κανείς δε σε γλιτώνει από το σκύλεμα.
Βλέπεις, ο νομοθέτης είχε προβλέψει την περιύβριση νεκρού – άρθρο 201 του Ποινικού Κώδικα. Δεν είχε προβλΤον Ιαίποτα για την τηλεοπτική περιύβριση που προκύπτει στο σαλόνι σου, βαφτισμένη «ενημέρωση».

«Οι τελευταίες στιγμές του Νίκου Σεργιανόπουλου».
«Στα ίχνη του δράστη του φόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου»
«Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου»
«Πρόσωπο – κλεδί καταθέτει για την υπόθεση του Νίκου Σεργιανόπουλου»
«Έτσι σκότωσαν τον Νίκο Σεργιανόπουλο»

Κι ύστερα ήρθαν οι γενικεύσεις, τα υπονοούμενα, οι σιχαμερές νουθεσίες περί ομοφυλοφίλων, αυτά τα λεκτικά όργια που και νεκρό ανασταίνουν.
Κι ύστερα ήρθαν οι... «ενδοσκοπήσεις» από ψυχολογοψυχιάτρους που είναι να απορείς ποιος ασθενής τους εμπιστεύεται ό,τι πολυτιμότερο έχει: την ψυχή του...
Κι ύστερα ήρθαν οι... αγορεύσεις από δικηγόρους, που δεν θα καθόσουν να σε υπερασπιστούν ακόμη κι αν είχες κλέψει μια καραμέλα.
Ταφόπλακα στα παραπάνω, το τηλεπαπαδαριό που το φυσικό του περιβάλλον δεν είναι ούτε ο άμβωνας ούτε το εξομολογητήριο...
Μ’ έναν κώδικα ηθών και αξιών που η δικιά μου η μεζούρα – και κανενός, φαντάζομαι – αδυνατεί να προλάβει... Ποτε μακραίνει, κατά πως θέλουν όλοι αυτοί και πότε κονταίνει. Κατά τον ίδιο τρόπο.
Το τι τεκταίνεται, όταν οι προβολείς σβήνουν και τα γκλάμουρ πάρτις τελειώνουν, το ξέρετε όλοι. Κι αν δεν το ξέρετε, κάντ’ τε μια βόλτα μέχρι το blog του χαρισματικού Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και την «Επώνυμη» του (panagiotishadjistefanou.blogspot.com).
Γραμμένο πριν από λίγα χρόνια, γραμμένο σκληρά, βάρβαρα σχεδόν, αλληγορικό σε πολλά σημεία, αλλά πέρα για πέρα πραγματικό, για όποιον το... «σηκώνουν» τα ευαίσθητα άντερα του.
Όλα τα υπόλοιπα, όσο κι αν καίγεστε από... ανθρώπινη περιέργεια, δείτε τα. Αλλά προσπερνώντας τα. Έτσι κι αλλιώς -και επειδή νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο- είμαστε καταδικασμένοι να τα ξαναδούμε.
Σε επανάληψη. Αργά, εμετικά, βασανιστικά.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:
www.ibiza-spotlight.com

27 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Δεν λες πάλι καλά που δεν έκαναν και αναπαράσταση του φόνου....
Άσε που φοβάμαι μην βγεί απόψε η Νικολούλη και ψάχνει το φονιά στο τούνελ της

koptoraptou είπε...

@ monahikoslikos:
Πω πω! Αυτό μου είχε διαφύγει... Όχι, ρε γαμώτι!

Ανώνυμος είπε...

kai gamv to post!
Eisai mesa se ola!!!!!
ma ola!!!!
Se filw~!

monahikoslikos είπε...

Ωπα της η θείτσα!

ria είπε...

λες να σταματήσουν μετά τις δεκαεννιά που θα πάψει να είναι ανάδρομος ο ερμής?
κρίμα στον καημένο το σεργιανόπουλο. δεν άξίζει σε κανένα τέτοιος θάνατος. και αν είσαι και διάσημος, δεν πεθαίνεις μόνο μια φορά. σεβασμός στο νεκρό καθόλου. σεβασμός στους θλιμμένους συγγενείς? που ακούστηκε. σεβασμός στους τηλεθεατές, ανύπαρκτος. τρεις μέρες τώρα ο κάθε πουαρό και αγκάθα κρίστη των μίντια, λέει το μακρύ του και το κοντό του. φέτος το πάσχα για τα κανάλια ήρθε στις 4 ιουνίου!

