Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

"Συσκέψεις" και άλλες τρίχες...

Φίλε μοναχόλυκε που με ρωτάς ούτε οι κλωστές μου τέλειωσαν, ούτε ο κοπτοράπτης χάλασε... Απλώς έκανα ένα μοιραίο λάθος... Πήγα σε... σύσκεψη! You know, δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες και άλλα spieces… Μ’ αυτά και μ’ αυτά νυχτώσαμε και άκρη δε βγάλαμε, κιόλας...
Τι ‘ν’ αυτό ρε πούστη μου; Όποιος δεν έχει τι να κάνει, όποιος βαριέται, όποιος καυλαντίζει, συγκαλεί και μια σύσκεψη. Ασύλληπτο!
Όταν ήμουν πιο μικρή, είχα στο διπλανό μου γραφείο έναν άνθρωπο, που επειδή ήταν στ’ αλήθεια σοβαρός, βγήκε στη σύνταξη χωρίς να γίνει ποτέ αρχισυντάκτης. Μόλις άκουγε ότι ο εκδότης... συγκαλούσε σύσκεψη πετιόταν για τσιγάρα, για ρεπορτάζ, για γκόμενες και επέστρεφε αργά το απόγευμα, όταν όλοι χτυπιόντουσαν την τελευταία στιγμή να «κλείσουν» σελίδες. Κοινώς, το πιο juicy κομμάτι της μέρας είχε «φαγωθεί» στις συσκέψεις!
Για να μην τα πολυλογώ, αυτός ο καλός άνθρωπος, όταν με έβλεπε με ύφος τεθλιμμένο να μαζεύω χαρτιά και σημειώσεις για να πάω στη γαμοσύσκεψη, μου έλεγε: «Κάποια μέρα θα πας και σε σοβαρά μαγαζιά. Εκεί οι συνάδελφοι τις συσκέψεις τους τις κάνουν για 5 λεπτά στο πόδι και στο διάδρομο! Άντε, τώρα κοπτοραπτού, πήγαινε».
Χα, χα,χα! Μα στα σοβαρά μαγαζιά είναι που οι συσκέψεις μοιάζουν με τον Μπεν Χουρ, παππουουου!
Anyway, το έκανα το λάθος και πήγα χθες και γι’ αυτό με δουλεύει ο μοναχόλυκος ότι έμεινα από κλωστές. Ρίχνω ένα ειδησάκι τώρα και θα επανέλθω το απόγευμα για να γουστάρουμε. Και που ‘σαι μοναχόλυκε: Φάε τη γλώσσα σου!


- Στενοχώριες λέει έχουν στο Mega, λόγω της αποχώρησης Παπαχελά. Σκέψου να αποφασίσει να τους χαιρετήσει κι ο Στραβελάκης. Οι πληροφορίες λένε ότι ο δημοσιογράφος μετά από 18 χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι δέχθηκε γενναία πρόταση από την Κάντζα και συγκεκριμένα πό τον Χουλιάρα με τον οποίο οι σχέσεις του παρουσιαστή εμφανίζονται σούπερ. Και δεν είναι το θέμα στις αποδοχές, αλλά στο ότι αν το αποφάσιζε ο Στραβελάκης να πάει στην Κάντζα, δεν θα πήγαινε ως απλός παρουσιαστής. Αντιλαμβάνεστε...

1 σχόλιο:

monahikoslikos είπε...

Όσοι δεν σκέπτονται γλύφουν και συσκέπτονται για να παραφράσω το γερο Παπανδρέου.
Γι αυτό και τα αφεντικά δίνουν τις μεγάλες καρέκλες σε ανεγκέφαλους που τους γλύφουν τα (μπιπ) και επειδή δεν τους κόβει συσκέπτονται και ματασυσκέπτονται μήπως και βγάλουν άκρη από αυτά που λένε οι άλλοι.