Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

Πελέκης φεύγει, Θωμόπουλος έρχεται...

Και επειδή με έτρωγε το χέρι μου σήμερα και έγραφα για Alpha φρόντισαν να με ενημερώσουν και επισήμως ότι ο Πελέκης φεύγει (πελεκήθηκε, δηλαδή;) και ο Θωμόπουλος εγκαταστάθηκε στην θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Είμαι ακόμα σε τρανς; Δεν ξέρω αν είναι αυτό πιο σημαντικό ή ότι ο Γεωργίου παίρνει το «Καφενείο» του και πάει στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τελευταία (προχτές) κατάλαβα ότι μπορώ από τα σχόλια στο blog μου να πηγαίνω σε blogs. Την έχω καταβρεί. Να σου πω ρε συ, είσαι πολύ καλή! Κρίμα ρε γαμώτο που δεν μπορώ να είμαι ανώνυμος. Ίσως φτιάξω κι άλλο ένα blog ανώνυμο, μμμ... Ποιος Θοδωρόπουλος, ο Τάκης; Δεν πιστεύω...
Μοντάζ,ε; Η εικόνα με τη σκιά της γυναίκας που ράβει μου είναι πολύ οικεία. Η μάνα μου ήταν μοδίστρα. Σε φιλώ πολύ. Νίκος (Παραμυθάς)

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Παραμυθά, το Νίκο, η σειρά της μασουρα. Εσύ πού τα ξέρεις όλα αυτά τα τηλεοπτικά ; Γνωριζόμαστε και εκτός μπλογκοσφαιρας ; στο real life ?
Ritsa masoura

Μάνος είπε...

Για μένα ή τηλεοπτική είδηση του καλοκαιριού είναι ότι ο Καρατζαφέρης πρότεινε σε Βάσια Λόη και Αννίτα Πάνια να κατεβούνε με το ΛΑΟΣ. Στη Λόη λέγεται ότι έγινε πρόταση και από τη ΝΔ. Ευτυχώς και η Λόη και η Πάνια αρνήθηκαν. Αυτές είχαν το στοιχείωδες που δεν είχαν οι άλλοι που θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και ζητούν τη ψήφο του λαού... και την παίρνουν κιόλας.

Κατά τα άλλα ξέρεις φαντάζομαι ότι έκλεισε και η Στάη στον ALPHA.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Προς:

Παραμυθά: αν εγώ είμαι καλή, τι να πει κανείς για 'σένα... Ίσως κάποια στιγμή σε πάρω τηλ. και με ανακαλέσεις πολύ γρήγορα στη μνήμη σου. Όσο για τον Θεοδωρόπουλο, οφκόρς και εννοούμε τον Τάσο και ουχί τον Τάκη. Σε φιλώ!

ritsa masoura: Μανίτσα, στο real life δεν έτυχε, αλλά σε διαβάζω συχνά. Καλωσήρθες και από Αύγουστο - που λέγαμε - κερνάμε και καφέ.

Μάνο: Μανούλη, η Στάη έκλεισε στον Alpha. Όσο για τις κυρίες Πάνια και Λόη, η βουλευτοποίηση έλειπε για να συντελεστεί το δράμα. Τα λέμε ολ τουγκέδερ ον Μάντει. Τιλ δεν χαβ σαμ ρεστ.