εγώ από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος είμαι και ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει. υπομονή φιλενάς, υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Είναι μία άλλη διάσταση του

Ο Θάνατος σου η ζωή μου.

H οσμη δεν είναι απλά νεκροθαλάμου είναι η μυρωδιά της απόλυτης σήψης.Δυστυχώς αυτοί που σαπίζουν δεν είναι οι έγκριτοι και αντικείμενικοί (άλλωστε αυτοι δεν εχουν ρουθούνια να μυρίσουν αλλά κεραιες και μουστάκια)αλλά ολοι εμείς.Ευχαριστούμε για τη δροσιά των αναρτήσεων ,καθυστερεί τη σήψη μας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λέει σε κανέναν απο αυτούς τίποτα το ονομα Κρέων?Σοφοκλής?Αντιγόνη?
Μπα ευτυχως όλοι αυτοι πρόλαβαν και πέθαναν νωρίς ,άσε που το έργο δεν έχει γίνει σήριαλ για να το γνωρίζουν.
Παρόλο που έχει γραφτεί 2500 χρόνια πρίν μου μοιάζει τρομερά επίκαιρο.

Δεν ξέρω γιατί αλλά σχολιάζοντας την ανάρτηση μου βγήκε ένας τρομερός θυμός.

Flying Libido With A Ukulele είπε...

ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ...
Εύστοχος τίτλος για την κυρίαρχη φιλοσοφία των καιρών...
Ότι δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα
μπροστά σ' αυτά που συμβαίνουν χωρίς εσένα μπροστά στα έκπληκτα μάτια σου, που έρχονται αναπάντεχα, σχεδόν απρόσκλητα και ξεριζώνουν πόθους, θολώνουν ορίζοντες, ανατρέπουν πηγαιμούς, κάνουν αναγραμματισμούς στο ταξίδι σου, στη χαρά σου, ανατροπές στη φιλότιμη προσπάθεια να βρεις κάποια ανεκτή ΜΕΣΗ ΟΔΟ...
Είναι έτσι....
Μήπως όμως κι όλη αυτή η μιζέρια, να τους σχολιάζουμε, να τους δηλώνουμε με χίλιους τρόπους τον αποτροπιασμό, πόσο πολύ μας ενοχλησαν κα πάλι,
ότι αυτό που έγινε τώρα...δεν το περιμέναμε με τίποτα...
είναι μέρος του δικού τους παιχνιδιού;
Γιατί και ο δικός μας κόσμος να είναι ανακύκλωση αυτής της οσμής του δικού τους νεκροθαλάμου;
Ας αλλάξουμε τροπάρι κι ας ασχοληθούμε, εμείς τουλάχιστον που λέμε πως μας αηδιάζουν με τα σκατά, με τα όμορφα που έχει η ζωή...που δυστυχώς δεν προβάλλονται στα μίντια... Δεν τελειώνει η ζωή σ' ότι δείχνει η τηλεόραση... Γιατί να είναι τόπος μας ο βόρβορός της;
Ας αλλάξουμε τροπάρι
γιατί
ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΡΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ

Swell είπε...

