Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Πάρτε μου δώρο μια τσατσάρα!



Δεν το μπορώ το καλοκαίρι. Ειλικρινώς. Κατά βάθος είμαι Σουηδέζα, για να μην πω Εσκιμώα. Αυτή την αηδία που ιδρώνω, κολλάω, δεν μπορώ να κλείσω μάτι, όλη την ώρα πρέπει να ‘χω την κεφάλα μου κάτω από το ντους και τα μάτια μου να κλείνουν από τη μαύρη νύστα απλώς ΔΕΝ το μπορώ!
(Και μη μου πει κανείς για αιρ κοντίνσιον, γιατί θα βρίσω. Και αυτόν, και τη ΔΕΗ που κάθε Αύγουστο μου ‘ρχεται φορτσάτη και το ότι τα πνευμόνια μου δεν αντέχουν την ξηρότητα που προκαλούν αυτά τα ρημάδια).
Είναι τράτζικ αυτό που ζω, σας το ορκίζομαι. Το μάτι μου κλείνει εκεί κατά τις 5.30 και το ξυπνητήρι χτυπάει εκεί κατά τις 7.30.
Εν τω μεταξύ, ξαπλωμένη τέζα στον καναπέ έχω δει όοοολες τις επαναλήψεις, όλες τις ξένες σειρές που απευθύνονται σε βαμπίρ – κοινώς προβάλλονται μετά τις δύο – και όλα τα μηχανήματα για τέλειους κοιλιακούς, κωλιακούς, μπουτιακούς και θωρακικούς.
Εννοείται ότι μετά βλέπω εφιάλτες με Δράκουλες που κάνουν διάδρομο και βαράκια, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.
Στο μεταξύ, μία (ΜΙΑ) σειρά μου άρεσε σ’ αυτή τη ζωή και τελειώνει.
«Νόμος και Τάξη». Ωραίες αμερικανίτσες με γαμάτες ιστοριούλες και μπατσούληδες που είναι πολύ ταφ, αλλά το βράδυ πολύ συναισθηματικοί και θέλουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τα 8χρονα παιδάκια τους.
Αυτό το ωραίο πράμα, λοιπόν, το ξεκάθαρο, το μπρουτάλ, που δεν χρειάζεται καμία λεζάντα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!
Και τι θα βλέπω εγώ τώρα μέσα στην μαύρη αγρύπνια;;; Τιούντορς;;; Ούτε που να το συζητάς! Ό,τι έχει κορώνα επάνω του με οδηγεί σε αναφυλακτικά επεισόδια.
Το μόνο που έχω καταφέρει να διαπιστώσω – κι αυτό σε κατάσταση ζάπινγκ – είναι ότι ο Ερρίκος ήταν φαρμακοτσούτσουνος. Ό,τι πήδηξε μετά ή το σκότωσε ή του πέθανε. Α παπα! Και κάνει και ζέστη...
Και καλά το βράδυ πάει κι έρχεται;
Το πρωί; Τι κάνεις το πρωί; Την προηγούμενη εβδομάδα παραλίγο το γλίτωσα το εγκεφαλικό όταν άκουσα Ελένη Μενεγάκη να λέει ότι στο σπίτι της μηνιαίω χρειάζεται 17 κιλά λάδι. Έπαθα, ίδρωσα, μου βγήκαν λίγο τα μάτια έξω, αλλά μετά βαρέθηκα να ασχοληθώ. Διότι ποια είμαι εγώ που θα κάνω κουμάντο σε ξένο σπίτι με τόσα στόματα; Αλλά βρε πουλί μου, μην τα πετάς έτσι αυτά!
Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να εξοικονομήσει ούτε το ένα κιλό το λαδάκι και το βάζει με το σταγονόμετρο...
Δεν είμαι καλά. Κοίτα τι πάει και με πειράζει, θα μου πεις. Εδώ γίνεται της τρελής το ικρίωμα με τη Ζίμενς και εγώ ζορίζομαι με τα ελαιόλαδα.
Άσε που έρχονται οι πελάτισσες με τα ξώβυζα και ξώπλατα και μου ‘χουνε κάνει τα αυτιά μου χωνιά με τις παπαριές (σόρυ κιόλας) που ετοιμάζουν οι κανάλες για του χρόνου... (Έλεος!). Αγκομαχάει ο κοπτοράπτης σαν παλιόγρια στην ανηφόρα.
Παιδιά, σοβαρά μιλάω, αν μ’ αγαπάτε, κατά πως λέτε και κατά πως σχολιάζετε να μου πάρετε δώρο μια τσατσάρα. Όχι βούρτσα, προς Θεού! Τσατσάρα! Με λίγα δόντια κατά προτίμηση.
Να την ξεδοντιάζω σαν τους φυλακισμένους που μετράνε μέρες προς την ελευθερία.
Κι εγώ τέτοιες μετράω.
Αλλά μέχρι να ξεδοντιαστεί η τσατσάρα έχω μέλλον ακόμη. Και ξενύχτια...