Προ λινκιών, όταν ακόμη όλα τα κανάλια πρόσφεραν γη και ύδωρ για να έχουν ελικόπτερο, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να βρίσκονται γρήγορα στον τόπο του "ενδιαφέροντος", εξού και τα "το ελικόπτερο του ΜΕGA, το ελικόπτερο του STAR κ.λ.π). Τα ελικόπτερα τα νοίκιαζαν. Το κανάλι της κυρίας που-δεν-είδε-το-DVD, χρησιμοποιούσε τότε το ελικόπτερο μεγάλης (πολύ μεγάλης) ασφαλιστικής εταιρίας. Και πρόσφερε air time δωρεάν. Όταν ο διευθυντής marketing της ασφ. εταιρίας κατάλαβε πόσο βοηθούσε την τηλεθέαση του δελτίου των 8μμ. άρχισε να πιέζει για περισσότερο δωρεάν air time. Θυμάμαι ότι στις συναντήσεις, το κύριο επιχείρημά του ήταν ότι μόνο το ελικόπτερο της εταιρίας του (μας) πρόσφερε ζεστό, αχνιστό αίμα! Και πάντοτε δέχονταν τις αυξημένες απαιτήσεις του. Μέχρι που "εφευρέθηκαν" τα links. Και γλιτώσαμε από τα ελικόπτερα. Τώρα αυτό ήταν καλό ή κακό; Aν και είναι γεγονός ότι σε διαδηλώσεις έχουν καεί μερικά βαν εξωτερικών μεταδόσεων, νομίζω ότι η θεάρεστη αυτή διαδικασία, έχει ατονήσει. Καιρός να διωρθώσουμε το πρόβλημα. Καλό σας Σ/Κ αγαπητή. Λινκ εγώ δεν έχω, ελέω ΔΕΗ. Διακοπή ρεύματος από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα. Επιστροφή στη παράδοση: Dial-up!

ria είπε...

φιλενάδα, δε σε καταλαβαίνω.

χαρισματικός ο χατζηστεφάνου που έχεις λινκ? σε τι?????

χαρισματική είναι η ματθίλδη μαγγίρα, ο πέτρος φιλιππίδης, ο σταμάτης κραουνάκης, η σήλια κρηθαριώτη, ο μάριος φραγκούλης, ο διονύσης γραμμένος και χίλιοι δυο άλλοι αλλά οπωσδήποτε όχι ο χατζηστεφάνου.

σκληρές σκηνές, αηδιαστικές περιγραφές, αρρωστημένες εικόνες. ο χατζηστεφάνου χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική παρακολούθηση και θεραπεία.

λόγω δουλειάς, μπορώ να δω και να διαβάσω οτιδήποτε. δεν με πειραξε τι διάβασα, με πείραξε το γεγονός ότι υπάρχει μυαλό τόσο αρρωστημένο. διάβασα και τα σχόλια και διαπιστώνω ότι ακόμα υπάρχουν λογικοί άνθρωποι και σίγουρα δεν είναι η μειοψηφία!

αν πρόκειται για τον χατζηστεφάνου που έκανε σόου στον τριανταφυλλόπουλο, τότε όχι μόνο στη γραφή αλλά και στη συμπεριφορά έχει πρόβλημα ο άνθρωπος.

αν δε, θεωρείς ότι αυτό το πράγμα είναι λογοτεχνία... τότε ούτε εσύ πας καλά. και με το συμπάθειο, δεν έχω δει δείγματα βλακείας από μέρους σου! μήπως να το ξαναδιαβάσεις για να δεις τι μαλακίες γράφει?

KitsosMitsos είπε...

Κρίμα γιατί πάνω σε τάφους χορεύουν όχι οι αγγέλοι αλλά οι πάσης φύσεως γελοίοι. Και κρίμα και γι αυτούς που βάζουν στο σπίτι τους τέτοιες εικόνες.

koptoraptou είπε...

@ aunt donna:

Σας φιλώ πίσω αγαπημένη και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

@ monahikoslikos:

Οι θειτσες είναι που κάνουν τη διαφορά, Λύκε μου!

@ ria:

Ρία, κάλμ ντάουν, μάνα μου. Λίγο επιθετική η γλωσσίτσα που χρησιμοποιείς, αλλά δεν υπάρχει θέμα. Το τι θεωρεί χαρισματικό ο καθένας είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Δείγματα βλακείας, όπως λες, εκ μέρους μου, δεν έχεις δει ακόμη, όπως σίγουρα δεν θα δεις ρομαντικά ξεσπάσματα και ιστορίες για κοριτσάκια που έχασαν τον μεγάλο έρωτα. Κι επειδή κι εγώ λόγω…δουλειάς, διαβάζω από πορνό φυλλάδια μέχρι Ρωμανό Μελωδό, έχω μάθει να διαβάζω και πίσω από τις γραμμούλες.
Το αν θες να πιστεύεις ότι είμαι και εγώ ψυχασθενής και χρήζω αμέσου θεραπείας, μαγκιά σου.
Θα μου επιτρέψεις όμως να γράφω αυτό που πιστεύω, έτσι; Θενξ!

@ de profundis:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όχι για τα καλά λόγια, απλώς. Ούτε για την ουσιαστική ευγένεια σας. Αλλά γιατί είστε από τους λίγους που ξέρετε ότι το «χύμα» είναι για την καφετέρια, αλλά όχι όταν πιάνουμε το πληκτρολόγιο. Και πάντα, μα πάντα, μα πάντα έχετε κάτι να προσφέρετε ακόμη κι όταν γράφετε μισή γραμμή. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ο θυμός να μην σας περάσει. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν είμαστε θυμωμένοι. Και κυρίως όταν ξέρουμε γιατί θυμώνουμε. Να ‘στε καλά, αγαπημένε!

@ flying libido with a ukulele:

Κατ’ αρχάς καλωσήρθατε.
Κατά δεύτερον έχετε απόλυτο δίκιο. Επιτρέψτε μου όμως να σας πω ότι δεν γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι αν δεν… ασχολούμαστε με τα μίντια.
Δεν ανακυκλώνουμε τη σήψη τους, όταν ασχολούμαστε με τις παπαριές τους.
Τουναντίον, θα μου επιτρέψετε να σας πω, ότι όταν αδιαφορούμε και δεν τα ψιλο…ελέγχουμε, τότε είναι που αποχαλινώνονται. Και μια μέρα θα τα βρείτε έξω από το δικό σας σπίτι, να ασχολούνται με τη δική σας… αυλή. Την καλησπέρα μου και να τα λέμε.

@ swell:

Εσύ, εγώ κι ο de profundis πρέπει να πάμε για τσάι καμιά μέρα. Διότι κι εσύ ανήκεις στην ίδια συνομοταξία: τι ωραία πληροφορία απ’ τα παλιά ήταν αυτή; Και όχι πες μου σε παρακαλώ: δεν θα προτιμούσες – τώρα που ειδες τι σκατά έγινε η τιβί με τις λινκιές – να είχαμε μείνει στην εποχή του…ελικοπτέρου. Τα φιλιά μου αγαπημένη και ελπίζω το ρεύμα να ξαναβρήκε τον δρόμο για το σπίτι σου!

koptoraptou είπε...

@ kitsosmitsos:

Κι, όμως, αγαπημένε! Το θέμα δεν είναι ότι βάζουμε στο σπίτι μας τέτοιες εικόνες. Το θέμα είναι ότι μπροστά στους άλλους κάποιοι κατακρίνουν αυτές τις εικόνες και μετά τρέχουν στη τιβί της κρεβατοκάμαρας να δούν και τη συνέχεια…

Unknown είπε...