ΥΓ.: Κανονικά θα 'πρεπε να ρίξω κανά "γαζί" για τα... Τηλεοπτικά Βραβεία. Αλλά δεν είμαι σε μουντ για να κάνω τόσο χοντρή πλάκα. Ή για να "γαζώσω" τόσο σοβαρά κοστούμια. Θα πω καμιά βαριά και θα γίνουμε ρεντίκολο πάλι, οπότε κάνω ότι δεν είδα...




ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: http://cse.ssl.berkeley.edu/

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα θα σου πώ αγάπη για τα βραβεία

"Φαρμάκι..!"

monahikoslikos είπε...

Με φουλ αιρ κοντίσιον και 2 ανεμιστήρες και πάλι αγκομαχώ σαν παλιάλογο στον ανήφορο αλλά ΔΕΗ ξεΔΕΗ δεν το αντέχω να σκουντουφλώ ολημερίς από τη νύστα.
Την τσατσάρα, πάλι, τι την θέλεις, σαν είναι να σε βρεί το κακό σε βρίσκει από μόνο του δεν χρειάζεται να μετράς.
Την καλησπέρα μου αγαπημένη

So_Far είπε...

Τουλάχιστον βράβευσαν το '10' !!!!
Η 'Κυριακή στο χωριό' πήρε βραβείο ; βλέπετε δεν το είδα από την αρχή
Αναμένουμε πάντως το ποστ περί βραβείων
Καλό μήνα !

ΥΓ Ούτε εγώ το μπορώ το καλοκαίρι!

Τσουχτρα είπε...

Και καλημέρα και καλό μήνα και τα βραβεία βάλθηκαν να κάψουν όσα κύτταρα εγγεφαλικά δεν έκαψε η ζέστη. Το τι ξανθό μαλί και "βάλε το κόκκινο φουστάνι" παρέλασε στην εξέδρα...
Βραβεύτικαν οι βραβευμένοι που είχαν δώσει το βραβείο σ' όσους τους είχαν βραβεύσει κι αυτοί με την σειρά τους επέστρεψαν το βραβείο στην αβάσταχη βλακεία τιμής ένεκεν !
Natasha...next year !

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δοκιμάσει να μην κοιμάσαι μόνη σου?? Να ζητάς να σου λενε ωραία παραμυθάκια με πριγκίπισσες και νεράιδες και σιγά σιγά να χαλαρώνεις και να αποκοιμιέσαι.

koptoraptou είπε...

@ cartman:

Καί όξος και χολή έχω να προσθέσω, καμάρι μου!

@ monahikoslikos:

Το κακό με βρήκε, Λύκε μου. Τώρα σειρά μου να το... βρω εγώ και να του πω δυο λογάκια που του 'χω μαζεμένα. Τα φιλιά μου!


@ So far:

Το ποστ το βρίσκετε στο mediablog.
Όσο για το "10" δεν τους έπαιρνε να μην το βραβεύσουν. Την καληνύχτα μου!

@ tsouxtra:

Κοινώς, μαζεύτηκαν, "γλύφτηκαν" αναμεταξύ των και μετά ο καθένας στο ζουμί του. Καλωσήρθατε μπάι δε γουέι!

@ de profundis:

Αφήστε. Αντί να αποκοιμηθώ εγώ θα χάσει τον ύπνο του κι ο άλλος. Όσο για τα παραμύθια, ένα θα σας πω: τη δικιά μου τη νεράιδα την κούρεψα όταν ήμουν 5 και την έστειλα σ' άλλο παιδάκι που συγκινείται από τα τοιαύτα. Πάντως, ευχαριστώ για την προσπάθεια, αγαπημένε. Καλόν ύπνο να 'χετε!

Giannis Kafatos είπε...

κοίτα σε συμπονώ φύσει και θέσει αλλά επειδή το σάμερ άνιμαλ έχει ξυπνήσει μέσα μου σου λέω κατάμουτρα ότι δε θα ήθελα να είμαι εσκιμώος. Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε τους λογαριασμούς μεταξύ μας, να δούμε πώς θα μας υποδεχθούν από τας εξοχάς οι ολόφρεσκοι - καλό μήνα - λογαριασμοί της ΔΕΗ με τις αυξήσεις των! Εκεί να δεις βραβεία που θα δίνουμε τη διμηνία! Εγώ καταγγέλω το Σταρ γιατί με την υπόθεση Χάουζ μας έχει αφήσει χωρίς καπέλο στο λιοπύρι. Τέ-σπα!
Τα βραβεία ...μμμ θα στο πω για να σκάσεις: Ημουν καλεσμένος
...
...
αλλά επειδή είμαι σε άδεια δεν άδειαζα να πάω. Αντιθέτως ήμουν σε ένα μοχίτο πάρτι στο σπίτι του Θανάση και Τρίτη πρωί που η κόρη μου ήθελε να δει την αγαπημενη της Ντόρα (την εξερευνήτρια ντε, όχι την άλλη) και ξώμεινε η τιβι στο σταρ άκουσα στο μεσημβρινό δελτίο ότι ευτυχώς που ήταν η Λαμπίρη και το Σταρ κι έδωσαν λίγο χρώμα κέφι και μπριο σε "μια από τα ίδια"
Κόλλησα μιλάμε. 3,4,5 ρεπορτάζ κι όλα τα πάσαρε ο Ντρακάτσης με μια απέχθεια (ξέρεις του στυλ: μια κατσαρίδα πέταξε κατά πάνω μου την ώρα που έπαιρνα το μπανιο μου στο εκτο πάτωμα - που λέει κι η Παναγιωτοπούλου).
ενι-γουέι Βραβεία ήταν και πέρασαν, βραβεία ήταν και πάνε.
Πάμε κι εμείς ...
καλό μήνα!