ο συχωρεμένος νίκος σεριανόπουλος δε μπήκε πρώτη φορά σπίτι μας. περάσαμε μαζί του ευχάριστες ώρες. και τα τρία μου παιδιά, που δεν είναι τηλεορασάκηδες, έβλεπαν το 2 ξένοι με ευχαρίστηση, το ίδιο κι εγώ. έτσι, όταν σε κάποιο απ αυτά τα απογεύματα άνοιξα την τηλεόραση κατά τύχη κι έβλεπα συνέχεια χωρίς να προσέχω τη φωτο του, διερωτήθηκα για λίγο τι είχε γίνει, και μετά το άκουσα. όπως ήταν λοιπόν γνώριμος του σπιτιού, ο σεραφείμ άκουσε τα περί φόνου κι έμεινε άφωνος. ήταν πλέον βάναυσο να πω στο δεκατριάχρονο να κλείσει την τηλεόραση, το θέμα τον είχε, περίπου, δικαίως απορροφήσει. έβλεπες τη φρίκη να εκγαθίσταται στο πρόσωπό του και το σώμα του.
πούλησε πολύ αυτό το τελευταίο αντίο.
αν σ'εμάς ήταν βλαβερή και νοσηρή αυτή η παρακολούθηση, δε συζητάω για τους ίδιους τους συγγενείς.
άλλωστε, με κάτι καθάρματα δημοσιογράφους που είναι ακριβώς ό,τι και τα κοράκια του φαρ ουέστ, έχω ζήσει από σχετικά κοντά τι είναι να εξευτελίζεις μια τρελή χωριάτισα για το περίφημο 'τι έχετε να μας πείτε για...' όσο φρικαλέο και θηριώδες κι αν είναι το αποτέλεσμα.
κοντά στο συχωρεμένο το νίκο, -άκουσα κι από ένα δημοσιογραφικό βλήμα ότι το τέλος του ήταν επάξιό του, τη ήθελε να πει ο κόπανος, καταλάβαινε;- η πρόσκληση στους χίλιους δυο κυρίους και κυρίες με διάφορες παπάρες, ακόμη και για ιδιωτικά πανεπιστήμια και υπουργούς άκουσα στην κουβέντα, η πρόσκληση των δημοσιογράφων προς διαφόρων ειδικοτήτων ανθρώπους θεωρείται τέτοια τιμή, που ο άλλος έρχεται ακόμη και να ξεβρακωθεί. το 'άρτος και θεάματα' έγινε 'σκατά και θεάματα'.
γι'αυτό σου λέω, αγαπημένη μου κοπτοραπτού, κάνε με γλάστρα σε μια εκπομπή σου...
πλήηηζ, κι από μένα, ό,τι θέλεις!

Ανώνυμος είπε...

Κοπτοραπτού,

Δυστυχώς δεν πιστεύουν όλοι αυτά που γράφετε. Βλέπετε, στους άνυδρους από ιδέες, δημιουργικότητα και μέλλον καιρούς που ζούμε, το προπαρασκευασμένο δράμα δεν έχει αλλάξει την αποστολή του, αλλά το μέσο. Η μιζέρια του άλλου πάντα σερβίρονταν στο κοινό για να μειώσει τις δικές του σκοτούρες. Αυτό που γινόταν παλαιότερα στην Επίδαυρο σήμερα γίνεται στο δελτίο των 8, με έναν τρόπο που αρμόζει στην βιομηχανοποιημένη ζωή μας. Μιζέρια, πόνος και δράμα σε προπαρασκευασμένη μορφή, σαν χάπι που χορηγείται πριν το βραδυνό. Το μασουλάει ανέμελα ο κάθε άνθρωπος, ανακουφίζεται από τον δικό του πόνο (χαμογελάστε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα), πέφτει για ύπνο και την επόμενη...

Η ζωή συνεχίζεται:

http://reciclocidade.files.wordpress.com/2007/09/good-morning-lemmings.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να καταλάβω την οργή της Ρίας, όχι όμως και το σκεπτικό της. Εγώ πέρασα το Σαββατοκύριακο μου διαβάζοντας το βιβλίο αυτού του ανθρώπου και μπορώ να σου πω ότι σκέφτηκα πολύ πριν κάτσω να σου γράψω. Ναι, σε πρώτη ανάγνωση είναι πολύ σκληρό. Σε κάνει να σιχαίνεσαι τον ευατό σου. Μετά, όμως και επειδή τυχαίνει έστω κι από τις ... κουίντες να δουλεύω στον χώρο του θεάματος, αυτό που τόσο χαζά αποκαλοιύμε show biz στη χώρα μας ένα έχω να γράψω. Και λίγα είπε και λίγα έγραψε, γιατί όσο και να θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά και καλοπροαίρετα, τα πράγματα αυτά συμβαίνουν! Και όποιος έχει έρθει σε επαφή με στάρλετ, σταρλετίστες, ντίβες του θεάματος, αγόρια και αγοράκια, ζιγκολό και ζιγκολάκια, πατρόνους και λοιπούς κυρίους και κυρίες, ξέρει ότι τα πράγματα είναι έτσι και χειρότερα.
Αλλά ντρεπόμαστε, ντρεπόμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, φρίττουμε, αλλά δουλεύουμε για όλη αυτή την αηδία μην και χάσουμε την επαφή μας με τον χώρο.
Τρέμουμε να σώσουμε το τομαράκι μας και κάνουμε τους μουγγούς, τους τυφλούς και τους ανίδεους όταν ξέρουμε ότι ο άλλος αργοπεθαίνει στο καμαρίνι του, στην κοινόχρηστη τουαλέτα.
Κι εσύ, Κοπτοραπτού, χωρίς να συμφωνώ πάντα μαζί σου θέλω να σου πω ότι είσαι θαρραλέος άνθρωπος. Των άκρων καμιά φορά, αλλά το λέει η καρδιά σου. Που δεν ζεις μέσα στο όνειρο, δεν χάφτεις τα μπαμπακιασμένα συννεφάκια και καμιά φορά διαλέγεις να μας κάνεις κοινωνούς όλης αυτής της υποκρισίας. Σόρυ για το ύφος, αλλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει από μέσα που λένε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
Να είσαι πάντα καλά πάντα έτοιμη και πάντα αληθινή.

Αλέξης Ν.

greekmedianews είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Δυστυχώς στην τηλεόραση που έχουμε (και που φοβάμαι ότι είναι αυτή που μας αξίζει) υπάρχουν πολλά πράγματα που απλά δε βλέπονται, αλλά τα βλέπουμε...
Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή...

Ανώνυμος είπε...

Τη ιντηντ (δεν ξερω αν το εγραψα καλα ειμαι αρχαριος σε αυτο το γλωσσικο ιδιωμα)

Ανώνυμος είπε...

Από koptoraptou:

@ abttha:

Κορίτσι γλυκό, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα σκατά είναι το φυσικό μας περιβάλλον. Όσοι αποδεχόμαστε τον ρόλο της μύγας περνάμε υπέροχα. Όσοι πάλι σιχαίνομαστε αφόρητα δεν ξέρουμε που να ξαποστάσουμε, που να ακουμπήσουμε το μάτι μας. Η λογική του χωριού, του κυρ χωροφύλαξ που διεξάγει την ανάκριση έχοντας στη θέση του ανακρινόμενου την τρελή βλαχάρα που λες κι εσύ, έγινε ο κόσμος της τιβί. Μόνο που στην πρώτη περίπτωση η βλαχάρα ήξερε ότι ήταν βλαχάρα. Στην περίπτωση της τιβί η βλαχάρα έχει πειστεί ότι είναι πανεπιστήμων, άσε που έχει βάψει την καούκα ξανθιά, έχει στολιστεί με τις πομάδες και πιστεύει ότι έχει την Ελλάδα στα πόδια της. Σε φιλώ γλυκό μου και να προσέχεις.

@ ανώνυμος:

Τσίχλα για τα ματάκια, αγαπητέ μου και δε βαριέσαι, αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Όπως τα λέτε. Ακριβώς. Ούτε μια λέξη λιγότερη, ούτε μία περισσότερη. Την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

από koptoraptou:

@ Αλέξης Ν.:

Μου αρκεί η προσωπική σας εμπειρία. Και δεν είναι κανόνας ότι αυτά συμβαίνουν σε όλους, αλλά το ότι όταν συμβαίνουν, ε, πως να το κάνουμε συμβαίνουν. Όσο για όλα τα υπόλοιπα που γράφετε κάνω ότι δεν είδα, πρώτον γιατί κοκκινίζω και δεύτερον γιατί πιο ενοχική και φοβιτσιάρα από ‘μένα δεν έχω γνωρίσει. Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα να ‘χετε.

@ Greekmedianews

Ναι, αλλά άβυσσος και η ψυχή του παρουσιαστή. Ιτ τέικς του του τάνγκο, καρντάση. Την καλημέρα μου!

@ De profundis:

Καλά το γράψατε. Μόνο να μου πείτε αν το θέλετε με λεμόνι ή με γάλα. Τα φιλιά μου!

kanataki είπε...

koptoraptou super star

με τόσους ανώνυμους είσαι η θεά των μπλογκ

Giannis Kafatos είπε...