μελονικος είπε...

Νεαρά ωραίο χιούμορ.
Εχεις ωραίο χιούμορ.
Αν και μορφωμένη
Γέλασα.
Είσαι καλή.
Θα πας μπροστά.
Να’σαι καλά..

Unknown είπε...

λοιπόν, ελα να παίξουμε! και κουράγιο, θα το κάψουμε το καλοκαίρι, και θα ξανάρθει του χρόνου πιο ραφιναρισμένο...

Ανώνυμος είπε...

Αχ κοπτοραπτού μου πόσο μ'αρέσεις!Απίστευτα σαρκαστική και απλώς υπέροχη!Την καληνύχτα μου...

Swell είπε...

Καλησπέρα, άντε για ν' αναθαρρήσεις: Ζεσταίνομαι κι εγώ πολύ κι όλη τη νύχτα ακούω βελάσματα και κότες. Προφανώς ο κόκκορας τις πηδάει και τη νύχτα. Ο πόρνος. Φιλιά αγαπημένη!

kanataki είπε...

του φαλακρού η χτένα είναι παρθένα


υγ ασχετο αλλά ταιριάζει με την τσατσαρα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

κι οι φαντάροι σπάνε τα δόντια της τσατσάρας. Κι εμείς, μια ζωή θητεία...

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση σου καλη μου ανιψια ειναι τραγινη
Διακοπες παιζει η μαλακιες λεω?
Χρειαζεσε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Διακοπες!!!

Ανώνυμος είπε...

Στείλε μου με mail στο donna.aunt@gmail.com
τον Τίτλο απο το αγαπημένο σου τραγούδι [ξένο ή Ελληνικό δεν εχει σημασία] αυτη την εποχή.
Υπάρχει λόγος και είναι εκπληξης!!!!!!
Περιμενω
Θεια Ντοννα
[και μην δημοσιευσεις αυτο το comment]

koptoraptou είπε...

Άργησα λίγο, αλλά να 'μαι!


@ giannis kafatos

Γιατί κάτι μου λέει ότι βρίσκεστε ήδη σε διακοπές; Γιατί σας ζηλεύω πολύ; Πλάκα κάνω, αγαπημένε. Να περάσετε υπέροχα, να μαζέψετε ήλιο και θάλασσα και να μου φέρετε και εμένα της δόλιας, γιατί εγώ ακόμη θα περιμένω πολύ… Τα φιλιά μου!

@ Νίκος

Δεν ξέρω πως το εννοείται το «μπροστά». Μου αρκεί ότι το πιστεύει κάποιος για την πάρτη μου που συνήθως πάει με την όπισθεν…Ευχαριστώ και καλωσήρθατε!

@ abttha

Αχ, Λενιώ μου, τι να παίξουμε; Μόνο τάβλι και κοντσίνα ξέρω. Α και λίγο πόκερ. Και ειδικώς αυτό το καλοκαίρι το καλό που του θέλω να πάει από εκεί που ‘ρθε!

@ ανώνυμος:

Γράφτε και κανά ονοματάκι όμως να ξέρω που να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια. Γράφτε το κι ας είναι και «Πελοπίδας» που λέει ο λόγος!

@ swell

Εσύ ακούς βελάσματα και κότες και εγώ ακούω το ερ κοντίνσιον του διπλανού. Είναι… ταξικό το θέμα μας! Να περνάς καλά μάτια μου, πλάκα σου κάνω!

@ kanataki

Πάντα με την σωστή κουβέντα στο στόμα. Αγαπημένη!

@ Σπύρος Σεραφείμ

Σπύρο, μη μου λες τέτοια γιατί μένω ψηλά και αν με τσιγκλήσεις πέφτω! Άκου μια ζωή θητεία! Ύπαγε οπίσω μου!

@ aunt donna

Ναι, καλή μου θεία! Εγώ κι ο Μαρτάκης ένα και το αυτό!