μάι ντιάρεστ καλημέρα
διαβαζω μέρες τώρα το ποστ και στα σχόλια, όπως βλέπει το μάτι μου μέρες τώρα - χωρίς να τις παρακολουθεί απαραιτήτως - τις νεκρολαγνικ-ο-μοφοβικ-ο-εμετικές εκπομπές για τον μακαρίτη Σεργιανόπουλο. ίσως είναι η πρώτη φορά που έγινε τόσο μεγάλη σπέκουλα για το θάνατο ενός επώνυμου. όλες οι μυξοπαρθένες μας ζάλισαν. όλοι οι ... προοδευτικοί (μόνο μπροστά στο γυαλί)ανέπτυξαν σε δεκάρικους την ιερά τους οργή για τα πρότυπα της νεολαίας κλπές klaparxidies.
ομως επίτρεψέ μου να μη λησμονήσω όπως νομίζω πρέπει να το κάνουμε κάθε φορά, και την ευθύνη του δέκτη. όσο πετάει κάποιος σκατά αν υπάρχει κάποιος που τα δέχεται και ζητάει λιγωμένα κι άλλο πάντα θα βρίσκεται ο σκατατζής να του τα προσφέρει. καταλαβαίνεις ότι δε με ενδιαφέρει να μειώσω την ευθύνη του σκατατζή. Αυτός πάντα θα ψάχνει όπου βρωμάει και ζέχνει για να συντηρεί το "μισθουλάκο" και την "προβολίτσα" του!!!
Ο δε αναμάρτητος πρώτος το σκατό ... δοκιμαζέτο!
αυτά, αποκαμωμμένος από τις "εικόνες" της δουλειάς μου, που με ξεπερνάνε!
...
ας χαμογελάσουμε παρ' όλα αυτά
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Agent Provocateur είπε...

Des se epanalhpsh tous '2 Xenous'... Einai pio ugies apo to na sarkorovas panw sto ptwma enos an8rwpou opws dustuxws kanoun polloi autes tis meres!

Kalhmera!

vatraxokoritso είπε...

Δεν τους έφτανε το facebook θα κάνουν και συναυλία την ημέρα των γενεθλίων του...
Μετά θάνατον κολλητιλίκια, όλα για τα 5 λεπτά γαμημένης δημοσιότητας.

koptoraptou είπε...

@ kanataki:

Τέτοια γράφετε και μετά στρουντζώνουν μερικοί και μου γράφουν κουλαμάρες… Την καλησπέρα μου!

@ Giannis Kafatos:

Συμφωνώ πολύ μαζί σου για την ευθύνη του αποδέκτη. Γιάννη, όμως, ξέρεις κι εσύ πολύ καλά λόγω δουλειάς, ότι το να πατήσεις το κουμπί και να αλλάξεις κανάλι δεν είναι μόνο θέμα προσωπικής επιλογής αλλά και θέμα παιδείας. Τηλεοπτικής παιδείας, εννοώ, Ιωάννη. Και από αυτήν δυστυχώς, δεν διαθέτουμε. Την καλησπέρα μου.

@ agent provocateur:

Περαστικά έχω να ευχηθώ και καλό διάβασμα. Μόνο με καλό διάβασμα θα μάθετε να μην μπερδεύετε αυτά που διαβάζετε με αυτά που βλέπετε.

@ vatraxokoritso:

Και το κακό είναι ότι συνεχώς, όλο και κάποιος βρίσκεται να συντηρεί όλον αυτόν τον εσμό στις κανάλες. Γαμώτι

Agent Provocateur είπε...

Grapse la9os... Molis diavasa th diatupwsh k eida oti egrapsa xontrada..!

Sumpa8a me, ma ap to polu diavasma eniote vlepeis astrakia!

Apologies again k kalo SK!
AP

koptoraptou είπε...

@ agent provocateur:

Μην ταράζεστε. Το (πολύ και φοιτητικό) διάβασμα ουδέποτε υπήρξε καλός σύμβουλος. Καλή δύναμη εύχομαι και γρήγορα ξεμπερδέματα!